Italija, Paterno'
...Mūsų baklažanai, išskirtinai Sicilijos, yra gaminami rankiniu būdu, supjaustyti griežinėliais, pagardinti kvapniu vietiniu raudonėliu, česnaku, žiupsneliu čili ir konservuoti tik ekstra virgin alyvuogių aliejuje.
...Molizės, Abrucų ir Pulijos tradiciniai cavatelli yra pagrindinis recepto ingredientas, kuris viename patiekale sujungia geriausias įvairių Italijos regionų tradicijas, niekada nepamiršdamas, žinoma, mūsų Sicilijos, meistriškai atstovaujamos baklažanais ir kalmarais.
Italija, Messina
... ciliegino pomidoras yra "Institucija"! Šioje gamyboje mūsų virėja Titti sugebėjo išryškinti jo skonį. Saldūs ir sūrus skoniai puikiai derinami. Puikiai tinka tepti, bet taip pat ir pirmiems bei antriems patiekalams. Juos ragauti yra tarsi kelionė į autentišką Siciliją! ALIEJUJE MARINUOTI BAKLAŽANAI: stiklainiuose yra tik autentiški baklažanai, paruošti rankiniu būdu.
Italija, Giarre
...Baklažanas yra Italijos virtuvės karalienė, prieinama tiek juoda, tiek violetinė, kilusi iš Sicilijos, auginama ir skinama Ragusano kaimuose. Produktas, esantis mūsų staluose visais metų laikais ir naudojamas daugybei receptų, būdingų pusiasalio kulinarinei kultūrai.
Italija, Acicastello
...Pasirinkti aukščiausios kokybės produktai, tradiciškai auginami be cheminių medžiagų, pagardinti Sicilijos ekstra viergu alyvuogių aliejumi. Galime pasiūlyti marinuotų produktų, tokių kaip: Pachino vyšniniai pomidorai, artišokai, baklažanai, juodosios alyvuogės, artišokų pasta, juodųjų alyvuogių pasta, paprikos,...
Italija, San Pietro Clarenza
...Elegantiško skonio užkandis su intensyviais aromatais, puikiai derantis su mėsos patiekalais arba kuriant puikius užkandžius. Visos baklažanai ir kiti ingredientai parenkami atskirai. INGRIDIENTAI: Švieži baklažanai (kepami atskirai alyvuogių aliejuje), švieži raudonieji pipirai (kepami atskirai), pomidorų tyrė, kaparėliai, šviežios morkos, svogūnas, ŠVIEŽIAS SALIERAS, žaliosios alyvuogės, PUŠŲ...
...Pavadinimas kilęs iš Capone, kuris tuo metu lengvai buvo randamas Sicilijos virtuvėse dėl savo gausumo. Capone buvo patiekiamas kartu su pomidorais ir baklažanais. Praėjusio amžiaus pradžioje šis patiekalas tapo populiarios kulinarinės tradicijos dalimi, o capone buvo pakeistas kitomis daržovėmis. Daržovės, kruopščiai atrinktos, buvo kepamos atskirai, o vėliau troškinamos su ypatingu pomidorų padažu. Ingredientai: Kepinti kubeliais baklažanai 37%, pomidorų padažas, saulėgrąžų aliejus, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, svogūnai, salierai, alyvuogės, kaparai, cukrus, natūralūs aromatai, actas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei