Italija, Giuliano
...Miltai "00", cukrus, gyvūniniai riebalai, augaliniai riebalai, kakava, pienas, dekstrozė, actas, vynas. ĮDARYMAS: Saldinta avinžirnių rikota, grynas šokolado drožlės, kandiruota apelsino žievelė. Laikyti -18°. Produktas atšildyti.
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Italija, Novi Ligure
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
Italija, Rossano
... to, pristatome grapių asortimentą su lauro, kopūsto ir glikorizos skoniu. Kaip naujovę pristatome LIKIERĮ SU GLAIKIRIZA IR SAMBUKA. Mūsų gamyba vyksta griežtai rankiniu būdu kiekviename apdorojimo etape. Likieris su glikorizu 25% vol; Glikorizos kremas 18% vol. (ingredientai: pienas; cukrus; alkoholis; gryna glikorizo); Šokolado likieris (ingredientai: vanduo, cukrus, alkoholis, gryna glikorizo, kakava, natūralūs aromatai). Kopūstas (ingredientai: vanduo, cukrus, alkoholis, laukinis kopūstas). Be to, labai ypatingas yra harmoningas skonis.