Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Syrah 40% - Grenache 40% - Cinsault 20% VYNO DEGUSTACIJA Malonus vynas, kurio aromatai suteikia ypač vaisių puokštę. Skonyje kvapų pusiausvyra sukuria malonų ir gaivų skonį, kuriame dominuoja laukinių braškių intensyvumas. Gaivi ir kvapni kombinacija.
Prancūzija, Juillac
...Iš 2022 metų Alba Octavia derliaus, šis vynas buvo brandinamas statinėje 10 mėnesių. Be filtracijos, be klijavimo ir su labai lengvu sulfitavimu, tai yra apvalesnis vynas, turintis sudėtingesnių aromatų dėl likusių cukrų. Laisvas vynas, gerai vėdinti prieš degustaciją. 3l – 14% (transportavimo išlaidos: mokestis, atitinkantis 3 butelius)...
...Mes organizuojame vyno degustacijas jaukiose baruose Valensijos senamiestyje. Vynai, kavos (putojantis vynas), vermutai, šeriai... ką tik norite. Su arba be tapas (užkandžių). Vyno degustacija, žinoma, neturi būti nuobodi ar rimta veikla! Mes reguliariai organizuojame vyno degustacijas mergvakariams ir panašiems renginiams, taip pat jaunimo grupėms, kurios paprastai nevartoja vyno – jiems tai visada patinka. Vyno degustacijos gali būti tikra pramoga!
... vynuogyną, su įvairių vyno gamybos ir brandinimo etapų pristatymu. Ekskursijos pabaigoje vyks penkių vynų degustacija, lydima tipinių Pjemonto mėsos ir sūrių užkandžių. Kaina priklauso nuo pasirinktų produktų ir degustacijai siūlomų vynų. Norėdami rezervuoti ir patikrinti prieinamumą, prašome, bent penkias dienas prieš, rašyti adresu morettivini@libero.it arba skambinti telefonu 0173 90383 po 19:00, arba susisiekti su mumis per https://www.facebook.com/PoderiMoretti, nurodydami datą, laiką ir žmonių skaičių.
Italija, Rome
... žavingas viduramžių gatves, aplankysite šio nuostabaus miesto senamiestį, kur gaminamas garsusis Chianti vynas. Sustokite vyno degustacijai ir vietiniams produktams gražioje vyninėje: 10 skirtingų vyno ir aliejaus rūšių, tada aplankykite dvarą ir sužinokite apie vynuogių apdorojimą. Pietūs dvaro restorane. Tada tęskite kelionę į Sieną, gražų viduramžių miestą Italijoje. Aplankysite Sienos širdį ir centrinę aikštę, žinomą kaip „Piazza del Campo“, pasaulyje žinomą dėl garsiojo „Palio“, žirgų lenktynių, vykstančių du ratus aplink aikštę.
Prancūzija, Bordeaux
... atgimimą ir didelius investicijas tiek į vynuogynus, tiek į rūsį, o 2004 m. buvo parduota Mau ir Dirkzwager šeimoms. Jean Christophe Mau 2000-aisiais pakėlė Château Brown į didžiųjų gretas, sužavėdamas tarptautinės žiniasklaidos kritiką. Degustacija Jo granato spalva siūlo subtiliai medinį, skrudintą ir kavos aromatą. Burnoje šis vynas turi puikų balansą, su apvalumu, juodųjų vaisių ir džiovintų...
Prancūzija, Bordeaux
...Termoreguliuojamos betono talpos Brandinimas: 5% naujų statinių, 47.5% vieno vyno statinių, 47.5% dviejų vynų statinių Degustacija: Tai vynas su daug charakterio ir prieskonių; jis pipirinė ir gaivi kvape su gražiu juodųjų vaisių ir saldymedžio atakos. Burnoje tekstūra kreminė, su geru tūriu ir gerai integruotais taninais. Pabaiga ilga su prieskonių ir šokolado skoniu.
Prancūzija, Bedoin
...Dvi valandas, Limon kalvose, leiskitės į vyno ūkio, jo istorijos ir terroiro atradimą. Po to vyks mūsų vynų degustacija, kurią lydės užkandžių lenta su sūrių ir mėsos asortimentu. Norėdami rezervuoti, prašome paspausti žemiau esantį nuorodą ir nurodyti: -Vardas, pavardė -Pašto adresas -Telefono numeris -Dalyvių skaičius -Mitybos apribojimus -Pasirinktiną rezervacijos dieną ​ Svarbi...
