Estija, Tallinn
...Dana šaldyta mozzarella sūrio blokas gaminamas iš pasterizuoto karvės pieno ir tiekiamas dideliais blokais, kad būtų lengviau transportuoti. 2,5 kg blokai supakuoti po 4, sudarant 10 kg pakuotes. Produktą galima laikyti -18°C temperatūroje, kol jis dar užšaldytas. Kai jis atšyla, rekomenduojame jį naudoti nedelsiant. Nepakartotinai užšaldyti po atšildymo.
Prancūzija, Aboncourt-Gesincourt
...Karvės pienas ir pasterizuota grietinėlė (pradžia Prancūzija), Druska, Mikrobinių koaguliantų, Pieno rūgšties ir brandinimo fermentai, Stipriklis: kalcio chloridas. Alergenai Pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę ir pieno baltymą) Mūsų produktai nėra ženklinami kaip GMO pagal 1829/2003CE ir 1830/2003/CE reglamentus. Gerbiame ne GMO buvimą iki 0,9% pagal Europos reglamentus CE 1829/2003...
Italija, Fidenza
...Parmigiano Reggiano, pagamintas iš Raudonųjų karvių pieno, kuris yra riebesnis nei kitų veislių pienas. Skonis yra pilnas, bet švelnus, o kontrastas dar labiau pabrėžiamas dėl skanios riebalų dalies, kuri yra pagrindinė žaliavos savybė.
Jungtinė Karalystė, Birmingham
...Atviri arba uždari pieno įsigijimo rezervuarai, siūlomi su 600 Lt iki 2000 Lt talpos variantais Talpa: 600, 800, 1000, 1500, 2000 LT...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Gouda yra geltonas olandiškas sūris, pagamintas iš karvės pieno. Jis pavadintas pagal Gouda miestą Nyderlanduose. Tai yra brandintas (pusiau) kietas sūris. Gouda yra vienas populiariausių sūrių visame pasaulyje. Jis yra prieinamas daugelyje skirtingų tipų, su skirtingu riebalų kiekiu (populiariausi: 45% ir 48%) ir formų. Jis turi švelnų skonį, kuris stiprėja su brendimo proceso trukme.
...Skanus šviežias sūris, pagamintas iš mūsų karvių pasterizuoto pieno. Jo minkšta ir autentiška tekstūra jus sužavės. Puikiai tinka su salotomis ar desertais.
Italija, Misano Adriatico
..."MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mėnesių" turtingas ir intensyvus skonis. Pagamintas iš 100% gryno itališko karvės pieno, brandintas 60 mėnesių, šis 1 kg sūrio ratas yra tikras malonumas jūsų skonio receptoriams. Puikiai tinka tarkuoti ant makaronų arba mėgautis vienam."...
Ispanija, Malagón
...Sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvės, ožkos ir avies pieno (3 pienai). Minkštas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 7 dienas. Pusiau brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 2 mėnesius. Brandintas Iberico Sūris Rocinante - Brandintas 6 mėnesius.
Kipras, Paphos
...Išskirtinis aromatas prisotintas sunokusių sodo vaisių tonų, pakeičiančių ryškius tropinius vaisius, kurie jaučiasi nuo pirmo įkvėpimo. Vidutinė struktūra slepia gerai subalansuotą rūgštingumą ir turtingą vaisinį poskonį. Ideali pora šiam vynui būtų kepta žuvis arba jauni minkšti sūriaikarvės pieno, taip pat salotos ir užkandžiai, paremti jais. • Veislė: 100% Chardonnay • Vynuogynai: Mendoza • Vyno analizė: Alc – 13.
...Nepaliestose pievose Kampanijos regioneje auginamos atrinktos karvės, kurių skanus pienas suteikia gyvybę karvių mozzarella. Tai labai šviežias sūris, gaminamas iš tempimo tešlos, labai panašus į bufalo mozzarella tiek gamybos procesu, tiek išvaizda. Jis yra perlų baltumo, o jo minkštas vidus atskleidžia labai ploną sluoksniuotą tešlą. Karvių mozzarella turi švelnų skonį, tačiau tuo pačiu metu...
Turkija, Konya
{"3 Select those with experience in each field.":"3 Pasirinkti tuos, kurie turi patirties kiekvienoje srityje.","4 Choose quality equipment.":"4 Pasirinkti kokybišką įrangą.","OUR MESSAGE.":"MŪSŲ ŽINIA.","Our role is a central actor in studies and project completion, through accumulated experiences, helping beneficiaries, regardless of the size of their projects, to reach the level of their aspira...
Prancūzija, Montmorot
...Šis Comté sūris gaminamas iš viso pieno, kad gautųsi kreminė, labiau pralaidi masė, todėl be skylių. Iš viso, sūrio ratai, turintys šią etiketę, bus brandinami mažiausiai metus rūsyje. Šie sūriai gaminami iš žolės pieno, tai yra, kai vasarą (nuo gegužės iki lapkričio, priklausomai nuo metų) bandos ganosi Franche Comté pievose.
Prancūzija, Marseille
...). Ingredientai Visas karvės pienas, grietinėlė, druska, rūgštiklis. Be konservantų. Puikiai tinka su pomidorais ir ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi, su šviežiomis trumomis, su dešromis arba su įvairiomis kombinacijomis ruošiant karštus patiekalus.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Totanes
...Iberijos sūris yra presuoto pavidalo sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Pagal 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu 262/2011, I priedo 4 punkte nustatytas proporcijas, visi sūriai, kurie parduodami pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip...
