Prancūzija, La Cadière-D'azur
121km
...Biologinė kultūra. Rankinis derliaus nuėmimas dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, lengvas filtravimas, tradicinis kamštis iš kamščio, brandinimas ant mielių. DEGUSTACIJA AKIS: Intensyvi geltona spalva. NOSIS: Aromatingas, gyvas, baltųjų gėlių aromatai, gausūs citrusinių vaisių aromatai. SKONIS: Harmoninga, dosni, rieboka, baltųjų gėlių natų, gera intensyvumas, gera išliekamumo trukmė. Veislės: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play