...Daugiau nei 100 metų patirties putojančių gėrimų gamyboje su mūsų dukterine įmone SVM.
- Procesas, pagrįstas Charmat metodu (fermentacija vyksta uždaroje talpoje, kaip ir prancūziškų sidrų ar itališkų prosecco atveju)
- Atitinka pasaulines tendencijas saldžiuose skoniuose ir kainose
- Sektorius, atviras inovacijoms ir naujų vartotojų viliojimui
- Kelios galimos kombinacijos (palyginti su vyno kilme, alkoholiu, burbuliukais, saldumu, skoniu, spalvomis…)
- Moderni ir lanksti gamybos priemonė
- Gebanti pasiūlyti pakuotės pritaikymą nuo 600 butelių ir visišką pritaikymą (vynas + pakuotė) nuo 6000.
...Spalva: šiaudų geltona. Šviesi.
- Aromatai: intensyvūs ir gaivūs, derinantys baltuosius vaisius su tropiniais ir gėlių akcentais.
- Skonis: su saldžiu įėjimu, šis gaivus vynas turi ryškių citrusinių natų su prinokusių vaisių užuominomis.
Ar jūs esate privatus asmuo, ar įmonė, "Table Festive" išsiskiria siūlydama individualizuotas pasiūlymus, pritaikytus jūsų renginio unikaliam temai. Kaip renginių dekoravimo ir organizavimo specialistai, mes esame jūsų idealus partneris visoms progoms. Nesvarbu, ar tai būtų įmonės vakarėlis, atidarymo vakarėlis ar padėkos renginys jūsų darbuotojams ar partneriams, renginys, skirtas įtakotojams, ar...
ZARRAK BERRI yra maža įmonė, kurią sukūrė dvi šeimos, gaminančios du tradicinius Baskų gėrimus: sidrą ir Txakolik baltąjį vyną.
Idėja yra eksportuoti šiuos du tradicinius produktus ir bet kurį kitą produktą, kuris galėtų dominti klientą.
Šiuo metu dirbame JAV, Kanadoje, Meksikoje, Japonijoje, Švedijoje, Italijoje,....
Sicilian Goodness, jauna ir dinamiška Sicilijos įmonė, užsiima Sicilian Goodness prekės ženklo produktų gamyba ir tradicinių Sicilijos produktų prekyba tiek mažmenininkams, tiek privatiems asmenims. Produktai eksportuojami ir yra įvairiose Europos rinkose.
Daugiau informacijos galite gauti prašydami pasiūlymo, atsiųsdami mums el. laišką adresu info@siciliangoodness.com arba alternatyviai apsilank...
BELLE ETOILE DOMENAS, šeimos vyninė, esanti Côteaux de l'Aubance ir Anjou Brissac apeliacijų širdyje, yra Luaros slėnyje, Brissac-Quincé. Nepriklausomas vynininkas Vincent ESNOU kviečia jus į savo domeną, kad pasidalintų savo aistra ir pristatytų Luaros vynus. Vincentas vyną gamina ir augina 26 hektarus domeno, tęsiant šeimos tradicijas, perduodamas nuo 1903 metų.
Domenas siūlo charakteringų vynų...
...kanistrėliai, supjaustyti AOC Korsikos baltu vynu.
Korsika yra vynuogynų kraštas, AOC baltasvynas suteikia mūsų kanistrėliams unikalią tekstūrą ir skonį.
Svoris: 350 g pakelis
Ingredientai: kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, džiovintos figos 6,3%
Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g:
Energija: 1967 kJ (468 kcal)
Riebalai: 16 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g
Angliavandeniai: 71 g
iš jų cukrų: 32 g
Baltymai: 8,6 g
Druska: 0,68 g...
...Legenda pasakoja, kad fenikiečių laivai, nešami reguliarių „Jūros vėjų“, VI amžiuje prieš Kristų išsilaipino Viduržemio jūros pakrantėje. Jie atnešė su savimi vynuogininkystės ir vyno gamybos žinias. Patarimai derinimams su vynu Kasdieniams valgymams su draugais, kepsniams ir didelėms vasaros salotoms. Šis baltasvynas puikiai derės su jūsų žuvies patiekalais, tokiais kaip plekšnė arba migdolais apibarstyta upėtakis. Patiekimo temperatūra 2° 6° Dekantuoti Ne...
ODESTO, įsikūrusi Courbevoie, siūlo kokybiškus vynus iš likučių, už labai patrauklias kainas. Geros vyno mėgėjai galės atrasti mūsų įvairių vynų pasirinkimą.
ODESTO SARL siūlo platų vynų asortimentą nuo 0,95 € be PVM už butelį.
Mes siūlome baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių veislių ir metų. Mes pristatome tiek Prancūzijoje, tiek užsienyje ir įsipareigojame pristatyti kuo greič...
...Pasiūlyti deriniai
Shah Mat baltasvynas puikiai tinka bet kokiai progai, jis idealiai dera su daržovių patiekalais, kremomis, tyrėmis, apkepais ir žuvies patiekalais.
Pastabos
Patiekimo temperatūra 68°C
Sudėtyje yra sulfitų.
