... palete. Juodosios vynuogės, kilusios iš ispanų Tempranillo veislės, taip pat naudojamos raudonųjų vynų gamybai. Ši šviežia, struktūruota, vaisinė ir šilkinė alternatyva alkoholiniam vynui siūlo saulėtus momentus ir maloniai vartojama kaip nealkoholinė aperityvas bei lengvų patiekalų palydovė.
... išsaugoti aromatinį potencialą ir gaivumą.
VYNO VEISLĖ
100% Grenache
SKONIO ANALIZĖ
Šviesiai ir ryškiai rožinė spalva.
Gaivus ir intensyvus aromatas.
Lengvas burnoje, subtilus, švelnus ir malonus su išraiškingais raudonųjųvaisių ir citrusinių vaisių aromatais.
MAISTO IR VYNO DERINIMAI
Malonumo vynas, subtilus ir lengvas, Rosé On Ice yra ideali kompanija saulėtiems aperityvams ir puikiai dera su vasaros salotomis bei keptais patiekalais. Patiekite su ledo kubeliais arba net sutrintu ledu!
APDOVANOJIMAI
2015: Aukso medalis Gilbert & Gaillard 2016.
...Vynas: Vyninė La Navicelle siūlo mums čia skanų rožinį vyną, kuris atitinka būdingą Côtes-de-Provence rafinuotumą! Iš tiesų, iš šios gražios butelės sklinda daug elegancijos ir švarumo, o gaivus aromatas atskleidžia gracingas citrusinių vaisių (greipfrutų, citrinų) ir lengvų raudonųjųvaisių (braškių, aviečių) natas. Visą skonį peržengia graži mineralinė struktūra, užbaigianti degustaciją, kuri...
...Lankstus ir vaisinis.
Granato spalvos suknelė išreiškia raudonųjųvaisių aromatus: juodųjų serbentų, gervuogių, raudonųjų serbentų, vyšnių, violetinių gėlių su kruopščiai dozuotais lankstiais taninais.
Patiekti: 15 - 16°C.
Rekomenduojamas patiekalas: Kaip aperityvas su vienu tipo, su kai kuriais mėsos produktais, ant grotelių, Viduržemio jūros virtuvė, salotų derinys, sūriai.
... foeder, kuris po 2 metų brandinimo pagamino geriausią alų: „geriausia foeder metų“. Etikete visada nurodoma foeder numeris, o metai rodo brandinimo pradžią.
RODENBACH Rosso yra autentiškas, lengvai virškinamas, rūgščiai saldus gaivus alus. RODENBACH Rosso gaminamas iš 2 metus ąžuolo statinėse brandinto RODENBACH alaus, sumaišyto su jaunu RODENBACH, o mišinys dalinai maceruojamas su spanguolėmis, avietėmis ir rūgštinėmis vyšniomis, ir papildomas natūraliu šių raudonųjųvaisių sultimis.