Italija, Cadorago
...Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakterijų, skirtų kietųjų sūrių gamybai, ypač sūriams, kurių drėgmės procentas sausose riebalų medžiagose yra 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino kietasis sūris Apsilankykite svetainėje https://www.saccosystem.com/ ir atsisiųskite brošiūras!
Italija, Noci
...Caciotta fior di bontà yra šviežias sūris, praturtintas pieno rūgštimis, kuris buvo trumpai džiovinamas. Nors tai yra pusiau kietas sūris, viduje jis yra kreminis, su saldžiu/šiek tiek rūgščiu skoniu ir itin skanus. Mes taip pat gaminame variantus su aitriosiomis paprikomis ir alyvuogėmis. Tai puikus produktas, kurį galima mėgautis vieną arba su duona ar skrudinta duona, arba derinant su salotomis ar užkandžiais.