...Caciotta fior di bontà yra šviežias sūris, praturtintas pieno rūgštimis, kuris buvo trumpai džiovinamas.
Nors tai yra pusiau kietas sūris, viduje jis yra kreminis, su saldžiu/šiek tiek rūgščiu skoniu ir itin skanus. Mes taip pat gaminame variantus su aitriosiomis paprikomis ir alyvuogėmis.
Tai puikus produktas, kurį galima mėgautis vieną arba su duona ar skrudinta duona, arba derinant su salotomis ar užkandžiais.
Ūkis Cuvea gamina visiškai ekologiškus ir šaltai spaustus ligūrijos alyvuogių aliejus Italijos Rivjeroje. Be taggiasca alyvuogių aliejaus, mes taip pat kuriame tradicinius itališkus padažus (tokius kaip baziliko pesto, raudonas pesto) ir produktus su taggiasca alyvuogėmis (tokius kaip bekaus taggiasca alyvuogės, taggiasca alyvuogių kremas ir bekaus taggiasca alyvuogės) ir juos parduodame mūsų...
Iš aistros autentiškiems Viduržemio jūros skoniams ir ingredientams gimsta Diliberto ekstra viergino alyvuogių aliejus ir Biologic-Oil ekologiškas ekstra viergino alyvuogių aliejus, pagamintas iš tipinių Nisenos regiono veislių, renkamų rankomis ir apdorojamų tradiciniais metodais. Su senoviniu meistriškumu ir išskirtinai Sicilijos žaliavomis, Biologic-Oil užbaigia aliejaus gamybą su vietinių aromatų aliejumi, Sicilijos pestu, tradiciniais patė, marinuotais produktais ir stalo alyvuogėmis, pagamintomis iš atrinktos Nocellara del Belice veislės.
... greitai pasiekti pažangiausią lygį gaminant specializuotas mašinas ir įrenginius alyvuogių perdirbimui. Be to, Ispanija yra šalis, kurioje specifinė sektoriaus technologija vystosi greičiausiai. Mes įsipareigojame pritaikyti šias sprendimus kitokiai rinkai, kokia yra Italija, taip pat platindami itališkas mašinas ir įrenginius, kurie sprendžia mūsų pramonės struktūrai būdingus poreikius. Siūlome geriausių įmonių produktus, kurie kiekvieną dieną dirba su tais, kurie taip pat dirba su stalo alyvuogėmis ir aliejumi.
Įmonė, skirta itališkų alyvuogių aliejaus perdirbimui į ekstra viergin alyvuogių aliejų. Dirbame daugiausia su koratina alyvuogėmis, taip pat su kitomis tipinėmis veislėmis, tokiomis kaip oliarola ir paranzana. Pakuojame aliejų 3 litrų ir 5 litrų skardinėse.
... balzaminiu actu iki žuvies ant grotelių. Nuo linguine su omaru iki plokščiakalnio su bulvėmis ir juodosiomis alyvuogėmis. Nepraleiskite žiemą ir kaštonų bei baravykų sriubų, baravykų ir trumų pyragėlių, Montellos IGP kaštonų pusfabrikačių. Vynų kortelė, nuolatinio tyrimo rezultatas, siekiant atrasti įdomiausias regiono, nacionalines ir tarptautines vyno realijas. Kiekvienas pasirinktas vynas yra žemės archyvas, ragautas, uostytas, klausytas. Kiekvienas pavadinimas, kiekviena buteliai yra veidas, peizažas, kvapas, spalva ir žemės konsistencija.
Žemės ūkio įmonė Cuvea, esanti Rivjeros dei Fiori viduje, gamina ir internetu parduoda Ligūrijos alyvuogių aliejų bei geriausias Ligūrijos virtuvės padažus ir prieskonius, tokius kaip pesto, raudonas pesto ir įvairius gastronominius produktus, susijusius su taggiasca alyvuogėmis: paštetas, marinuotos alyvuogės, bekaulių alyvuogių ir daugelis kitų kulinarinių specialybių iš Ligūrijos. Be to, mūsų produktų katalogas siūlo įvairių originalių verslo dovanų idėjų su mūsų skanėstais elegantiškose dovanų pakuotėse Kalėdoms ir kitoms šventėms.
Mūsų įmonė įkurta 1995 metais ir yra lyderė rankinės gamybos Scaldatelli, sausainių, Mostaccioli ir kitų vietinių produktų srityje, naudojame aukštos kokybės žaliavas iš savo krašto. Mūsų produktų asortimentas apima įvairius skonius, būtent: tradiciniai Scaldatelli, su aliejumi, su aitriąja paprika, su svogūnais, su pica, su sezamu, su rozmarinu, sualyvuogėmis, su raudonėliu, su bulvėmis ir daug kitų skonių, tipiški Puglijos Mostaccioli su virtomis vynuogėmis, sausainiai įvairiomis formomis ir skoniais.