...200GR PET indas.
Sudėtis: nerafinuotas cukrus iš runkelių, natūralus sūdyto karamelės aromatas, natūralus rudas dažiklis (E150C)
Gali būti pėdsakų kiaušinių, pieno, garstyčių, žemės riešutų, moliuskų ir vėžiagyvių, žuvies, sezamo ir sojos sėklų.
Nuoroda:SUCRE0028B...
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu.
O kas ten viduje?
Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas.
Alergenai po padidinamuoju stiklu
Pienas.
Gerai laikyti nesudėtinga
Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje.
Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
...% Angliavandeniai: 71g - 27%, įskaitant cukrus: 69g - 77% Skaidulos: 5.8g BIALKO: 0g - 0% Druska: 0.05g - 1% *referencinė maisto vertė <strong> Agavos sirupo naudojimas </strong> dažniausiai naudojamas pyragams ir desertams saldinti, taip pat kaip saldiklis arbatai.
Mūsų įmonė užsiima pirmojo Azar čipo gamyba Rusijoje. Pita čipsai yra ekologiškas įprastų, nesveikų bulvių čipsų pakaitalas. Mūsų produktai jau parduodami tokiose šalyse kaip Serbija, Juodkalnija, Latvija, Lietuva, Estija, Izraelis, Rusija.
Kiekvienas užkandis TM "Azar" gaminamas laikantis aukščiausių kokybės standartų ir naudojant aukštųjų technologijų įrangą.
Mes esame rinkoje nuo 2006 metų.
...Žemės riešutai yra vieni iš mėgstamiausių ir universaliausių užkandžių. Karamelės glazūra suteikia jiems unikalų charakterį ir daro šią pagundą sunkiai atsispirti. Pakuotėje pavaizduotas Krokuvos vaizdas.
Ingredientai: žemės riešutas (68%), cukrus (32%) Keptas produktas. Produktas gali turėti alergenų: žemės riešutas (archaidinis riešutas). Galimas alergenų buvimas: lazdyno riešutai, makadamijos, graikiniai riešutai, Brazilijos riešutai, migdolai ir pistacijos.
Rinkinys: Miestai
Miestas: Krokuva...
...Karamelinis makijatas prie židinio... Pasinerkite į savo mėgstamos karštos gėrimo aromatus ir apgaubiančias natas, tiesiai iš jūsų mėgstamos kavos parduotuvės. Skanaus su šiuo vanilės, kavos, karamelės ir tonkos deriniu.
Olfaktinė piramidė:
Viršutinė nata: kokosai ir tonka.
Širdies nata: kava.
Pagrindinė nata: vanilė, karamelė ir rudasis cukrus.
Komponentai:
100 % natūrali rapsų vaškas ir...
... – 6,0
SO2, ppm, max: 40mg/kg
Mažinančių medžiagų masės dalis, atsižvelgiant į sausą medžiagą (gliukozės ekvivalentas), %: 36,0-44,0
Gliukozė %: 5-27
Maltosė %: 10-25
Maltotriozė %: 11-18
Didžiausi cukrūs %: 40-60...
...Klevų sirupas gaunamas iš cukrinių klevų medžio sulos.
Skonis: šiek tiek karamelinis – saldus
Aromatas: šiek tiek karamelinis
Spalva: gintarinė
Žiemai baigiantis, medžiai pradeda perkelti savo augalų sultis iš šaknų į lapų pumpurus. Ištrauktos medžio sultys pirmiausia filtruojamos ir valomos, kol vėliau perdirbimo proceso metu sutirštinamos į klevų sirupą.
Šiuo metu natūralus medžio sulos cukrus karamelizuojasi ir
suteikia sirupui unikalų skonį.
Mes tiekiame savo klevų sirupą tiek ekologiškos, tiek įprastos kokybės.
...Cukrus, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai,
acidi reguliatorius (citrinų rūgštis, askorbo rūgštis),
stabilizatoriai (karboksimetilceliuliozė, guar guma),
natūraliai identiška obuolių aromatas, dažikliai
(įprastas karamelinis tartrazinas, indigo karminas, chlorofilas, ciberžolė)
Paruošimas
Sumaišykite 3 l pieno, 500 g cukraus ir 500 g ledų mišinio
ir palaukite 10 minučių. Tada vėl sumaišykite ir įdėkite į minkštų ledų mašiną.
Pastaba: Norint gauti intensyvesnį ledų mišinį, vėl sumaišykite ir tada įdėkite į ledų mašiną.