...Pagrindiniai sočiųjų riebalų rūgštys: palmitino rūgštis, stearino rūgštis, beheno rūgštis
Pagrindinės mononesočiosios riebalų rūgštys: oleino rūgštis
Pagrindinės esminės polinesočiosios riebalų rūgštys: linolo rūgštis, alfa-linolo rūgštis
Naudojimas
Kosmetikoje, ant odos.
Naudojimo atsargumo priemonės
Mūsų maceratai yra visiškai natūralūs ir pagaminti iš ekologiškų augalų, be jokių konservantų...
... 6 ir alfa-linoleninė rūgštis (ALA) Omega 3. Jos gaunamos tik iš maisto, ypač iš augalinių aliejų, tokių kaip rapsų, graikinių riešutų, kamelijų, erškėtrožių ar vakarinės pirštinės aliejus. Omega 3 pirmtakai taip pat gali būti tiesiogiai gaunami iš riebios žuvies ir/arba papildų. Omega 9 pirmtakas yra oleino rūgštis. Mononesočiosios riebalų rūgštys yra labai gausios maiste ir sintetinamos organizme.
Naudojimo rekomendacijos...
...epikatechinas). Visi šie antioksidantai puikiai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, kuriuos sukelia UV spindulių ir taršos poveikis.
Marulos aliejus turi L-arginino ir glutamo rūgšties - šie du amino rūgštys turi drėkinančių ir anti-senėjimo savybių. Riebalų rūgštys, tokios kaip oleino, palmitino ir stearino, turi emolientinių ir drėkinančių savybių.
...
greitai siunčia signalą smegenims, kad žmogus, valgantis avokadą, jaučiasi sotus!
Fitosteroliai cholesterolio lygiui mažinti: Avokadas veikia cholesterolio lygį dviem
skirtingais būdais. Pirmiausia, jis turi fitosterolių, kurie mažina LDL, vadinamą bloguoju cholesteroliu.
Antra, jame taip pat yra oleino rūgšties, kuri didina gerąjį cholesterolį, HDL!
Avokadas turi širdį: Avokadas yra riebus, tai akivaizdu. Tačiau riebalai, kuriuos jis turi, yra nesočiosios riebalų rūgštys,
kurios yra puikios širdies ir kraujagyslių sistemai...