Italija, Noci
...Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad šis produktas brandinamas poromis „ant medinių sijų“ mažiausiai 45 dienas. Jis pasižymi intensyvia geltona spalva, turi kreminę konsistenciją ir malonų, šiek tiek intensyvų skonį, puikiai tinka vartoti vieną arba su duona, taip pat kepta ant grotelių arba kartu su puikiu puodeliu vyno iš Apulijos.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Morkos*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizuotas karvės pienas) (14%), druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros), saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, druska, ryžių miltai*, obuolių actas*, juodieji pipirai* *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo rekomendacijos Puikiai tinka tepti ant šviežio duonos, kaip priedas prie daržovių lazdelės ar grissini. Taip pat...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Prancūzija, Saint-Etienne
...Pasterizuoto karvės pieno mėlynas sūris, jo masė balta, lygi, su skylutėmis ir pelėsiu. Jo tekstūra yra smulki ir tirpstantis, tvirtas, nelipnus. Jo aštrus skonis, būdingas mėlynajam sūriui, pagerins jūsų patiekalų skonį; pica, salotos, padažai arba kaip priedas.
Prancūzija, Paris
... gamybos metodika išsaugota, kad užtikrintų nuolatinę kokybę. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Šuns dydis:5 Kg max A la carte: Sūris Analitiniai komponentai: Žaliųjų baltymų 65.0%/ Žaliųjų riebalų 9.5% Karvės pienas: pieno produktai; jūros druska Kramtymo lygis: Lygis 1 - Mažas kramtytojas...
Ispanija, Madrid
...Sūriai, pagaminti unikalioje aplinkoje, esančioje Leonos kalnuose, prie Pikos de Europa. Gyvuliai - karvės, ožkos ir avys - kurie gamina visų mūsų sūrių pagrindą, maitinasi nuostabiais pievomis ir yra lydimi būdingos šios srities klimato. Aplinkos temperatūra ir drėgmė yra ideali sūrių brandinimui, siūlanti labai aukštos kokybės galutinį produktą. Būtent todėl gamta yra visų mūsų sūrių kokybės...
Ispanija, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO yra įmonė, specializuojanti Manchego sūryje, sudaryta iš žmonių, turinčių didelę patirtį. Mūsų asortimentą papildo ožkų, avių ir Iberijos sūriai (50% karvės, 25% ožkos ir 25% avies), visi pagaminti iš geriausios kokybės pieno. Mūsų DANSO ir CANTARERO sūriai yra kietos konsistencijos, jų aromatas ir skonis yra švelnus jaunesniuose (pusiau brandintuose), labiau išryškėjęs...
... specialitetus, praturtintus žolelėmis ir prieskoniais, įskaitant mūsų neprilygstamą šedevrą, Truffle Cheese Tartufo, pagamintą iš karvės arba ožkos pieno. Mes taip pat esame žinomi dėl mūsų Pesto Tradizionale ir Pesto Piccante. Galite peržiūrėti visą mūsų asortimentą mūsų svetainėje. Be to, galime pasterizuoti pagal užsakymą. Jei nerandate to, ko ieškote, arba turite unikalų recepto idėją, mielai...
Italija, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino gamykla Sonnino gamykloje, veikiančioje nuo 1987 metų, gaminami: karvės mozzarella, rikota, sviestas, švieži sūriai, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia gamykla Pontinia gamykla yra pirmoji įmonės pastatyta gamykla, kurioje gaminama bufalo mozzarella, rikota ir bufalo sviestas; ji yra Campania DOP bufalo mozzarella konsorciumo dalis. Francia...
Italija, Squillace
... geriausias produktas vis dar yra mūsų PECORINO SŪRIS (šviežias, pusiau brandintas ir brandintas), tačiau turime ir kitų žinomų tradicinių itališkų produktų. Visi mūsų sūriai gaminami iš aukštos kokybės ir natūralaus pieno.
... répondent à tous les goûts.", "Lithuanian": "Dešimties žmonių komanda „Gros-Chêne“ sūrinė gamina daugiau nei trisdešimt skirtingų sūrių, pagamintų iš ekologiško žaliavinio avies ir karvės pieno, taip pat iš žaliavinio (ekologiško ar ne) ožkos pieno, surinkto iš regiono ūkių. Kietieji, minkšti, presuoti, žydintys, persiliejantys arba švieži, rankų darbo gaminiai atitinka visus skonius."}...
Nyderlandai, Alphen
DeJong Cheese nuo 1995 metų gamina šviežius ir minkštus sūrius, pagamintus iš karvės ir ožkos pieno. Pagal tradicinį receptą mes gaminame skaniausius šviežius ir minkštus sūrius įvairių skonių ir svorių. Siūlome platų asortimentą mažmeninės prekybos koncepcijoms ir maisto paslaugų produktams, įskaitant šviežius kreminius sūrius ir ožkos sūrių ritinius, trupintą sūrį, skanius tepamus sūrius ir...
Geriausios rankų darbo pieno specialybės, pagamintos iš karvės ir ožkos pieno.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei