...Rump cap yra jautienos dalis, kuri kai kuriose šalyse laikoma geriausia jautienos dalimi dėl savo išskirtinio skonio. Ji yra žinoma ir mėgstama Pietų Amerikos šalyse, ypač Brazilijoje, kur ji vadinama „Picanha“. Rump cap galima kepti visą karštoje orkaitėje, kepti ant grilio visą arba supjaustyti (per skaidulas) į steikus, arba supjaustyti plonomis juostelėmis, kad gautųsi švelnus ir skanus jautienos troškinys.
... supjaustyta 3-4 cm
Liežuvio gabalas
Aukštas šonkaulis
Kaulų čiulpai stulpelis TK
Kaulų čiulpai pjaustyti 5 cm TK
Krūtinė be kaulų
Krūtinė be kaulų - PAD
Kepurė be kaulų 80/20
Kepurė be kaulų 70/30
Bavette PAD
Flanksteak PAD
Jautienos perdirbimo mėsos produktai
R1 dalys
98/02 dalys
95/05 dalys
Jautienos užpakalinių ketvirčių dalys
Šlaunys 3´ pjūvis
Viršutinė dalis su dangčiu 8+
Viršutinė dalis be dangčio
Viršutinė dalis be dangčio - PAD 3-5+
Apatinė dalis su ritinėliu
Apatinė dalis be ritinėlio su šonine sausgysle
Apatinė dalis be ritinėlio be šoninės sausgyslės...