...Syrah 40% - Grenache 40% - Cinsault 20%
VYNODEGUSTACIJA
Malonus vynas, kurio aromatai suteikia ypač vaisių puokštę. Skonyje kvapų pusiausvyra sukuria malonų ir gaivų skonį, kuriame dominuoja laukinių braškių intensyvumas. Gaivi ir kvapni kombinacija.
...Iš 2022 metų Alba Octavia derliaus, šis vynas buvo brandinamas statinėje 10 mėnesių.
Be filtracijos, be klijavimo ir su labai lengvu sulfitavimu, tai yra apvalesnis vynas, turintis sudėtingesnių aromatų dėl likusių cukrų.
Laisvas vynas, gerai vėdinti prieš degustaciją.
3l – 14%
(transportavimo išlaidos: mokestis, atitinkantis 3 butelius)...
... atgimimą ir didelius investicijas tiek į vynuogynus, tiek į rūsį, o 2004 m. buvo parduota Mau ir Dirkzwager šeimoms. Jean Christophe Mau 2000-aisiais pakėlė Château Brown į didžiųjų gretas, sužavėdamas tarptautinės žiniasklaidos kritiką.
Degustacija
Jo granato spalva siūlo subtiliai medinį, skrudintą ir kavos aromatą. Burnoje šis vynas turi puikų balansą, su apvalumu, juodųjų vaisių ir džiovintų...
...Termoreguliuojamos betono talpos
Brandinimas: 5% naujų statinių, 47.5% vieno vyno statinių, 47.5% dviejų vynų statinių
Degustacija: Tai vynas su daug charakterio ir prieskonių; jis pipirinė ir gaivi kvape su gražiu juodųjų vaisių ir saldymedžio atakos. Burnoje tekstūra kreminė, su geru tūriu ir gerai integruotais taninais. Pabaiga ilga su prieskonių ir šokolado skoniu.
...Dvi valandas, Limon kalvose, leiskitės į vyno ūkio, jo istorijos ir terroiro atradimą.
Po to vyks mūsų vynų degustacija, kurią lydės užkandžių lenta su sūrių ir mėsos asortimentu.
Norėdami rezervuoti, prašome paspausti žemiau esantį nuorodą ir nurodyti:
-Vardas, pavardė
-Pašto adresas
-Telefono numeris
-Dalyvių skaičius
-Mitybos apribojimus
-Pasirinktiną rezervacijos dieną
Svarbi...
... šiandien atsispindi šiame vyne.
VYNO GAMYBA
Rankomis skinami optimalios brandos
Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus:
Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje
Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių
VYNIOS
Merlot
Cabernet Franc
DEGUSTACIJA
Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
...Pakelkite savo supratimą apie prancūzų vyną į kitą lygį su vyno ir šampano degustacija Paryžiaus vyninėje. Per vieną vakarą paragaukite šešių skirtingų vynų, įskaitant Bordeaux, Sancerre, Rhône ir šampaną, mokydamiesi, kaip teisingai degustuoti ir skaityti prancūziško vyno etiketę. Tai atsipalaidavimo būdas gilinti savo kultūrines žinias, mėgaujantis nuostabiais prancūzų vynais. Pasirinkite...
Įkurta 1832 m., CASTAREDE namai yra seniausia Armagnac namai Prancūzijoje. Jų amato žinios perduodamos iš kartos į kartą. 2016 m. Florence Castarède, šeštoji karta, gavo EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) etiketę, kuri apdovanoja amatininkų įmones, turinčias retą, garsų ar senovinį meistriškumą.
Castarède namai gamina savo Armagnac'us savo dvare Château de Maniban, esančiame pačiame Bas Armagn...
Nuostabios Bordo vyno regiono širdyje, ramioje Mazion kaimo vietoje, esu vynininkas, o mano aistra vynui giliai įsišaknijusi mūsų šeimos ūkio istorijoje. Nuo 15-ojo amžiaus mūsų šeima valdo vynininkystės meną, pradedant vynmedžių sodinimu ir baigiant butelių pardavimu.
Galiu jums pasiūlyti išskirtinę vynų, alaus, stipriųjų gėrimų ir šampano atranką, kad patenkintume jūsų klientų poreikius. Mūsų k...
... ir juodųjų vaisių natomis.
Skonis apvalus ir platus.
Maisto ir vyno derinimas
Keptas avienos pečius, keptas kamambertas.
Vynuogių derinys: Syrah - Carignan - Grenache noir
Dirvožemis: Argilo-Calcaire, Aspres terroiras...
... baigiasi viliojančiu ilgaamžiškumu burnoje, suteikiančiu norą grįžti prie šio vyno. Sancerre puikiai derės su balta mėsa arba gražiu užkandžių stalu!
