Ar jūs esate privatus asmuo, ar įmonė, "Table Festive" išsiskiria siūlydama individualizuotas pasiūlymus, pritaikytus jūsų renginio unikaliam temai. Kaip renginių dekoravimo ir organizavimo specialistai, mes esame jūsų idealus partneris visoms progoms. Nesvarbu, ar tai būtų įmonės vakarėlis, atidarymo vakarėlis ar padėkos renginys jūsų darbuotojams ar partneriams, renginys, skirtas įtakotojams, ar...
BELLE ETOILE DOMENAS, šeimos vyninė, esanti Côteaux de l'Aubance ir Anjou Brissac apeliacijų širdyje, yra Luaros slėnyje, Brissac-Quincé. Nepriklausomas vynininkas Vincent ESNOU kviečia jus į savo domeną, kad pasidalintų savo aistra ir pristatytų Luaros vynus. Vincentas vyną gamina ir augina 26 hektarus domeno, tęsiant šeimos tradicijas, perduodamas nuo 1903 metų.
Domenas siūlo charakteringų vynų...
...kanistrėliai, supjaustyti AOC Korsikos baltu vynu.
Korsika yra vynuogynų kraštas, AOC baltasvynas suteikia mūsų kanistrėliams unikalią tekstūrą ir skonį.
Svoris: 350 g pakelis
Ingredientai: kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, džiovintos figos 6,3%
Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g:
Energija: 1967 kJ (468 kcal)
Riebalai: 16 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g
Angliavandeniai: 71 g
iš jų cukrų: 32 g
Baltymai: 8,6 g
Druska: 0,68 g...
...Legenda pasakoja, kad fenikiečių laivai, nešami reguliarių „Jūros vėjų“, VI amžiuje prieš Kristų išsilaipino Viduržemio jūros pakrantėje. Jie atnešė su savimi vynuogininkystės ir vyno gamybos žinias. Patarimai derinimams su vynu Kasdieniams valgymams su draugais, kepsniams ir didelėms vasaros salotoms. Šis baltasvynas puikiai derės su jūsų žuvies patiekalais, tokiais kaip plekšnė arba migdolais apibarstyta upėtakis. Patiekimo temperatūra 2° 6° Dekantuoti Ne...
ODESTO, įsikūrusi Courbevoie, siūlo kokybiškus vynus iš likučių, už labai patrauklias kainas. Geros vyno mėgėjai galės atrasti mūsų įvairių vynų pasirinkimą.
ODESTO SARL siūlo platų vynų asortimentą nuo 0,95 € be PVM už butelį.
Mes siūlome baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių veislių ir metų. Mes pristatome tiek Prancūzijoje, tiek užsienyje ir įsipareigojame pristatyti kuo greič...
...Ideali kompanija visiems jūsų receptams, kuriuose naudojamas vynas, arba tiesiog norint pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudonoms padažoms, mėsos gaminimui, virtoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms.
Vynas, tiek raudonas, tiek baltas, maisto ruošime naudojamas nuo senovės, ir šiandien dar galima rasti daugybę įrodymų regioninėje virtuvėje.
Neįmanoma kalbėti apie...
... baltasvynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres.
60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon.
Degustacija:
Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon.
Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais.
2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
...sidabriniai atspalviai. Malonus kvapas su gėlėmis ir baltais vaisiais, mentolio užuominos. Išraiškingas skonis burnoje. Vystosi citrinos ir gaivios mineralinės natos finiše.\n\nDERINIMAS SU MAISTU\nKeptos Šventųjų Jokūbo midijos su sviestu. Kieti sūriai, tokie kaip Comté.\nRetas vynas. Idealiai gerti tarp 10 ir 12°C.\n\nTalpa (L):0,75\nBruto svoris (kg):1,5\nAlkoholio laipsnis (%):13"}...
... vynų mišinyje.
„Paslaptis“? Paprasčiausiai tai, kad vynas gaunamas iš tokių iškilių dvarų, kad paprašėme neskelbti jo išskirtinės kilmės!
Turtingas ir elegantiškas vynas, jis siūlo visą didžiojo cru charakterį.
Jo išskirtinė elegancija sužavės išrankių gurmanų gomurius.
Fave dvaras yra įsikūręs Provanso regione, Pietų Prancūzijoje. Jis užima beveik 8 hektarus, padalintus į 2 saleles, aplink Fave bastidą ir virš Notre-Dame priorato koplyčios Brue Auriac savivaldybėje. Benoit ir Laure Fil yra šio dvaro savininkai ir vynininkai. Jie gamina Provanso rožinius vynus, baltuosius vynus ir raudonuosius vynus, turinčius Coteaux du Varois pavadinimą. Asortimente yra 8 vyno ...
Vynininkas savininkas, mūsų vynuogynai yra įsikūrę Pietų Vendė ir turi IGP Val de Loire ženklą. Sertifikuoti kaip ekologiški, mes einame toliau nei reikalavimai, nes mūsų dirvožemio ir vynuogių paruošimas nevyksta naudojant sintetinius produktus. Šiandien ieškome komercinių partnerių, galinčių platinti mūsų vynus tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu mastu.
