Su Bandall juostavimo mašinomis juostavimo medžiaga tinkamai apvyniojama aplink jūsų produktą. Tai yra patikrinta technika, kuri jau daugiau nei 25 me...
Mūsų asortimentą sudaro trijų ir keturių kraštų sandarinimo maišeliai, išsiskiriantys praktiška ir plokščia forma. Dėl puikios difuzijos tankio jie už...
Mūsų Iberijos šoninė yra intensyvios bordo spalvos su perlamutrinėmis riebalų gyslomis, minkšta ir kreminė tekstūra, intensyvus ir ilgai išliekantis s...
100 „sous vide“ maišelių, gofruotų, 250 x 350, pagamintų „Casselin"
Naudojimo temperatūra: -40°C iki +80°C
Storis: 95 mikronai
Maišeliai yra 170 x 230...
100 vakuuminių maišelių su gofruotu paviršiumi 170 x 230 iš Casselin
Naudojimo temperatūra: -40°C iki +80°C
Storis: 95 mikronai
Maišeliai yra 250 x 35...
Pagamintas iš pačios geriausios liesos mėsos iš mūsų iberinių pavyzdžių, mūsų Ibérico Bellota chorizo džiugina akį intensyviai oranžine raudona spalva...
Mūsų Iberijos šoninė yra intensyvios bordo spalvos su perlamutrinėmis riebalų gyslomis, minkšta ir kreminė tekstūra, intensyvus ir ilgai išliekantis s...
Flap Meat
Grosse Bavette
Flap Meat
Bavette D’Aloyau
Bavetta Grande
Kilmės šalys: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija
Laiky...
Mėsos ir maisto pramonės įrenginiai
Mašinos, skirtos bet kokių rūšių produktams užpildyti.
Pagamintos iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno.
Ran...
Vertikaliai pakuojant, vakuumavimas iš viršaus maišuose tiesiai į E2 dėžes, dėžutes, kartonines dėžes ar statines yra įmanomas, todėl laisvi pakavimai...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Kilmes šalis: Argentina, Urugvajus, Brazilija, Australija, Airija ir Lenkija
Laikymo temp...