Prancūzija, Vincennes
Sveiki atvykę į MAVIE BANIMBA - Jūsų Partneris Importuojant Kokybiškus Produktus! Mes didžiuojamės galėdami pristatyti AnziguiExpress, jūsų patikimą tiekėją, importuojant sausas vaisius, grūdų produktus, sūdyptus skrudintus vaisius ir aukščiausios kokybės džiovintus daržoves. Turėdami neprilygstamą patirtį pramonėje, mes įsipareigojame pasiūlyti jums įvairią išskirtinių produktų asortimentą, kruo...
Belgija, Liège
... palete. Juodosios vynuogės, kilusios iš ispanų Tempranillo veislės, taip pat naudojamos raudonųjų vynų gamybai. Ši šviežia, struktūruota, vaisinė ir šilkinė alternatyva alkoholiniam vynui siūlo saulėtus momentus ir maloniai vartojama kaip nealkoholinė aperityvas bei lengvų patiekalų palydovė.
... išsaugoti aromatinį potencialą ir gaivumą. VYNO VEISLĖ 100% Grenache SKONIO ANALIZĖ Šviesiai ir ryškiai rožinė spalva. Gaivus ir intensyvus aromatas. Lengvas burnoje, subtilus, švelnus ir malonus su išraiškingais raudonųjų vaisių ir citrusinių vaisių aromatais. MAISTO IR VYNO DERINIMAI Malonumo vynas, subtilus ir lengvas, Rosé On Ice yra ideali kompanija saulėtiems aperityvams ir puikiai dera su vasaros salotomis bei keptais patiekalais. Patiekite su ledo kubeliais arba net sutrintu ledu! APDOVANOJIMAI 2015: Aukso medalis Gilbert & Gaillard 2016.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Vyninė La Navicelle siūlo mums čia skanų rožinį vyną, kuris atitinka būdingą Côtes-de-Provence rafinuotumą! Iš tiesų, iš šios gražios butelės sklinda daug elegancijos ir švarumo, o gaivus aromatas atskleidžia gracingas citrusinių vaisių (greipfrutų, citrinų) ir lengvų raudonųjų vaisių (braškių, aviečių) natas. Visą skonį peržengia graži mineralinė struktūra, užbaigianti degustaciją, kuri...
Prancūzija, Parnac
...Lankstus ir vaisinis. Granato spalvos suknelė išreiškia raudonųjų vaisių aromatus: juodųjų serbentų, gervuogių, raudonųjų serbentų, vyšnių, violetinių gėlių su kruopščiai dozuotais lankstiais taninais. Patiekti: 15 - 16°C. Rekomenduojamas patiekalas: Kaip aperityvas su vienu tipo, su kai kuriais mėsos produktais, ant grotelių, Viduržemio jūros virtuvė, salotų derinys, sūriai.
Belgija, Roeselare
... foeder, kuris po 2 metų brandinimo pagamino geriausią alų: „geriausia foeder metų“. Etikete visada nurodoma foeder numeris, o metai rodo brandinimo pradžią. RODENBACH Rosso yra autentiškas, lengvai virškinamas, rūgščiai saldus gaivus alus. RODENBACH Rosso gaminamas iš 2 metus ąžuolo statinėse brandinto RODENBACH alaus, sumaišyto su jaunu RODENBACH, o mišinys dalinai maceruojamas su spanguolėmis, avietėmis ir rūgštinėmis vyšniomis, ir papildomas natūraliu šių raudonųjų vaisių sultimis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei