...Ingredientai: bazilikas 20%, saulėgrąžų aliejus, bulvės, sūris (pienas, druska, rūgštys, lizocimas, kiaušinio baltymas), pušų riešutai, vasaros trumai (Tuber Aestivum Vitt. - kilmė Italija) 3%, aromatas. Idealiai tinka derinti su pirmuosius patiekalus, mėsos, daržovėmis ir bruschetta.
Viešbutis-restoranas Monte Bove, esantis Sibillini kalnų širdyje, siūlo jaukius ir charakteringus kambarius, aprūpintus visais patogumais. Restorane galėsite paragauti tradicinių Markės regiono patiekalų, tokių kaip kepta mėsa, makaronai su trumais, tradicinė bruschetta, saldžiarūgštis kiaulienos filė, kepta upėtakis ir daugelis kitų charakteringų patiekalų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play