Slovakija, Dolný Ohaj
Lenkija, Warszawa
...{"Glucose oxydase":"Gliukozės oksidazė","ENZYMES LAITIÈRES:":"Pieno fermentai:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Celiulazės EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pepsinas EC 3.4.23.1","Lipoxygénase":"Lipoksigenazė","Amylases EC 3.2.1.1":"Amilazės EC 3.2.1.1","Lactase EC 3.4.23.1":"Laktazė EC 3.4.23.1","Transglutaminase":"Transglutaminazė","Chymosine EC 3.4.23.4":"Chimosinas EC 3.4.23.4","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipazės EC 3.1.1.3","Protéase EC 3.4.21.112":"Proteazė EC 3.4.21.112","ENZYMES DE BOULANGERIE":"Kepimo fermentai"}...
Vokietija, Gnarrenburg
...kurie bus maltinami, pirmiausia yra pamirkomi vandenyje, o vėliau leidžiama daiginti. Šiuo procesu iš grūdo išsiskiria didelis kiekis fermentų, kurie, pavyzdžiui, skaidys baltymus ir krakmolą. Trumpai prieš tai, kai daigas pradeda žaliuoti, daiginti grūdai yra maltinami 35-50°C temperatūroje (džiovinami). Šiose santykinai žemose temperatūrose fermentai išlieka aktyvūs. Po to džiovinti grūdai gali būti sumalti į maltų miltus arba susmulkinti, pavyzdžiui, maltų ekstraktui gaminti...
Prancūzija, Aix En Provence
...Sumuštinių duona Didelės Sekcijos Kvietiniai miltai, glitimas, augaliniai riebalai (ne hidrinti aliejai ir riebalai (palmių ir rapsų), vanduo), trimolinas, cukrus, kepimo mielės, gerinimo priemonės (kvietiniai miltai, emulsiklis E471 ir E481, plačialapio pupelio miltai, guar miltų tirštiklis, miltų apdorojimo agentas E300, fermentai), druska, miežiai, emulsiklis: sojos lecitinas (be GMO).
Nyderlandai, Amsterdam
...Mūsų sūrio milteliai suteikia aukštos kokybės statybinį bloką, skatinantį skonio profilius kepinių produktuose, užkandžiuose, patogiuose patiekaluose, padažuose ir užpilduose. Ingredientai: Sūrio kietosios medžiagos, pasterizuotas pienas, druska, starterių kultūra, fermentai, pieno kietosios medžiagos, druska, maisto rūgštis (pieno rūgštis) Nutritional Information per 100g Energija: 2030kj Baltymai: 25.2g Visas riebalų kiekis: 28.3g Sočiųjų riebalų: 19.2g Angliavandeniai: 32.5g Cukrus: 30.3g Natrio: 2720mg...
Belgija, Gent
Algist Bruggeman gamina kepimo mieles, tiek tradicinėms, tiek pramoninėms kepykloms, taip pat ir namų kepėjams. Kepimo mielės parduodamos šviežios, skystos arba sausos formos. Mes esame Belgijos įmonė, įsikūrusi Gentės kanalo zonoje. Algist Bruggeman nuo savo įkūrimo 1949 metais tapo pirmaujančiu kepimo mielių gamintoju. Remdamiesi ilgamete patirtimi, sukūrėme stiprią produktų žinias ir procesų...
Mes eksportuojame kepimo ingredientus, tokius kaip sausa mielė, duonos gerinimo priemonė, miltų gerinimo priemonė, kepimo fermentai, be glitimo fermentai ir konditerijos gaminiai. Instantinė sausa mielė kilusi iš Egipto, o kiti produktai gaminami mūsų įmonėje Stambule.
Vokietija, Bühl
FALA GmbH yra viena iš pirmaujančių mielių ir kepimo ingredientų tiekėjų amatų ir pramonės kepykloms Vokietijoje. FALA pagrindinės kompetencijos yra mielių, kepimo priedų, kepimo ingredientų ir kepimo mišinių kūrimas, gamyba bei pardavimas, skirtas duonos, bandelių ir smulkių kepinių gamybai. Be to, mes siūlome platų įdarų ir užpilų, taip pat masių ir tešlų asortimentą. FALA GmbH taip pat siūlo skystųjų mielių sistemas.
Vokietija, Passau
F.X. WIENINGER GMBH gamina gryną mielę, be cheminių priedų. WIENINGER produktų portfelis apima: - WIENINGER MIELĖ kilogramo pakuotėje, specialiai skirta kepykloms ir konditerijoms - smulkioji WIENINGER MIELĖ 42 g kubelyje, ideali kepykloms, maisto prekybai ir namų ūkiams - WIENINGER MIELĖ Stabilrahm, sukurta didesniems kepimo įmonėms...
Turkija, ISTANBUL
Kaip VORONEZHSKIE YEAST LLC, mes gaminame ir eksportuojame aukštos kokybės greitai tirpstančias sausas mieles, spaustas mieles kepimui (2 ženklai: VORONEZHSKIE ir GLORIA). Mūsų būstinė yra Turkijoje, o gamykla - Rusijos Federacijoje. Pakuotė: Greitai tirpstančios kepimo mielės supakuotos 11g, 80g, 100g, 500g, 10Kg ir 20Kg vakuuminėje pakuotėje 11g x 720 vnt. = 1 kartoninė dėžė 7,92 kg 80g x 40...
Italija, Casalbuttano Ed Uniti
Kepimo krosnių pardavimas - Pusfabrikačiai ir prieskoniai kepykloms, picerijoms, konditerijoms...