Prancūzija, Paris
...„Orecchiette buononaturale“ yra gaminamos pusiau amatininkiniu būdu, naudojant bronzinius ekstruderius, su paprastumu ir aistra, derlingoje Irpinijos provincijoje, pietų Italijoje. Tešla, sudaryta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, yra sukurta taip, kad geriausiai atlaikytų virimą. Mūsų džiovinti makaronai vidutiniškai džiovinami 30 valandų esant maksimaliai 50 laipsnių Celsijaus...
... simboliui, kurį reikia nešti su pasididžiavimu. Mes atrenkame semolinas, su ta pačia dėmesio doze kaip ir anksčiau, dirbame jas rankiniu būdu, minkydami su mūsų Maiellos vandenimis ir leidžiame joms džiūti dvi dienas. Nereikia skubėti. Kai kurios dalykai turi būti daromi ramiai, kad būtų gerai padaryti. Štai mūsų makaronai. Man, geriausi.
Prancūzija, Paris
...Ekologiškos kietųjų kviečių semolinos miltai, ekologiškas kakava (2%), kiaušiniai, vanduo. Kaip virti: Supilkite į verdantį vandenį 4–6 minutes. Trys „1“ taisyklė: 1 litras vandens, 10 gramų druskos, 100 gramų makaronų Nepamirškite atsidėti šaukštą virimo vandens galutiniam akcentui. Energijos vertė 100g: Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal Riebalai - Fats Sočiųjų riebalų rūgštys - Saturated fatty acids 1,67 g 0,58 g Angliavandeniai - Carbohydrates Cukrus - Sugars 67,82 g 1,21 g Baltymai - Protein 11,61 g Druska - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Nuoroda:TagliattelleChocolatBioItalie1...
...Semoule Grosse _1kg_Warda - 6191564600172 - Grūdai Pakuotės dydis: 10 UVC Palletės dydis: 100 pakuočių Produkto tipas: Semoule Kainų grupė: Makaronai, Kuskus ir Semolės Kainų pogrupis: Semoule...
Prancūzija, Grigny
... mažiau nei 30 sekundžių. "Baigėsi pervirti ir lipnūs makaronai, greita ir ekonomiška, šis produktas prieinamas visiems, yra idealus žmonėms, kurie skuba, patiekalų ruošėjams, restoranams, greito maisto tinklams ir namų pristatymo paslaugoms. PAKAVIMAS: 4 x 2.5 kg = 10 kg...
Prancūzija, Wittenheim
... makaronus. Didžioji dalis pasaulyje gaminamų makaronų yra gaminami iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, tačiau VALFLEURI Alsacijos makaronai yra pagaminti tik iš kietųjų kviečių semolinos ir šviežių kiaušinių, kas juos daro unikalius ir suteikia jiems savitų savybių. Kokybė ir turtinga šviežių kiaušinių sudėtis daro VALFLEURI Alsacijos makaronus aukščiausios klasės produktu, vertinamu gurmanų.
Prancūzija, Mesanger
Lioravi siūlo koncepciją, kurioje klientas pats sudaro savo makaronus. Nuo įprastos semolinos iki biologinės, taip pat su nustatoma kiaušinių kiekiu... Klientas nustato slankiklį tarp produktų kokybės ir biudžeto laikymosi. Lioravi įsikūrusi tarp Nanto ir Anžero, Liūro regiono centre.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei