Belgija, Beringen
...Rump cap yra jautienos dalis, kuri kai kuriose šalyse laikoma geriausia jautienos dalimi dėl savo išskirtinio skonio. Ji yra žinoma ir mėgstama Pietų Amerikos šalyse, ypač Brazilijoje, kur ji vadinama „Picanha“. Rump cap galima kepti visą karštoje orkaitėje, kepti ant grilio visą arba supjaustyti (per skaidulas) į steikus, arba supjaustyti plonomis juostelėmis, kad gautųsi švelnus ir skanus jautienos troškinys.
Vokietija, Berlin
... supjaustyta 3-4 cm Liežuvio gabalas Aukštas šonkaulis Kaulų čiulpai stulpelis TK Kaulų čiulpai pjaustyti 5 cm TK Krūtinė be kaulų Krūtinė be kaulų - PAD Kepurė be kaulų 80/20 Kepurė be kaulų 70/30 Bavette PAD Flanksteak PAD Jautienos perdirbimo mėsos produktai R1 dalys 98/02 dalys 95/05 dalys Jautienos užpakalinių ketvirčių dalys Šlaunys 3´ pjūvis Viršutinė dalis su dangčiu 8+ Viršutinė dalis be dangčio Viršutinė dalis be dangčio - PAD 3-5+ Apatinė dalis su ritinėliu Apatinė dalis be ritinėlio su šonine sausgysle Apatinė dalis be ritinėlio be šoninės sausgyslės...