... nei 60 dienų nuolatinėje temperatūroje ir drėgmėje. Brandinimo viduryje dešra yra spaudžiama, kad būtų suplokštinta, ir iš čia ji gauna pavadinimą spianata, įgaudama visiems žinomą charakteringą formą.
Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai
SVORIS: 500/550g
Svoris: 0.550 kg
Ingredientai: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai
Cukrus: dekstrozė ir sacharozė
Antioksidantai: E301
Konservantai: E250-E252...
...bresaola, Milano dešra, saldžioji ir aštri Napoli dešra, aštri romėniška spianata, pancetta. Sūrio kremai: su grybais, su trumais, su balzaminiu actu, su 4 sūriais, su Parmigiano Reggiano. Kalbant apie gėrimus, prekiaujame vynais iš įvairių Italijos regionų: Venetas: Prosecco ir Amarone, Emilija-Romanija: Lambrusco, Sangiovese ir Pignoletto, Markė: Passerina.