...Maistiniai mielės naudojamos šiais būdais:
- pabarstomos ant spragintų kukurūzų arba makaronų;
- maišomos į sriubas, kad suteiktų umami skonį;
- kaip „sūrio“ skonio priedas veganiškuose padažuose;
- kaip tirštiklis sriuboms ir padažams;
- pridedamos prie gyvūnų maisto, kad suteiktų papildomų maistinių medžiagų.
Dozavimas: porcijos dydis paprastai yra 1 arba 2 šaukštai.
...25 KG Kraft maišas. Naudojimo paskirtis: Sudem duonos mišinys (10 kg), ingredientas mielės (300 g bandelėms, 400 g didelėms duonoms) ir vanduo (6 litrai) sumaišomi, kol gaunamas tešla. Tešlos temperatūra 25-27 °C, 10 min lėtai, 7 min greitai minkoma. 1. Fermentacija 15 min (ant stalo). 2. Fermentacija trunka 30 min. Kepama 30-35 minutes. Laikyti 1 metus vėsioje ir sausoje vietoje.
... dėmesiui prekių pozicijas, turinčias daug baltymų:
-Džiovinti alaus mielės;
-Baltyminis pašaras "Protekorma®" (bruto baltymų kiekis ne mažiau kaip 45%).
-Kukurūzų kondensuotas ekstraktas (skystas baltymų produktas su rūgštinimo savybėmis, vidutiniškai iki 20% pieno rūgšties ir bruto baltymų kiekis apie 22%).
-Džiovintas kukurūzų glitimas (labai koncentruotas baltymų produktas), bruto baltymų kiekis ne mažiau kaip 60% absoliučiai sausos medžiagos pagrindu;...