Italija, Formigine
...Moliūgų baltymai yra augalinių baltymų šaltinis, gaunamas iš moliūgų sėklų. Šis baltymas taip pat yra turtingas mineralų, tokių kaip magnis, cinkas ir geležis, ir turi skaidulų.
Italija, Forlì
...Ekologiški aguonų sėklos yra natūralus ir sveikas užkandis. Iš tiesų, aguonų sėklos ne tik gali būti naudojamos kepinių tešloms, bet ir yra naudingos ruošiant raminančias arbatas, praturtinant salotas bei kuriant ypatingo skonio desertus, nes puikiai dera su citrusiniais vaisiais, ypač su citrinomis ir apelsinais. Aguonų sėklos yra labai turtingos riebalų ir baltymų, gali būti tiek baltos, tiek...
Italija, Riesi
... užpultas grybelinių ligų, nors tarp galimų kenksmingų patogenų galime paminėti miltligę, peronosporą ir rūdį. Jis yra puikus pašarų augalas, turintis daug baltymų (18% sausosios medžiagos), gerai virškinamas ir labai mėgstamas gyvulių, jei jis naudojamas žydėjimo pradžioje. Agri Cereal Mandorle užsiima didmenine vikšro sėklų ir įvairių kokybiškų sėklų prekyba.
Italija, Modugno
...Puglijos migdolai gaunami iš migdolo sėklos (prunus dulcis), kuri yra apdorojama, kruopščiai atrenkama ir kalibruojama. Migdolai plačiai naudojami ruošiant saldumynus, tokius kaip: torronai, konfektai, tortai, sausainiai, amaretti. Jie yra turtingi baltymų, vitaminų (ypač B grupės ir vitamino E), esminių amino rūgščių, nesočiųjų riebalų rūgščių ir mineralinių medžiagų (magnio, fosforo, kalio ir...
Italija, S.spirito Di Bari
...Puglijos migdolai gaunami iš migdolo sėklos (prunus dulcis) ir yra apdorojami lupimo, kruopštaus atrankos ir kalibravimo procesu. Migdolai plačiai naudojami saldumynų gamyboje, tokių kaip: torronai, konfektai, tortai, sausainiai, amaretti. Jie yra turtingi baltymų, vitaminų (ypač B grupės ir vitamino E), esminių amino rūgščių, nesočiųjų riebalų rūgščių ir mineralinių medžiagų (magnio, fosforo...
Italija, Seriate
Žemės ūkio ir gyvulininkystės produktų importas, eksportas ir prekyba, tokiais kaip grūdai, kviečiai, miežiai, kukurūzai, avižos, rugiai, baltymų miltai, aliejiniai sėklos, trąšos, probiotikai ir mielės.