Talpa: 0,75l
Kodas: 08087
Kategorija: Putojantys vynai
Alkoholio kiekis: 11,5% Vol.
Šalis: Italija
Regionas: Venetas
Vynuogės: Baltosios vynuogės
Spalva: Ryškiai geltona...
...Ideali kompanija visiems jūsų receptams, kuriuose naudojamas vynas, arba tiesiog norint pagardinti jūsų patiekalus. Puikiai tinka raudonoms padažoms, mėsos gaminimui, virtoms bulvėms, patiekalams su pomidorais, senoviškiems sriuboms.
Vynas, tiek raudonas, tiek baltas, maisto ruošime naudojamas nuo senovės, ir šiandien dar galima rasti daugybę įrodymų regioninėje virtuvėje.
Neįmanoma kalbėti apie...
... baltasvynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres.
60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon.
Degustacija:
Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon.
Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais.
2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
... spalvos, švarus ir blizgus, galima matyti anglies burbuliukus, kurie rodo jo jaunystę. Vynuogių kvapas, su sirupo užuominomis, obuolio akcentais ir subtiliais gėlių tonais. Skonis lygus ir elegantiškas, subalansuotas, lengvas ir galiausiai gaivus.
Šis 0.0% baltasis vynas be vargo derinasi su užkandžiais, žuvies patiekalais ir balta mėsa.
...sidabriniai atspalviai. Malonus kvapas su gėlėmis ir baltais vaisiais, mentolio užuominos. Išraiškingas skonis burnoje. Vystosi citrinos ir gaivios mineralinės natos finiše.\n\nDERINIMAS SU MAISTU\nKeptos Šventųjų Jokūbo midijos su sviestu. Kieti sūriai, tokie kaip Comté.\nRetas vynas. Idealiai gerti tarp 10 ir 12°C.\n\nTalpa (L):0,75\nBruto svoris (kg):1,5\nAlkoholio laipsnis (%):13"}...
... vynų mišinyje.
„Paslaptis“? Paprasčiausiai tai, kad vynas gaunamas iš tokių iškilių dvarų, kad paprašėme neskelbti jo išskirtinės kilmės!
Turtingas ir elegantiškas vynas, jis siūlo visą didžiojo cru charakterį.
Jo išskirtinė elegancija sužavės išrankių gurmanų gomurius.
Fave dvaras yra įsikūręs Provanso regione, Pietų Prancūzijoje. Jis užima beveik 8 hektarus, padalintus į 2 saleles, aplink Fave bastidą ir virš Notre-Dame priorato koplyčios Brue Auriac savivaldybėje. Benoit ir Laure Fil yra šio dvaro savininkai ir vynininkai. Jie gamina Provanso rožinius vynus, baltuosius vynus ir raudonuosius vynus, turinčius Coteaux du Varois pavadinimą. Asortimente yra 8 vyno ...
Vynininkas savininkas, mūsų vynuogynai yra įsikūrę Pietų Vendė ir turi IGP Val de Loire ženklą. Sertifikuoti kaip ekologiški, mes einame toliau nei reikalavimai, nes mūsų dirvožemio ir vynuogių paruošimas nevyksta naudojant sintetinius produktus. Šiandien ieškome komercinių partnerių, galinčių platinti mūsų vynus tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu mastu.
Mes specializuojamės tik itališkuose vynuose ir nuolat plečiame savo asortimentą. Dėl mūsų ekspertizės ir patirties galime jums pasiūlyti geriausią įmanomą paslaugą. Kiekvienas mūsų vynas buvo kruopščiai atrinktas. Mes nesiremame tik pirmaujančių vynų kritikų įvertinimais, bet taip pat didelį dėmesį skiriame mūsų produktų autentiškumui, kuris atspindi kraštovaizdžio ir žmonių charakterį. Mūsų inte...
...Anksčiau žinomas kaip "Vin Paillé", šis nektaras savo unikalų charakterį turi ilgamete tradicija ir kontroliuojamu brandinimu. Tai šventinis vynas! 2015 metų derlius, 14 °. Butelis 50 cl.
...81 % Ekologiškas baltasvynas*
- 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas
* Produktas, gautas iš ekologinės žemdirbystės
Be konservantų, be alergenų
Nepasterizuotas
Naudoti padažuose, salotose, daržovėse ir marinatose.
Šis baltas balzamiko padažas puikiai derės su jūsų užkandžiais, mėsos ar žuvies patiekalais.
Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams.
Tai yra padažas, o ne actas, nes jo rūgštingumas yra tik 5,4 %.
Šis produktas taip pat prieinamas 25 ml buteliuose, 3-5-10 litrų kubuose, 220 litrų statinėse ir konteineriuose pagal užsakymą.
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu.
Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų.
Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją.
Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltasvynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
...Prancūziška Appellation
Chardonnay B
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūtimų laikotarpis: 1 diena prieš Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: pirmas laikotarpis, 1 savaitė ir pusė po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės ir kekės yra mažos. Ši veislė turi labai aukštą kokybinį potencialą ir leidžia gaminti sausas baltasvynas, putojančius vynus ir net saldžius vynus. Uogų cukraus kiekis...