Belgija, Gent
...Vakaras, skirtas vynui: kruizas Liso upėje – vyno seminaras su vyno specialistu ir degustacija su užkandžiais – vakarienė unikaliame restorane, vynai įskaičiuoti. Program: Mūsų gidas/vyno specialistas pasitiks jus ir 40 minučių trukmės kruizo metu plauksite Gento kanalais. Jūs praeisite pro šiuos objektus: Šv. Bavo katedra, varpinė ir Šv. Nikolajaus bažnyčia Senos gildijos salės, pastatytos...
... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Prancūzija, Paris
...Pakelkite savo supratimą apie prancūzų vyną į kitą lygį su vyno ir šampano degustacija Paryžiaus vyninėje. Per vieną vakarą paragaukite šešių skirtingų vynų, įskaitant Bordeaux, Sancerre, Rhône ir šampaną, mokydamiesi, kaip teisingai degustuoti ir skaityti prancūziško vyno etiketę. Tai atsipalaidavimo būdas gilinti savo kultūrines žinias, mėgaujantis nuostabiais prancūzų vynais. Pasirinkite...
Ispanija, Olite, Navarra
Bodegas Piedemonte yra kooperatyvas, įkurtas 1992 metais, šiuo metu turintis 36 narius. Jis šiuo metu turi 210 hektarų vynuogynų, išsidėsčiusių keliose vietose D.O. Navarra Ribera Alta subzonoje. Paskutinio derliaus metu buvo apdorota 1,3 milijono kilogramų vynuogių. Pagrindinis vyno daryklos pastatas gali talpinti apie 4,7 milijono litrų nerūdijančio plieno talpose, kurios yra aprūpintos tempera...
Italija, Taormina
...Susitikite su mūsų draugišku, maistą mylinčiu gidu prieš Šv. Anos bažnyčią 18:30 ir pradėkite savo Palermos maisto ir vyno turą. Vaikščiodami po vieną elegantiškiausių ir istorinių Palermos rajonų, atraskite senas, tradicines ir autentiškas tavernas, kuriose galėsite paragauti įvairių tipiškų patiekalų, vynų, kepinių ir likerių, kad pajustumėte tikrąjį Palermos skonį, kuris yra alternatyva gatvės maistui.
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
Įkurta 1832 m., CASTAREDE namai yra seniausia Armagnac namai Prancūzijoje. Jų amato žinios perduodamos iš kartos į kartą. 2016 m. Florence Castarède, šeštoji karta, gavo EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) etiketę, kuri apdovanoja amatininkų įmones, turinčias retą, garsų ar senovinį meistriškumą. Castarède namai gamina savo Armagnac'us savo dvare Château de Maniban, esančiame pačiame Bas Armagn...
Prancūzija, Mazion
Nuostabios Bordo vyno regiono širdyje, ramioje Mazion kaimo vietoje, esu vynininkas, o mano aistra vynui giliai įsišaknijusi mūsų šeimos ūkio istorijoje. Nuo 15-ojo amžiaus mūsų šeima valdo vynininkystės meną, pradedant vynmedžių sodinimu ir baigiant butelių pardavimu. Galiu jums pasiūlyti išskirtinę vynų, alaus, stipriųjų gėrimų ir šampano atranką, kad patenkintume jūsų klientų poreikius. Mūsų k...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
... ir juodųjų vaisių natomis. Skonis apvalus ir platus. Maisto ir vyno derinimas Keptas avienos pečius, keptas kamambertas. Vynuogių derinys: Syrah - Carignan - Grenache noir Dirvožemis: Argilo-Calcaire, Aspres terroiras...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... baigiasi viliojančiu ilgaamžiškumu burnoje, suteikiančiu norą grįžti prie šio vyno. Sancerre puikiai derės su balta mėsa arba gražiu užkandžių stalu! Talpa: 75cl Tipas: Raudonasis vynas Veislė: 100% Pinot noir AOC: Sancerre Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Saint Cannat
...TERROIR & ESTATE Molis ir kalkakmenis. Derlius 36 hl hektarui. VYNUOGIŲ VEISLĖS Mourvèdre 75% Grenache 10% Cinsault 12% Carignan 3% VYNO GAMYBA Tradiciškai dirbama dirva (tiek mechaniniu, tiek rankiniu būdu), atidžiai prižiūrima dirva. Rankinis vynuogių derlius. Vynuogių kekės rankiniu būdu atrenkamos vyninėje. Vynuogės atskiriamos nuo stiebų ir lengvai sutrinamos. Fermentuojama 2 arba 3...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
Prancūzija, Toulon
...Subalansuokite savo kraujospūdį ir atgaukite ramybę mėgaudamiesi savo infuzija, sudaryta daugiausia iš alyvmedžio lapų! 100% natūralus Idealiai tinka sveikatai Pagaminta Prancūzijoje 100 g gryno svorio Sudėtis: alyvmedžio lapas (40 g), uosio lapas (25 g), melisos lapas (20 g), raudonojo vyno lapas (15 g) Naudojimo rekomendacijos: Į ½ litro verdančio vandens įdėkite 2,5 gramų mišinio Uždenkite Leiskite užvirti 10–15 minučių Nukoškite Gerkite šį paruošimą per dieną.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rouge 75cl už 12.4 €/l Degustacija suteikia malonų nežinomybės, skonio atradimo įspūdį. Šis gana neįprastas mišinys suteikia šiam raudonam vynui organoleptinę sudėtingumą, kuris džiugins smalsiausius. Vynas Renaissance, pagamintas iš raudono vyno, saldintas laukinių medumi ir cukrumi, natūraliai aromatizuotas kriaušėmis su juodaisiais pipirais ir šalavijais. Šis gėrimas su savo 360° etikete yra pagarbos ženklas Prancūzijos Renesanso meniniam ir kultūriniam judėjimui. Jis perteikia prabangą, grožį ir rafinuotumą, tiek vizualiai, tiek skoniu.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Plati ir apvali burna. Pusiausvyra: Brut Laikymo potencialas: Gerti per 3 metus Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka kaip aperityvas, kokteiliams ir desertams. Vasaros pyragas su migdolais, nektarinais, abrikosais ir avietėmis Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100–120 m...
