...Burgundija ar kitų regionų vynai, kiekvienas raudonas vynas išreiškia unikalius savo terroiro bruožus. Vartojamas su raudona mėsa, padažais ar brandintais sūriais, raudonas vynas yra puikus pasirinkimas, norint papildyti turtingus ir gurmaniškus patiekalus.
...Obuolių tyrė yra vaisių tyrė, pagaminta iš virtų arba šviežių obuolių, galbūt su šiek tiek cukraus ar cinamono. Prancūzijoje tyrė yra desertas, tuo tarpu Šiaurės ir Rytų Europoje ar Amerikoje, tyrės dažnai lydi mėsą. Belgijoje ir Nyderlanduose ji taip pat patiekiama kaip garnyras, ypač su kraujiniais dešrelėmis arba vištiena.
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...EURODIS VIANDES yra mėsos didmenininkas, prekiaujantis Aberdeen Angus mėsa Rungis rinkoje.
Kita Angus veislė, kilusi iš Škotijos. Mūsų atvežimai yra iš Škotijos arba Australijos, priklausomai nuo sezono. Tai reta ir labai vertinama mėsa.
Tai veislė, skirta tik mėsos gamybai, labai vertinama dėl savo švelnaus marmuravimo. Aberdeen Angus taip pat vadinama „Angus“ ir dažnai pavadinama „malonumo mėsa...
... fermentuojasi kelias savaites.
Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose).
Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių.
Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
... įvairiose vietose, kur dažnai reikalingi atsarginiai produktai (geležinkelio stotys, metro, universitetai, gamyklos, biurai, viešbučiai, ligoninės ir kt.).
Struktūra: plienas su baltu antikoroziniu epoksidiniu dažymu.
Aušinimo ir šildymo sistema: (2~40°C).
Lentynos: 6 kiliminės lentynos, reguliuojamos aukštyje su 10 pasirinkimų kiekvienai lentynai (7-oji lentyna - pasirinktinė).
Platinimas: su...
... tinka: vištienai, žuviai, daržovėms...
Jis dažnai naudojamas receptuose su mėsa, paukštiena, taip pat jūros gėrybėmis, tokiomis kaip krevetės, midijos ar krabai.
Indiško kario nauda:
Labai geras antioksidantų kiekis, stimuliuoja virškinimo sistemą, turtingas magnio, manganas. Vitaminai E ir K, siekiant užkirsti kelią širdies ir kraujagyslių ligoms.
... pagerinti jūsų patiekalus. Jo šiek tiek aštrus ir aromatingas skonis puikiai dera su pomidorų ir cukinijų patiekalais, taip pat su makaronais, ryžiais, sriubomis, kiaušiniais, kepta mėsa ir kepiniais.
Jo naudojimas yra būtinas pietų virtuvėje ir jis dažnai įtraukiamas į tradicinį prieskonių puokštę kartu su petražolėmis ir laurų lapais.
Nuoroda: AR803657
Ean13: 3760306803657...
...KULINARIJOJE: Pabrėžia daržovių skonį, suteikia joms skonį ir malonų aromatą
NAUDA:
Sudarytas iš kelių prieskonių, jis turi visas savybes. Aromatizuoja patiekalus, dažnai naudojamas receptuose su mėsa, paukštiena, jūros gėrybėmis, tokiomis kaip krevetės, midijos ar krabai. Šis prieskonis naudojamas marinatams.
Osaane mėsa gaunama iš 3–4 metų amžiaus bulių ir telyčių. Bandą sudaro tik žolė, šienas ir pašariniai runkeliai, auginami 140 ha plote.
Ūkis sudarytas iš 90 % pievų, esančių išskirtinėje teritorijoje, kurioje gausu įvairios faunos ir floros pelkėse.
Žiemą banda laikoma laisvai dideliame 2500 m² angare, užpildytame šiaudais.
Vallée de SEINE jautienos gamyba yra sertifikuota kaip ekologinė...
... specializacija yra pelmeniai, Sibiro ravioliai, nepaprastai populiarūs Rusijoje nuo viduramžių, gaminami iš kietųjų kviečių miltų ir įdaromi mėsa ir/arba daržovėmis, vartojami su sultiniu, grietine ir šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai. Pelmeni perkuria tradicinius pelmenius, siūlydami naujas receptūras, labiau patinkančias gurmanams ir sudėtingesnes. Pelmeni prioritetą teikia tiekėjams, dirbantiems trumpais tiekimo grandiniais, siekdami sumažinti savo anglies pėdsaką. Aukštos kokybės produktai dažniausiai bus pažymėti „BIO“, AOP arba Label Rouge.