Belgija, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat yra rankų darbo šviežių makaronų dirbtuvės, gaminančios makaronus iš kietųjų kviečių semolinos: 27 skirtingi modeliai (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, 28-29 cm ilgio rigatoni, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, mini reginette, rigatoni rigate, spirelli...
Ispanija, Madrid
...gaminami Ispanijoje. Mūsų makaronai gaminami tik iš kietųjų kviečių semolinos (Triticum Durum). Laboratorija, nes nuolat tobulėjame ir kuriame naujas kombinacijas, taip pat teisingą proporciją kiekviename mūsų produkte.
Graikija, Veria
Mūsų laboratorijoje galite įsigyti arba sukurti bet kurią norimą makaronų receptą, naudodami savo ar mūsų medžiagas. Mes, remdamiesi mūsų močiutėlių receptais ir pasitelkdami šiuolaikines technologijas, gaminame makaronus, trahaną, makaronus iš semolinos, viso grūdo miltų arba be glitimo, kūrinius visiems skoniams. Taip pat, dėl mūsų kilmės, turime galimybę gaminti autentiškus tradicinius Pontų...
Italija, Gragnano
Semolinos makaronai specialiomis formomis...
Italija, Castellammare Del Golfo
Mūsų makaronų gamykla įkurta 2018 metais, turint tradicinę viziją, siekiant gaminti aukščiausios kokybės makaronus, naudojant amatininkų technikas. Gaminami tiek klasikiniai, tiek regioniniai sausi makaronai, laikantis aplinkosaugos ir žmonių sveikatos principų. Visas procesas prasideda nuo kruopštaus Sicilijos ir Italijos semolinos bei kitų žaliavų pasirinkimo, surenkamų naudojant tas pačias...
Prancūzija, Mesanger
Lioravi siūlo koncepciją, kurioje klientas pats sudaro savo makaronus. Nuo įprastos semolinos iki biologinės, taip pat su nustatoma kiaušinių kiekiu... Klientas nustato slankiklį tarp produktų kokybės ir biudžeto laikymosi. Lioravi įsikūrusi tarp Nanto ir Anžero, Liūro regiono centre.
Italija, Guarene
Spalvotos makaronų, kiaušinių makaronų, skoninių makaronų ir semolinos makaronų gamyba.
Turkija, Gaziantep
...Mes, kaip GOYMEN, esame semolinos, makaronų ir spagečių produktų gamintojai Gaziantepe, Turkijoje, nuo 1956 metų. Mūsų produktai gaminami iš 100% durum kviečių semolinos, laikantis ISO 9001 ir 22000 kokybės užtikrinimo sertifikatų. Taip pat turime ISO 14001, ISO / IEC 27001 sertifikatus, gautus 2014 m. sausio mėn. Mūsų pristatymo terminas yra labai trumpas, priklausomai nuo gamybos pajėgumų: 200...
Italija, Saviano
Mūsų įmonė gamina kietųjų kviečių semolinos makaronus tradiciniu būdu, tačiau naudojant moderniausią įrangą, visiškai rankiniu būdu apdorojant, pavyzdžiui, lėtai ir ilgai džiovinant (apie 3-4 dienas) labai žemoje temperatūroje (40°-45°). Formos yra išskirtinai bronzinės, suteikiančios unikalią poringumą. Viskas tai, kartu su mūsų specialia semolinos atranka ir mūsų meistro makaronų gamintojo išmintimi, sukuria unikalų produktą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei