...Durum kviečių smulkinta, laisvai laikomų vištų kiaušiniai
Šis makaronų tipas virinamas 9 minutes ir yra storesni makaronai.
Jis ypač gerai laikys jūsų padažus.
...„Orecchiette buononaturale“ yra gaminamos pusiau amatininkiniu būdu, naudojant bronzinius ekstruderius, su paprastumu ir aistra, derlingoje Irpinijos provincijoje, pietų Italijoje. Tešla, sudaryta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, yra sukurta taip, kad geriausiai atlaikytų virimą.
Mūsų džiovinti makaronai vidutiniškai džiovinami 30 valandų esant maksimaliai 50 laipsnių Celsijaus...
... simboliui, kurį reikia nešti su pasididžiavimu. Mes atrenkame semolinas, su ta pačia dėmesio doze kaip ir anksčiau, dirbame jas rankiniu būdu, minkydami su mūsų Maiellos vandenimis ir leidžiame joms džiūti dvi dienas. Nereikia skubėti. Kai kurios dalykai turi būti daromi ramiai, kad būtų gerai padaryti. Štai mūsų makaronai. Man, geriausi.
...Ekologiškos kietųjų kviečių semolinos miltai, ekologiškas kakava (2%), kiaušiniai, vanduo.
Kaip virti:
Supilkite į verdantį vandenį 4–6 minutes.
Trys „1“ taisyklė:
1 litras vandens, 10 gramų druskos, 100 gramų makaronų
Nepamirškite atsidėti šaukštą virimo vandens galutiniam akcentui.
Energijos vertė 100g:
Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal
Riebalai - Fats
Sočiųjų riebalų rūgštys - Saturated fatty acids
1,67 g
0,58 g
Angliavandeniai - Carbohydrates
Cukrus - Sugars
67,82 g
1,21 g
Baltymai - Protein 11,61 g Druska - Salt
0 g
Ean13:3701511702328
Nuoroda:TagliattelleChocolatBioItalie1...
... mažiau nei 30 sekundžių. "Baigėsi pervirti ir lipnūs makaronai, greita ir ekonomiška, šis produktas prieinamas visiems, yra idealus žmonėms, kurie skuba, patiekalų ruošėjams, restoranams, greito maisto tinklams ir namų pristatymo paslaugoms.
PAKAVIMAS: 4 x 2.5 kg = 10 kg...
... makaronus. Didžioji dalis pasaulyje gaminamų makaronų yra gaminami iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, tačiau VALFLEURI Alsacijos makaronai yra pagaminti tik iš kietųjų kviečių semolinos ir šviežių kiaušinių, kas juos daro unikalius ir suteikia jiems savitų savybių. Kokybė ir turtinga šviežių kiaušinių sudėtis daro VALFLEURI Alsacijos makaronus aukščiausios klasės produktu, vertinamu gurmanų.
Lioravi siūlo koncepciją, kurioje klientas pats sudaro savo makaronus. Nuo įprastos semolinos iki biologinės, taip pat su nustatoma kiaušinių kiekiu... Klientas nustato slankiklį tarp produktų kokybės ir biudžeto laikymosi. Lioravi įsikūrusi tarp Nanto ir Anžero, Liūro regiono centre.