Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... procesas: Marinavimas, marinuojamas, įdaras, džiovinimas ir brandinimas Ingredientai: Iberijos kiaulės nugarinė, druska, natūralus aromatas, paprikos milteliai, natūralūs prieskoniai ir sintetinė žarna Svoris: 0,7-1,2 kg...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Taikomi gydymo būdai Iberijos Brisa, visi dešrų gabalai praeina šiuos gydymo būdus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir minkymas, laikymas šaldytuve, įdėjimas, džiovinimas ir brandinimas. Dešrų nauda Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia sertifikuotą aukščiausios kokybės mėsą, dar labiau pagerindamos jos savybes. Energinė vertė: 383Kcal / 1603.06KJ Riebalai: 26.81 g. Sočiųjų riebalų: 6.59 g Angliavandeniai: 0 g Cukrus: 0 g Baltymai: 35.46 g. Druska: 3.57 g...
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: Bierzo botillo, aštrūs ir saldūs dešrelės, dešra Herradura, šoninė, išgydytas kumpis, San Martiños (salchichón), babilla cecina, rūkyta šoninė, rūkyta bekonas, troškinta šoninė (gourmet produktai) ir kt... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, kumpis, šviežias kumpis, šviežias pėdas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
Ispanija, Alcobendas
...Iberijos 50% iberų veislės kiaulės šoninė Produktas, gautas iš vieno iš dviejų Iberijos kiaulių šonų, pagardintas druska ir aukštos kokybės paprikomis. Vienas iš seniausių ir vertinamų dešrų, pasižymintis nepakartojamu skoniu, spalva, tekstūra ir įsiskverbimu. Intensyvus skonis. Labai rekomenduojama. Svoris: 1 kg iki 1,3 kg. Kilmė: Salamanka.
Ispanija, Quart
...Tai yra kiaulės dalis, artimiausia galvai. Ji laikoma liesa dalimi (su mažiau riebalų) ir idealiai tinka kepti visą su prieskoniais ir kiaulienos taukais, kad susidarytų traški ir skani pluta. Ji turi būti gerai iškepama, kad viduje neliktų žalių vietų. Iškepta, ji turi atvėsti prieš pjaustant, kad nesuskaidytų į mažus gabalėlius ir turėtų puikią išvaizdą. Rekomenduojama kepti be atšildymo. Kaip ir visi mūsų produktai, ji neturi alergenų ir tik natūralių ingredientų.
Ispanija, Binefar
...su kaulu, kartone Šaldyta kiaulienos koja be kaulo, poliblock Šaldyta kiaulienos nugarinė su kaulu, kartone Šaldyta kiaulienos nugarinė be kaulo, kartone Šaldyta kiaulienos pilvas, su kaulu, oda ant, N2, kartone Šaldyti kiaulienos mėnulio kaulai, 10 kg kartonas Šaldyti kiaulienos žastikauliai, 20 kg kartonas Šaldyti kiaulienos šlaunikauliai, 20 kg kartonas Šaldyta kiaulė Mes tiekiame šaldytas kiaulienos priekines/užpakalines kojas, preliminariai valytas nuo kraujo ir užteršimų.
... - Pečių dalis. - Nugarinė. - Papildomas paslaptis. - Plunksna. - Šonkaulių juosta. - Šašlykai. - Mišrūs. - Ir kiti Iberijos kiaulės produktai ir šalutiniai produktai. Geresniam tvarkymui jie pateikiami termiškai formuoti 1 kg induose. Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 09:00 iki 14:00 ir nuo 16:00 iki 19:00. Dėl mūsų geografinės padėties, esant 48 km į pietus nuo Salamankos, turime greitą ir efektyvią nacionalinę distribuciją.
Ispanija, Chantada
... - Galicijos jautiena - Galicijos lacon - Baltos kiaulės arba Duroc kumpis - Ekologiškos jūros dumblių - Ekologiškos daržovių konservai - Jūros konservai - Galicijos sūriai - Ekologiški džemai ir MEDUS - Aliejai ir padažai mėsai - UHT PIENAS - Kava - Šokoladas - Vynai ir likeriai ir dar daugiau!
Populiarios šalys šiai paieškos frazei