Kas yra Discover San Miniato? Ši idėja gimė iš noro pristatyti mūsų nuostabų miestą, kuris kiekvieną dieną mus priima savo mylinčiomis rankomis! Nes galiausiai San Miniato yra viskas mums, ir mes norime, kad jūs atrastumėte jį visoje jo grožyje: organizuojame jums ekskursijas, patirtis, tokias kaip lobio medžioklė ir trumų medžioklė, nekalbant apie įvairias vyno ir tradicinių produktų degustacijas...
Prancūzija, Cognac
...Turinys Žinios apie distileriją ir jos sudedamąsias dalis. Kiekvienos talpos analizė pagal CPG, vyno degustacija ir mikrodistiliacija. Prevenciniai distiliacijos patarimai, siūlant įvairius parametrus, reguliuojančius šildymą, atsižvelgiant į lūkesčius dėl ieškomo gėrimo tipo. Reguliari gerų šildymų degustacija ir analizė. Šildymo proceso patvirtinimas, renkant distiliacijos informaciją. 2 formulės mėginiai, kuriuos atnešate patys į laboratoriją. reguliarus apsilankymas (1 kartą per savaitę) distilerijoje.
Prancūzija, Duravel
...Be pridėtų sulfito, be vyno priedų ir be pretenzijų! Nihil yra grynas Cahors, sveikas, 100% Malbec ir 100% ekologiškas, dėka revoliucinės žemės ūkio technologijos (Marcel Mezy technologijos). Nihil, lotyniškas žodis, reiškiantis "Nieko", savo pavadinimą gavo dėl labai mažo natūralaus sulfito kiekio, kuris yra beveik nulinis - 6 mg litre. Unikalus vynas, kurį verta ragauti be delsimo! Tikimės, kad jo degustacija jums suteiks didžiulį malonumą. 2021 m. Paryžiaus Amphore konkurse (tarptautinis ekologiškų vynų, esančių konversijoje, konkursas) mūsų cuvée Nihil 2020 buvo apdovanota sidabro medaliu!
Prancūzija, Caromb
...Veislės: Grenache 95%, Carignan 5% Vynmedžių amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkinis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: labai šviesiai rožinė • Pirmas aromatas: intensyvus, citrusinis (greipfrutas) ir gėlinis • Antras aromatas: vynuogių persikas • Skonyje: gaivus, elegantiškas, apvalus • Geras ilgalaikiškumas Maisto/vyno derinimas: • Pietų akcentų patiekalai • Salotos, Kepsniai Laikymas...
Kipras, Limassol
...8 dienų programa individualiems turistams, norintiems atrasti Kiprą! Į kainą įskaičiuota apgyvendinimas Larnakoje, pervežimai, ekskursijų programa, valgiai. Kviečiame apsilankyti kalnų kaime Lefkara, dalyvauti halloumi meistriškumo klasėje su degustacija, vyno daryklos ekskursijoje su degustacija, tradicinėje Kiprų saldainių degustacijoje, aplankyti Troodos, Kykkos ir Kakopetria kaimus, senovinį Kourio miestą, Pafos miestą, Nikosiją su amatininkų centru, Famagustą ir mėgautis poilsiu nuostabiuose paplūdimiuose.
Prancūzija, Pantin
... baltas vynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustacija: Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon. Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais. 2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
Prancūzija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei