...Sudėtis: ryžių miltai, džiovinti malti daržovės (burokėliai, morkos, pomidorai, saldieji pipirai, špinatai), džiovinta žalia spirulina, mėlynosios spirulinos ekstraktas, ciberžolė, geriamasis vanduo
Paruošimo metodas: virti verdančiame vandenyje santykiu 3/1 (vanduo/makaronai) 5-7 minutes, kol paruošta.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Baltymai - 7.2 g.
Druska - 0.05 g.
Riebalai - 1.5 g, iš jų sočiųjų - 0.3 g.
Angliavandeniai - 79.7 g, iš jų cukrūs - 4.3 g.
Energijos vertė: 324 kcal (1357 kJ)...
... virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat vitamino E. Virimo metu makaronai išlaiko savo maistinę vertę, vertingas grūdų savybes ir nesulimpa bei netampa košė. Kiaušinių makaronai suteikia patiekalams naują išskirtinį skonį. Kiaušiniai turi atitinkamą lengvai virškinamų amino rūgščių, riebalų – fosfolipidų, ypač lecitino, cholino, vitaminų ir mikroelementų koncentraciją. Lecitinas reguliuoja...
... pasaulinėje maisto saugoje, teikdama būtinų maistinių medžiagų, tokių kaip angliavandeniai, baltymai ir skaidulos. Jos auginimas siekia tūkstančius metų, todėl ji yra viena iš seniausių žmonijos kultūrų. Kvietžio prisitaikymas, maistinė vertė ir plačiai paplitęs naudojimas daro jį gyvybiškai svarbiu dietų komponentu visame pasaulyje, reikšmingai prisidedančiu prie išgyvenimo ir mitybos įvairiose kultūrose ir visuomenėse.
... perdirbtus popierinius maišelius su atspausdintomis produkto nuotraukomis.
Prekės numeris: 7420
Energijos vertė: 1632.85 kJ / 390 kcal
Riebalai: 9 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 7 g
Angliavandeniai: 61 g
Iš jų cukrus: 1.6 g
Baltymai: 11.8 g
Skaidulos: 7.8 g
Druska: 0 g
Svoris: 250 g
Alergenai: Be glitimo, be kiaušinių
Vegan: Tinka vegetariškai ir veganiškai mitybai
Virimo laikas: apie 8-10 minučių
Kilmės šalis: Bosnija ir Hercegovina
Iš jų mononesočiųjų riebalų rūgščių: 0.9 g
Prekės ženklas: Dr. Ana Collection
Gamintojas: AnaVita-Naturkost GmbH...
...Ekologiški kietųjų kviečių makaronai, ekologiški švieži kiaušiniai, ekologiški špinatų milteliai, visi pagaminti Prancūzijoje.
Vidutinės maistinė vertė 100g:
ENERGIJA: 1515kj / 362kcal
BALTYMAI: 14g
ANGLIAVANDENIAI: 69,9g, iš jų cukrūs 1,9g
RIEBALAI: 2,4g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5g
SKAIDULOS: 4,1g
DRUSKA: 0,02g
Alergenai: Sudėtyje yra GLUTENO, kiaušinių ir galimų sojos pėdsakų.
KAIP VIRTI:
Virti apie 4–6 minutes, verdančiame vandenyje.
Ean13:3701511707781
Nuoroda:TagliatelleBioEpinardFrance1...
... kviečių miltai, mūsų kanapių miltai, vanduo
Svoris 250g iki 2,5kg
Pakuotė po 10
Energija: 315 kcal
Riebalai: 4,9 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,8 g
Iš jų mononesočiųjų riebalų rūgščių: 0,9 g
Iš jų polinesočiųjų riebalų rūgščių: 3,2 g
Angliavandeniai: 47 g
Iš jų cukrų: 2 g
Maisto skaidulos: 11 g
Baltymai: 15 g
Druska: 0,01 g...
...Mūsų Fell makaronai yra trumpi makaronai, pagaminti iš 100% kietųjų kviečių. Jie turi ilgą tradiciją Tuniso gastronomijoje.
KATEGORIJOS:Žemės ūkio produktai Makaronai Trumpi makaronai
Prieinamas svoris:500 g
Virimo laikas:7 min
Svoris per kartoną:12 kg
Energijos vertė:350 kcal
Baltymai:> 10,5 g
Angliavandeniai:< 75 g
Riebalai:< 2,5 g
Drėgmė:< 13 %
Pelenų kiekis:< 1,1 %...
...Fiyonk Makarna
Gramai: 500 gr.
Virimo laikas: 8 - 10 minučių
Sudėtis: Anadolu Amber Durum kviečių smulkinta, grynas vanduo.
Koli viduje kiekis: 20
Tinkamumo laikas: 2 metai
100 g NEPAGAMINTŲ MAKARONŲ MAISTO MEDŽIAGOS
Energija 358 kcal
Baltymai 10.5 g
Riebalai 1 g
Sočiųjų riebalų 0.3 g
Trans riebalai 0
Cholesterolis 0
Angliavandeniai 77 g
Bendras cukrus 2.63 g...
... maisto saugoje, nes ji teikia svarbių maistinių medžiagų, tokių kaip angliavandeniai, baltymai ir skaidulos. Jos auginimas siekia tūkstantmečius, todėl tai yra viena seniausių kultūrinių augalų žmonijos istorijoje. Dėl savo prisitaikymo, maistinės vertės ir plačios paplitimo kvietys yra svarbi maisto dalis visame pasaulyje ir žymiai prisideda prie išsaugojimo ir mitybos visose kultūrose ir visuomenėse.
...ORGANINĖ PENNE PASTA
Ingredientai :
Durum kviečių semolina, Vanduo.
Maistinė vertė/100g :
Energija : 1444 kj
Bendras riebalų kiekis : 0,3 g
Sočiųjų riebalų kiekis : 0 g
Angliavandeniai : 76 g
Cukrus : 2,6 g
Baltymai : 10,5 g
Druska : 0 g
PAKAVIMO INFORMACIJA
SVORIS : 500 GR.
PREKIŲ KIEKIS DĖŽUTĖJE : 10 VNT.
...bet ir nepaprastai sotūs. Iš tiesų, savo maistinėmis savybėmis grybai yra identiški mėsai.
Naudojimas
Sriuboms, padažams, marinatams, mėsos patiekalams, paukštienai ir žvėrienai.
Skonis
Aštrus grybo
Maistinė vertė 100 g.
Baltymai (g / 100g)… 42
Riebalai (g / 100g)… 9,5
Angliavandeniai (g / 100g)… 1,0
Energijos vertė (kcal / 100g)… 260...