...Kilmesnė
Mūsų Švabijos rūkyta druska gaminama pagal šimtmečius senas receptūras mažoje rūkymo krosnyje Švabijos Alpėse, Brandenburgijos širdyje. Su dideliu meile ir patirtimi tradiciškai derinama jūros druska rūkomas 6–7 dienas, esant temperatūrai nuo 15°C iki 23°C. Taip gimsta Švabijos rūkyta druska. Rezultatas – rūkyta Švabijos druska su intensyviu skonio potyriu.
Maksimaliai 150 kg gali būti...
Internetinė parduotuvė nuo 2018 metų, Spirits Station siūlo platų gėrimų asortimentą tiek privatiems, tiek verslo klientams. Atraskite daugiau nei 500 prekių ženklų, įskaitant viskį, degtinę, romą, džiną, tekilą, absintą, konjaką, armagnac, taip pat gražų likerių asortimentą.
Mūsų koncepcija yra sujungti patikimus, pripažintus kokybės ženklus su originalesniais produktais, kurie nusipelno būti iš...
...Tradiciškairūkyta paprika iš La Vera slėnio Ispanijos Ekstremadūro regione.
Taip pat Ispanijos Ekstremadūro regione yra tradicija rūkyti papriką ir taip gaminti išskirtinę specialybę. Naudojimas: saldi ir aštri rūkyta paprika tinka, priklausomai nuo pageidavimų, antienai, šviežiam sūriui, daugumai ankštinių daržovių ir daržovių, vištienai, jautienai ir veršienai, ryžiams, kiaulienai. Ji, žinoma, neturi trūkti jokio BBQ padažo ir suteikia padažui nepakartojamą aromatą. Paprika nemėgsta stiprios karščio, kitaip ji taps karti. Tai tipiškas prieskonis Ispanijos dešros specialybei Chorizo.
...Tradiciškai gaminamas aukštos baltymų kiekio užkandis, turtingas ir skanus Biltong, marinuotas mūsų autentiškų Pietų Afrikos žolelių ir prieskonių recepte, perduodamame iš kartos į kartą, su Piri Piri užuomina. Puikus pasirinkimas aukštos baltymų dietai.
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
Millevertus yra amatų alaus darykla. Mūsų alaus asortimentas yra nuolatinio kelio stiliaus ir skonio paieškoje išraiška. Tradiciškai belgų įkvėpta: šviesus, tamsus, trigubas, keturgubas, gintarinis. Užsienio įkvėpta: stout, rūkyta. Kulinarinė įkvėpa su prieskoniais, naudojamais „hops“ būdu, karštoje arba šaltoje nuoviroje: balta, pipirai, šafranas... Miežiai yra pagrindas, tačiau siūlome ir...
Quinta dos Fumeiros Lda, įkurta 1988 metais Poiares Ponte de Lima, visada tradiciškai ir šeimyniškai augino kiaules, siekdama kokybės ir norėdama išgirsti paguodos žodį, kai šeima ir draugai ragavo jos dešras. Visa ši žemės ir gyvūnų išteklių naudojimo forma pradėjo naują ciklą, sukurdama Quinta dos Fumeiros – Ponte de Lima stiliaus dešras ir rūkyti produktai. Augant perdirbtų produktų paklausai...
Mes esame tradiciškai gaminamų dešrų gamintojas, tai reiškia, kad jos rūkomos bukų mediena, verdamos katile ir sūdomos. Mūsų dešros turi mažiausiai 90 % kiaulienos.