...Anksčiau žinomas kaip "Vin Paillé", šis nektaras savo unikalų charakterį turi ilgamete tradicija ir kontroliuojamu brandinimu. Tai šventinis vynas! 2015 metų derlius, 14 °. Butelis 50 cl.
...81 % Ekologiškas baltasvynas*
- 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas
* Produktas, gautas iš ekologinės žemdirbystės
Be konservantų, be alergenų
Nepasterizuotas
Naudoti padažuose, salotose, daržovėse ir marinatose.
Šis baltas balzamiko padažas puikiai derės su jūsų užkandžiais, mėsos ar žuvies patiekalais.
Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams.
Tai yra padažas, o ne actas, nes jo rūgštingumas yra tik 5,4 %.
Šis produktas taip pat prieinamas 25 ml buteliuose, 3-5-10 litrų kubuose, 220 litrų statinėse ir konteineriuose pagal užsakymą.
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu.
Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų.
Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją.
Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltasvynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
...Prancūziška Appellation
Chardonnay B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, 1 savaitė ir pusė po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės ir kekės yra mažos. Ši veislė turi labai aukštą kokybinį potencialą ir leidžia gaminti sausas baltasvynas, putojančius vynus ir net saldžius vynus. Uogų cukraus kiekis...
...Pirmasis kvapas būdingas aistros vaisiui ir egzotiniams vaisiams. Labai subalansuotas skonis, cukraus-rūgšties derinys puikiai išryškina aromatus. Tai yra punšas, kuriame vaisinis baltasvynas gerai dera su egzotiniais aromatais. Jame yra aistros vaisių minkštimo, prieš patiekiant šaltą, rekomenduojama suplakti.
SVORIS: 1.4 kg
BUTELIS: 75cl butelis
SKU: BPASSHASAC075...
...Įvairūs produktų pasirinkimai visoms progoms, šampanas, vynas, gurmaniški patiekalai ir originalūs produktai, pagaminti Prancūzijoje.
Pateikiame įvairių cuvée asortimentą, kad pasiūlytume išskirtinį šampaną.
Šios atrankos kruopščiai parenkamos iš mažų gamintojų, leidžiančių jums pritaikyti verslo dovaną su tokiomis galimybėmis kaip brut šampanas, baltas šampanas iš baltųjų, rožinis šampanas...
...„Imperatorius“, sodrus, saldus baltasvynas, turintis nuostabų, subtilų ir elegantišką aromatą, kuris apgaubia nosį ir užpildo burną.
Puikiai tinka prie aperityvo, jis laimingai lydi foie gras, sūrius ir desertus.
Vynuogės: 100% Gewurztraminer
Krituliai: 550 mm/metus
Amžius: 40 metų
Brandinimas: 8–9 mėnesiai šimtmečio statinėse
Alkoholis: 12,5%
Cukrus: 25 g/L
Bendra rūgštis: 2,5 g/L
Patiekimo temperatūra: 8-10°C
Laikymas: 10 metų...
...Nepakartojamas terasų ir Dolce Vita dvasios simbolis
Ingredientai :
Prancūziškas baltasvynas, alkoholis, aromatinių žolelių puokštė, prieskoniai ir citrusinių vaisių žievelės
Formatas : 1 litras (10 kokteilių)
Laipsnis : 18% vol.
Patiekimas : 50% Spritz Balbine + 50% gazuoto vandens dideliame vyno taurėje, pilnoje ledo
KOKYBIŠKAS GĖRIMAS
Prieš kuriant mūsų Spritz, mes ragavome kokteilį, jį...
... subtili struktūra. Visą laiką juntami egzotiškų vaisių aromatai.
Bendra įspūdžio: harmoningas, skanus baltasvynas su ilgai išliekančiais aromatais.
Tinka mėgautis kaip aperityvas arba su jūros gėrybėmis.
Patiekti gerai atšaldytą.
Produktas: Château du Garde
Plotas: 2,5 ha
Veislė: 60% Sémillon, 40% Sauvignon
Terroiras: molio-kalkakmenio dirvožemis
Išvaizda: skaidri, blizganti, geltonai žalia spalva
Nosies: subtilus, vaisiškas ir šviežias...
...Sausas ir vaisinis baltasvynas, su lengvu citrinos užuomina.
Būklė: Naujas produktas
Šalis: Prancūzija
Gamybos regionas: Bordo
Appellation: Entre-deux-mers
Gamintojas: Château Larmevaille
Alkoholis: 12°
Talpa: 75cl...
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltasvynas.
Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku.
Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
...DUFAU ūkis yra jaunas ūkis, esantis Gaillac apeliacijoje, sudarytas iš molio-kalkakmenio šlaitų su smėlio sluoksniais. Šie šlaitai yra klasifikuojami kaip pirmosios Gaillac šlaitai. Ūkis apima 16 hektarų vynuogynų, sertifikuotų pagal racionalaus kovos su kenkėjais principus, pagal Agriconfiance ženklą. Ateityje ūkis siekia pereiti prie 100% ekologiškų vynų gamybos. Naudojamos veislės yra Sauvignon blanc, muscadelle, mauzac, len de l'el, merlot, duras, syrah, braucol ir gamay. Ūkis gamina raudonuosius, rožinius, sausas ir saldžias baltasvynas.