Prancūzija, Ham
... yra lengviau virškinama nei pastarasis, tačiau jos aromatas yra toks pat intensyvus. Pistou yra tradicinis receptas, kilęs iš Provanso, kuris gavo savo pavadinimą iš itališko pesto. Šie 2 receptai, nors ir labai panašūs bei vienas kitą inspiruojantys, yra visiškai skirtingi. „Pesto Genovese“ yra ruošiamas su baziliku, alyvuogių aliejumi, česnaku, sūriu ir pušų riešutais. Tuo tarpu Pistou sudėtyje yra tik bazilikas, česnakas, alyvuogių aliejus ir nieko daugiau. Nuoroda: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Individualizuoto programinės įrangos kūrimo paslaugos mažoms ir vidutinėms įmonėms, ypač viešbučių tiekimo srityje, su savo valdymo sistema Hotelpedia. Kitas įmonės pagrindinis verslas yra specialiai sukurtos įmonių gamybos sistemos, integruotos su klientų naudojamomis apskaitos sistemomis. Rinkoje esame daugiau nei penkiolika metų, per kuriuos įvyko kelios įmonės evoliucijos, kol pasiekėme dabart...
Vokietija, Waldkirch
... džiovintų abrikosų 100ml sauso raudono vyno 1 skiltelė česnako, smulkiai pjaustyta 1/2 svogūno, smulkiai pjaustyto 150g avienos sultinio (arba mėsos sultinio) 2 šaukštai Wernet eglės medaus šiek tiek šviežio kalendros Cayenne pipirai Druska...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play