Italija, Villanterio
242km
...Kokybiškų žaliavų naudojimas leidžia mums patenkinti gyvūnų maisto pramonės poreikius, kurie reikalauja gyvūninių riebalų maistui Pavyje ir jo apylinkėse. Šio esminio elemento, reikalingo gyvūnų pašarų gamybai, gamybai naudojame kiaulės taukus, tačiau apskritai taip pat naudojame jautienos riebalus. Šių gyvūninių riebalų buvimas maisto produktuose leidžia suteikti naminiams gyvūnams subalansuotą ir maistingą mitybą, skatinant jų sveikatą ir bendrą gerovę.
Italija, Fidenza
181km
...Fioketas gaunamas iš kiaulės šlaunies. Jis skiriasi nuo garsesnio kulatello, nes yra liesesnis ir turi švelnesnį skonį. Šioje versijoje jis yra virinamas su aromatais ir prieskoniais, kad suteiktų alternatyvų skonį, palyginti su tradiciniu.
Italija, Parma
144km
„Rosa dell'Angelo“ kumpio ir „culatello“ gamybos procesas yra ypatingas jau nuo pat pradžių. Mėsos turi skirtingą kokybę, dėl lauko auginimo tipo ir senovinės rankų darbo technologijos, naudojant tik druską ir ilgą brandinimą. Mūsų juodieji kiaulės, senovinių veislių, kurios beveik visiškai išnyko, laisvai ganosi miškuose. Laisvi po saule, vėju ir lietumi. Laisvi išreikšti savo instinktus. Laisvi ...
Italija, Langhirano
146km
Daugiau nei 40 metų "Monica & Grossi" gamina "prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ir "prosciutti cotti". Be to, prekiauja "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna". Pasirenkamos aukščiausios kokybės nacionalinės mėsos, apdorotos didelės patirties "maestri prosciuttai" ir brandinamos idealiu "Langhirano" klimatu vėdinamose pat...
Italija, Viterbo
138km
...Kumpio Pleistras, kilnus kiaulės dalis, išpjauta iš geriausių Italijos šlaunų dalių. Brandinta mažiausiai metus. Malonumas gomuriui, saldus, nepamirštamas riebalas, minkštas, bet skanus.
Italija, Marciano Della Chiana
50km
...Guanciale yra mėsos gaminys, gaunamas iš kiaulės žandų. Mėsa maždaug penkias dienas masažuojama druska. Pridėjus pipirų ir aitriųjų pipirų, ji aromatizuojama rozmarinu ir šalaviju, kad mėsa būtų dar skanesnė. Brandinimas, trunkantis nuo 60 iki 90 dienų, vyksta optimaliomis klimato ir drėgmės sąlygomis. Jis naudojamas virtuvėje įvairiuose receptuose ir padažuose: makaronuose su karbonara, gricia ir amatriciana, kad paminėtume garsiausius.
Italija, Barberino Di Mugello
54km
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
Italija, Firenze
28km
... skonius ir visą jos šilumą. Ingredientai: kiaulės riebalai, kiauliena, kalabriškas aitriųjų paprikų, druska ir alyvuogių aliejus. Ingredientai: kiaulės riebalai, kiauliena, aitriosios paprikos, alyvuogių aliejus, druska, prieskoniai, natūralūs aromatai. Pakuotė 290 g.
Atitinkantys produktai
'NDUJA SU ITALŲ KIAULIŲ
'NDUJA SU ITALŲ KIAULIŲ
Nuo 1957 metų Vitali šeima su aistra, rūpestingumu ir dėmesiu klientų poreikiams puoselėja senąją mėsos gamybos meną. Modernios gamybos technikos leido mums dar labiau išplėtoti šias savybes, kurios, kaip ir anksčiau, išskiria mūsų įmonę. Mes auginame grūdus, kurie bus naudojami pašarams, savo žemėse. Auginame vertingų veislių kiaules, gimusias Fermoje, mūsų Petritoli ūkyje, kuris yra klasifikuotas BAT (Geriausia Pasiekiama Technika) ir energetiškai nepriklausomas, dėka atsinaujinančių energijos šaltinių (saulės energijos).
Italija, Modena
130km
... idealiai tinka kaip brangių ir tradicinių žaliavų (pvz., žuvų miltų ir sojos miltų) pakaitalai. Tokie ingredientai yra tinkami pašarų gamybai gyvulių rūšims, tokioms kaip ruminalai, kiaulės ir paukščiai, taip pat auginamiems žuvims ir akvakultūrai. Mūsų klientai yra pašarų gamintojai ir dideli ūkininkai. Agrifeed taip pat sukūrė organo-mineralinių formulių liniją, idealiai tinkančią visų rūšių kultūrų...
Italija, Cerreto D'esi
142km
Mūsų ekologinėje ūkyje auginame pusiau laukinius kiaulių, taikydami ekologinius metodus, pabrėždami gyvūnų gerovę. Kiaulės maitinamos tik mūsų ūkyje užaugintomis grūdinėmis kultūromis ir joms nenaudojami antibiotikai. Visi gyvuliai perdirbami mūsų įmonėje, turinčioje CE sertifikuotą mėsos perdirbimo laboratoriją. Gamindami įvairių rūšių dešras, brandintą šoninės, aromatizuotą lašinę, nugarinę...
Italija, Bentivoglio
125km
Mėsos prekyba...
Italija, Savignano Sul Rubicone
111km
Balti ir spalvoti viščiukai...
Italija, Cappella Cantone
223km
Italija, Sesto Fiorentino
33km
Gyvulių ir mėsos prekyba...
Italija, Sant'ilario D'enza
152km
Kiaulių prekyba...
Italija, Costabissara
231km
Ketvirčio arkliai...
Italija, Montichiari
227km
MĖSOS APDOROJIMO ĮRENGINIAI RAUDONA MĖSA Kiaulės - galvijai - avys...
Italija, Palagano
108km
...Žemės ūkio įmonė "LE MACCHIE" įkurta 2004 metų rugpjūtį, mažame Modenos Apennino kaimelyje, šeimos valdomoje, ir apsupta žalumos, daugiausia augina Alpinių Camosciata ir Prancūzų Sannen pienines ožkas, tačiau taip pat turi ir kitų ūkio gyvūnų, tokių kaip: Karvės, Avys, Kiaulės, Vištos, Triušiai, Arkliukai ir Asiliukas. Įsikūrusi netoli Monte S. Giulia Pasipriešinimo parko, gamina ir parduoda...
Italija, Cropalati
42km
Italija, Arezzo
50km
Italija, Barberino Di Mugello
54km
Italija, Cambiano
60km
Italija, San Paolo
60km
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play