Talpa: 75cl
Tipas: Raudonasis vynas
Veislė: 100% Pinot noir
AOC: Sancerre
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
...TERROIR & ESTATE
Molis ir kalkakmenis. Derlius 36 hl hektarui.
VYNUOGIŲ VEISLĖS
Mourvèdre 75%
Grenache 10%
Cinsault 12%
Carignan 3%
VYNO GAMYBA
Tradiciškai dirbama dirva (tiek mechaniniu, tiek rankiniu būdu), atidžiai prižiūrima dirva. Rankinis vynuogių derlius. Vynuogių kekės rankiniu būdu atrenkamos vyninėje.
Vynuogės atskiriamos nuo stiebų ir lengvai sutrinamos. Fermentuojama 2 arba 3...
...Subalansuokite savo kraujospūdį ir atgaukite ramybę mėgaudamiesi savo infuzija, sudaryta daugiausia iš alyvmedžio lapų!
100% natūralus
Idealiai tinka sveikatai
Pagaminta Prancūzijoje
100 g gryno svorio
Sudėtis: alyvmedžio lapas (40 g), uosio lapas (25 g), melisos lapas (20 g), raudonojo vyno lapas (15 g)
Naudojimo rekomendacijos:
Į ½ litro verdančio vandens įdėkite 2,5 gramų mišinio
Uždenkite
Leiskite užvirti 10–15 minučių
Nukoškite
Gerkite šį paruošimą per dieną.
...1555 REINASCITA Rouge 75cl už 12.4 €/l
Degustacija suteikia malonų nežinomybės, skonio atradimo įspūdį. Šis gana neįprastas mišinys suteikia šiam raudonam vynui organoleptinę sudėtingumą, kuris džiugins smalsiausius. Vynas Renaissance, pagamintas iš raudono vyno, saldintas laukinių medumi ir cukrumi, natūraliai aromatizuotas kriaušėmis su juodaisiais pipirais ir šalavijais. Šis gėrimas su savo 360° etikete yra pagarbos ženklas Prancūzijos Renesanso meniniam ir kultūriniam judėjimui. Jis perteikia prabangą, grožį ir rafinuotumą, tiek vizualiai, tiek skoniu.
...Plati ir apvali burna.
Pusiausvyra: Brut
Laikymo potencialas: Gerti per 3 metus
Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka kaip aperityvas, kokteiliams ir desertams.
Vasaros pyragas su migdolais, nektarinais, abrikosais ir avietėmis
Pjūvis: Dvigubas Guyot
Aukštis: 100–120 m...
...Turinys
Žinios apie distileriją ir jos sudedamąsias dalis.
Kiekvienos talpos analizė pagal CPG, vynodegustacija ir mikrodistiliacija.
Prevenciniai distiliacijos patarimai, siūlant įvairius parametrus, reguliuojančius šildymą, atsižvelgiant į lūkesčius dėl ieškomo gėrimo tipo.
Reguliari gerų šildymų degustacija ir analizė.
Šildymo proceso patvirtinimas, renkant distiliacijos informaciją.
2 formulės
mėginiai, kuriuos atnešate patys į laboratoriją.
reguliarus apsilankymas (1 kartą per savaitę) distilerijoje.
...Be pridėtų sulfito, be vyno priedų ir be pretenzijų! Nihil yra grynas Cahors, sveikas, 100% Malbec ir 100% ekologiškas, dėka revoliucinės žemės ūkio technologijos (Marcel Mezy technologijos).
Nihil, lotyniškas žodis, reiškiantis "Nieko", savo pavadinimą gavo dėl labai mažo natūralaus sulfito kiekio, kuris yra beveik nulinis - 6 mg litre.
Unikalus vynas, kurį verta ragauti be delsimo! Tikimės, kad jo degustacija jums suteiks didžiulį malonumą.
2021 m. Paryžiaus Amphore konkurse (tarptautinis ekologiškų vynų, esančių konversijoje, konkursas) mūsų cuvée Nihil 2020 buvo apdovanota sidabro medaliu!
... baltas vynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres.
60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon.
Degustacija:
Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon.
Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais.
2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
...{"Dégustation":"Degustacija\nGeltonos atspalvio spalva. Vaisių aromatai su kriaušės natomis. Gaivumas burnoje, labai lengvai virškinamas vynas.\n\nVinifikacija\n3 dienų odelės maceracija, po to švelnus spaudimas 3 valandas. Fermentacija vyksta talpoje, atlikta malolaktinė fermentacija. Brandinimas ant smulkių mielių 8 mėnesius talpoje. Vynas pagamintas be sulfitų.\n\nMaisto ir vyno derinimas...
