Lenkija, Poniec
...Mūsų vištienos kepenys ir vištienos skrandžiai yra specialiai rankiniu būdu skerdžiami pagal islamo reikalavimus. Halal procesas – BFB PLUS vištos yra skerdžiamos musulmonų, kiekviena atskirai, rankiniu būdu, laikantis Halal gairių. Mūsų įmonė griežtai laikosi visų humaniško gyvūnų elgesio ir skerdimo reikalavimų, įskaitant pjovimo tikslumą, kryptį į Qiblah ir ilgesnį kraujo nutekėjimo laiką. BFB...
Prancūzija, Paris
... daugiau Pagal užsakymą: Paukštiena Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų ≥60%. Žaliųjų riebalų ≥20%. Žaliųjų skaidulų ≤1%. Žaliųjų pelenų ≤6%. Sudėtis: 100% vištienos kepenėlės Svoris: 115G Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas ian13: 0633710784849 upc: 633710784849...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... grietinėlės galiojimo laiką, todėl prieš laikydami ją turėtumėte įkrauti. Ingredientų sąrašas 250 g nuplautų ir paruoštų vištienos kepenėlių 2 šaukštai sviesto 1 arbatinis šaukštelis smulkintos petražolės Pusė arbatinio šaukštelio pipirų Druska 2 smulkinti česnako skiltelės 100 ml dvigubos grietinėlės 23 Graham krekeriai arba skrudintos duonos trikampiai Raudonųjų serbentų želė (pasirinktinai) Nusausintos kaparė Visas vištienos kepenėles išvalykite ir atidėkite. Įkaitinkite plokščią keptuvę vidutinėje ugnies temperatūroje ir įdėkite kepenėles.
Prancūzija, Vezac
Įkurta prieš daugiau nei 80 metų, DELMOND FOIE GRAS yra šeimos įmonė, specializuojanti kepenėlių gamyboje. Įmonė turi skerdimo ir pjaustymo padalinį Dordogne. Jos didmeninė ir pusiau didmeninė prekyba kasmet plečiasi. Taigi, įmonė gamina ir parduoda kepenėles, magretus, aštrius, šlaunis, rankoves, vištienos skrandžius ir kt. Tarp meistriškumo ir tradicijos, DELMOND FOIE GRAS įsipareigoja gaminti aukštos kokybės produktus.
Prancūzija, Badefols Sur Dordogne
Barbės dvaras, dar vadinamas Foie Gras Kuster, gamina anties ir žąsies foie gras. Dvaras siūlo foie gras be priedų ir cheminių konservantų. Dvaras taip pat prekiauja foie gras specialybėmis, paštetais, rilletėmis, šonine, konservuotais produktais, vištienos skrandžiais, konservuotomis specialybėmis, džiovintais krūtinėlėmis, taip pat paruoštais patiekalais, tokiais kaip Perigourdin cassoulet...
Prancūzija, Laguiole
DROSERA GOURMANDE yra įmonė, specializuojanti regioninių maisto produktų rankų darbo gamyboje. DROSERA GOURMANDE gamina daugybę produktų iš ančių, tokių kaip foie gras, foie gras blokai, foie gras putos, vištienos skrandžiai, konservai, ančių krūtinėlės ir kt. Įmonė taip pat siūlo tripoux, dešreles, paštetus, fritonus, kasuletus, galantines, užkandžių terrinas ir žvėrienos terrinas.
Prancūzija, Frespech
Šeimos įmonė SOULEILLES FOIE GRAS gamina foie gras iš kartos į kartą. Tradiciškas auginimas, sveika mityba, pagarbus gyvūnų šėrimas ir unikalus meistriškumas leidžia įmonei gaminti aukštos kokybės produktus. Be foie gras, įmonė savo klientams siūlo terrinas, paštetus, foie gras kremus, magretus, dešreles, šonines, vištienos skrandžius, ančių filė, ančių tournedos, ančių dešreles, ančių šonkaulius ir kt. Taip pat prekiauja gurmaniškais patiekalais.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei