... 100% ekologiškas pirmo spaudimo Chia sėklų aliejus yra tvariai gaunamas ir be žiaurumo, užtikrinantis aukščiausios kokybės priežiūrą jūsų odai. Tinkamas visiems odos tipams, šis universalus aliejus gali būti naudojamas tiek veidui, tiek kūnui, kad suteiktų ilgalaikę hidrataciją ir apsaugą.
Giliai maitina ir drėkina odą
Turtingas esminių riebalų rūgščių, vitaminų ir antioksidantų
Nuramina sausą ir dirginamą odą
Pagerina odos barjero funkciją
Skatina sveiką, spindinčią odos išvaizdą
Tinkamas visiems odos tipams
Tvariai gaunamas ir be žiaurumo
GTIN:769915190417...
... sėklos vartojamos nuo 16-ojo amžiaus, tarp jų energijai ir ištvermei. Dabar aišku, kad Chia iš tiesų turi didelę maistinę vertę.
Chia sėklų naudojimas
Chia sėklos paprastai yra rudos spalvos, nors dažnai jos taip pat būna juodos ir kartais net baltos. Kadangi jos tampa želė panašios, kai prie jų pridedama vandens, jos gali būti naudojamos virtuvėje kaip kiaušinių pakaitalas, tirštiklis ir emulgatorius. Chia sėklas dideliais kiekiais galite įsigyti iš Vehgro. Chia sėklos yra ilgai galiojančios ir palankios kainos. Chia sėklas galite maltis arba naudoti sveikas...
...Šie juodi ekologiški chia sėklos kilę iš kontroliuojamos ekologinės žemdirbystės ir pasižymi ypač gera kokybe. Chia sėklos turi didelį skaidulų ir omega-3 riebalų rūgščių kiekį. Taip pat žmonėms, kurie laikosi dietos, chia yra vertinga užkandžių alternatyva. Dėl savybės, kad su skysčiu jos išbrinksta į gelio pavidalą, chia sėklos gana greitai sukelia ilgalaikį sotumo jausmą. Chia sėklų skonis yra...
... produktams pridėti papildomą supermaisto porciją, nesukeldami didelių pokyčių receptūroje. Įsitikinkite, kad SanaBio Chia aliejus yra aukštos kokybės, ir naudokite jį savo maisto pramonės produktuose, pavyzdžiui, salotų padažuose, kaip papildymą kokteiliams, avižoms, jogurtui ar sriuboms.
...Kokybė: Ekologiška, įprasta
Kilme: Pietų Amerika
Naudojimas: Kepimo mišiniai, maisto papildai, emulgatoriai, kokteiliai, svorio valdymas
Ypatybės:
Chia sėklos turi savybę sulaikyti didelius kiekius vandens ir paversti jį „želė“ konsistencija. Iki šiol buvo viena problema – sumaltos sėklos turėjo per didelį riebalų kiekį ir todėl labai greitai riebaluodavosi.
Šios problemos neturi ekologiškos chia...