Pignolata messinese yra tradicinis Sicilijos receptas, kuris ypač ruošiamas Kalėdų ar Karnavalo šventėms. Tai maži tešlos gabaliukai, kurie yra kepami...
MANNOLU
Manna likeris
MANNOLU yra vaistinis, po valgio vartojamas likeris, pagamintas rankiniu būdu iš aromatinių / vaistinių žolelių, šaknų, apelsinų...
Sekdami geriausiomis tradicijomis, ant tikros sicilietiškos stalo negali trūkti autentiškas turtingas sicilietiškas užkandis. Katanijos apylinkėse tai...
Etna yra atskira pasaulis ne tik Sicilijos, bet ir Viduržemio jūros vynininkystėje. Pietų šiluma derinasi su rūkais, temperatūros svyravimais, dažnais...
Sicilijos ekstra vieras alyvuogių aliejus, gautas iš Sicilijos alyvuogių, spaustas šaltai. Dėl informacijos ir kainų prašome susisiekti su mumis mūsų ...
Sveiki atvykę į Siciliją, stiprios tapatybės vyno regioną, kuris išreiškia save per savo unikalius terroirus ir daugybę vietinių vynuogių veislių.
Et...
Mūsų baklažanai, išskirtinai Sicilijos, yra gaminami rankiniu būdu, supjaustyti griežinėliais, pagardinti kvapniu vietiniu raudonėliu, česnaku, žiupsn...
Kavai su apvaliu skoni, stipriu aromatu ir maloniai ilgai išliekančiu skoni. Klasikinis produktas visiems.
Galima įsigyti:
250g malto kavos moka ir es...
Su makaronais ar ant duonos? Tai tik skonio reikalas. Mes nenaudojame cheminių konservantų, mes jų nenorime. Daržovės yra atrenkamos ir apdorojamos ku...
Česnakai su pesto 2,9 kg antipasti iš keptų daržovių, PACA regionas, Marseilis, Prancūzija
Česnakai su pesto puikiai tiks prie jūsų patiekalų.
Ingredi...
Žaliasis pestas kilęs iš šiaurės Italijos, pasižymi žalia spalva, kuri rodo baziliko buvimą jo sudėtyje. Tradiciškai žaliasis pestas lydi makaronus (ž...
Raudonasis pesto, kilęs iš Sicilijos, išsiskiria savo spalva, kuri rodo džiovintų pomidorų buvimą jo sudėtyje. Tradiciškai raudonasis pesto arba pesto...
Idealiai tinka visų rūšių makaronams pagardinti ir kūrybiškai pagardinti daugelį receptų. Tik Genovese bazilikas D.O.P., sertifikuotas ir auginamas Li...