...kad būtų išsaugota aromatų gaiva. Vynas vėliau brandinamas beveik dvejus metus talpoje arba molinėje statinėje prieš buteliavimą.
Degustacija: šis 100% Syrah vynas yra juodųjų vaisių (juodųjų serbentų pumpurų) ir lengvų prieskonių (pipirų, gvazdikėlių) sprogimas. Šio vyno pusiausvyra suteikia švelnų ir skanų skonį, atitinkantį šį aukštikalnių vynuogyną.
Galimi metai: 2014, 2015, 2016...
...Dovanų rinkinys, sudarytas iš dovanoto prezentacinio krepšelio, butelio raudono vyno "Tūkstančiai ir viena akmens", brandinto ąžuolo statinėse, kiekvieną kartą skirtingo Corrèze receptų knygos, violetinės garstyčios ir pirmo pasirinkimo džiovintų voveraičių stiklainio.
Norint paruošti tikrą corrézien degustaciją!
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFIKACIJA : Dalinė malolaktinė fermentacija.
Brandinimas rūsyje 5 metus.
ASAMBLIAŽAS : 15 % rezervinio vyno
nuo nuolatinės soleros.
DOSAVIMAS : 10 g/l
DĖGUSTACIJA : Ši gryna Pinot Noir cuvée pasižymi aromatais, derinančiais baltas gėles ir citrusinius vaisius. Pirmasis skonis burnoje, apvalus ir švelnus, su vaisių kompotu ir vanilės užuominomis, palieka medienos natų atspalvį pabaigoje.
Šampanas puikiai tinka aperityvui ir viso valgio metu.
... degustaciją. Tai puiki proga atrasti naujas kolekcijas profesionalams ir taip praturtinti jų parduodamų produktų asortimentą. Ar organizuojate profesionalų renginį ir pan...? Mes galime jums padėti pasirinkti produktus, kuriuos pasiūlyti savo svečiams (alkoholiniai gėrimai, nealkoholiniai gėrimai, delikatesai...). Be vyno degustacijos dirbtuvių, skirtų privatiems asmenims, mes siūlome...
... Prancūzijoje. Ekspertizė akvakultūroje, maisto pramonėje, o vėliau vietiniame ir tarptautiniame prekybos sektoriuje, dalinuosi savo žiniomis ir aistra ikrams. Tai iš tiesų sudėtingas ir paslaptingas pasaulis, kuris nenoriai dalijasi, nors yra tiek daug ką pasakyti. Kreipiuosi į visus, kurie yra smalsūs, gurmaniški, išmanantys. Kalbant apie įmones, visos bendrovės, siekiančios sustiprinti ryšius su klientais ir partneriais, galės pasinaudoti mūsų paslaugomis tiek verslo dovanoms, tiek vakaro, skirto ikrų/vyno arba ikrų/šampano deriniui, kūrimui.
... % skaitmeniniam kongresui... Agencija Cosmo jau viską paruošė!
Vaizdo konferencija, TV studija, vedėjas, techninė įranga, bendradarbiavimo įrankiai, transliacijos sprendimas, internetinė registracijos svetainė, skaitmeninis pabėgimo žaidimas, gyva virtuvė, vynodegustacija, akloji viktorina
RENGINIŲ ORGANIZAVIMAS IR KELIONĖS
Renginys pirmiausia yra unikali dalijimosi, bendravimo akimirka ir galimybė susiburti...
Šeimos vyninė, įkurta 1900 metais. 9 hektarų vynogynas, auginamas ekologiškai. Mes gaminame, pagal tradicinę metodiką, 9 dideles vyno rūšis: Burgundijos raudoną, Burgundijos Aligoté, Burgundijos Haute-Côtes de Nuits raudoną, Ladoix baltą ir raudoną, Ladoix 1er cru baltą ir raudoną, Pernand-Vergelesses baltą ir Aloxe-Corton raudoną. Mūsų vyninė atvira visą savaitę, išskyrus sekmadienį, nuo 8 iki 12 val. ir nuo 14 iki 18 val. Su dideliu malonumu laukiame jūsų mūsų vyninėse, kur galėsite apžiūrėti ir pasimėgauti nemokama degustacija.
...yra vynogynas, kuris išsiplečia per dvi aiškiai atskiras terroir.
Dėl aukštumos vynuogės brandinamos lėtai, tobulinant taninus, formuojant medžiagą ir koncentruojant aromatus. Vynų degustacija, kuri iš to kyla, nepalieka jokių abejonių: vyno gamintojas po daugiau nei dvidešimties metų darbo sugebėjo suvaldyti laukinę gamtą ir pasiūlyti jums geriausia, ką gali pasiūlyti gamta. Vyninės degustacijos kambarys priima visus lankytojus, norinčius tai atrasti...