No results

Nėra rezultatų, susijusių su
"semi-hard cheese"

Produktai skirtas "hard cheese"
KIEKIS AVIES PIENO SŪRIS SU BOLETUS - Pasterizuotas kietas avies pieno sūris, brandintas su boletus kremu
Skonis: Intensyvus Aromatas: Būdingas avienos sūriui su boletus aromatu Spalva: Šviesiai geltona su okrų venomis, atsirandančiomis iš boletus grietinė...
Kietas ožkų sūris - Ekologiškas
Pagaminti Nivelles, Belgijoje, šie ožkų sūriai pasižymi itin sėkminga ožkų pieno įvairove ir skaniais sūrių specialitetais.
PYRENEŲ AVIES SŪRIS - Kietas sūris 4kg ir mažos 600g formos su ilgu galiojimo laiku 3 mėnesiai
Tai mums, vienas geriausių gamintojų Pirėnuose. Mes randame aromatinę sudėtingumą, kurios kitur nėra. Kietųjų sūrių asortimentas iš Pirėnų yra platus...
Sūrio analogas
Sūrio analogas (dar žinomas kaip imituojantis sūris arba sūrio alternatyva) yra sūrio produktas, kuriame pieno riebalai yra iš dalies arba visiškai pa...
Rūkyta pintinė sūris
Rūkyta sūrio pynė...
Milkyland Trappista plytinis sūris 45%
Trappista plytinis sūris 45% yra klasikinis sūrio tipas, žinomas dėl savo turtingo skonio ir glotnios tekstūros. Su 45% riebalų kiekiu, šis sūris siūl...
Gruyère
Žalias pienas, pieno fermentai, raugas, druska Allergenai Pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę ir pieno baltymą) Mūsų produktai nėra pažymėti ...
Amatiniai Sūriai ir Dešros - Alpių Maisto Produktai
Austrijos Premium Sūrių ir Dešrų Parduotuvė. Alpen Sepp International. Amatiniai sūriai iš šieno pieno. Atraskite Austrijos alpinius maisto produktus ...
Sūrio formos kietam, pusiau kietam ir minkštam sūriui - Sūrio formos kietam, pusiau kietam ir minkštam sūriui
Mes tiekiame sūrio formas kietiems, pusiau kietiems ir minkštiems sūriams įvairių dydžių iš įvairių gamintojų, kurie mums pasitvirtino.
Pieno FERMENTAI KIEKVIENIEMS SŪRIAMS - Platus kultūrų ir sprendimų asortimentas kietųjų sūrių gamybai
Sacco System, įmonė, specializuojanti pieno rūgšties bakterijų gamyboje pieno pramonėje, gamina seriją liofilizuotų ir užšaldytų pieno rūgšties bakter...
Sūrio Apdorojimo Bakas - Kieto Sūrio Apdorojimo Bakas
Apdorojimo bakas pusiau kietų ir kietų sūrių apdorojimui...
Sūrių lėkštė
592: Camembert (Tamsaus šokolado ganache, aptrauktas baltu), Pont l’Évêque (Karamelinių zefyrų apvalkalas baltu), Neufchâtel (Isigny tirpstančio karam...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play