...Agavos sirupas yra 30% saldesnis už cukrų. Kita vertus, didelis fruktozės kiekis ir gliukozės buvimas lemia, kad jo glikemijos indeksas (15-30 GI) yra žemesnis nei baltųjų cukraus (sacharozės). Tačiau jo kaloringumas yra panašus. 100 gramų yra apie 310 kalorijų (1 šaukštas yra apie 50 kalorijų). Po agavos sirupo vartojimo gliukozės kiekis kraujyje nepadidės tiek, kiek vartojant tradicinį cukrų...
...Pagamintas iš kukurūzų sėklų, naudojant krakmolo hidrolizės procesą su amilolitiniais fermentiniais junginiais, po to atliekant hidrolizato filtravimą, demineralizavimą ir virimą iki tam tikro sausųjų medžiagų svorio santykio.
Sausosios medžiagos 100g, ne mažiau77,6g/g
Angliavandeniai, %, ne mažiau100
Riebalai, %0
Baltymai, %0
Energijos vertė, kcal/100 g310,4
Sudėtis: Patiekala 100% / Sirupas 100%
Sausosios medžiagos, %, min:78,0
pH:3,5 – 5,0
SO2, ppm, max:10mg/kg
Bendras pelenų kiekis, % max:0,40
Fruktozė %:9,0 - 12,0
Maltos %:18.0 - 35,0
Gliukozė, %:36,0 - 42,0...
...kurį dažnai vartoja veganai. Taip pat maitinimo sektoriuje agavų tirštiklis mielai naudojamas, pavyzdžiui, kokteiliams.
Žaliava, pagaminta iš įvairių agavų rūšių Meksikoje, sudaryta iš gliukozės, tačiau iš esmės iš fruktozės (apie 80 %) ir todėl turi labai žemą glikemijos indeksą. Agavų tirštiklis dažnai naudojamas kaip cukraus pakaitalas, ypač veganų, kurie jį dažnai vartoja vietoj medaus. Jis yra šiek tiek saldesnis nei bičių produktas.
BIO Agavų sirupas greitai tirpsta ir gali būti įvairių spalvų atspalvių ir skirtingai...
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu.
O kas ten viduje?
Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozėssirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas.
Alergenai po padidinamuoju stiklu
Pienas.
Gerai laikyti nesudėtinga
Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje.
Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
...Gliukozė ir gliukozės-fruktozės sirupai iš kukurūzų ir kviečių
- įvairūs DE vertės ir klampumas
- taip pat gliukozės-fruktozėssirupas
- statinės prekės, IBC arba didmeninė prekyba cisternomis
- sertifikuotos prekės, Halal ir Košer, ne GMO...
... gauti „didžiojo“ ženklo etiketę, sirupe turi būti bent 50% maltozės. Paprastai jame yra 40–50% maltozės, nors kai kurie turi net iki 70%.
Naudojant β-amilazę arba grybų α-amilazę, galima pagaminti gliukozės sirupus, kuriuose yra daugiau nei 50% maltozės, arba net daugiau nei 70% maltozės (ypatingai didelio maltozės kiekio sirupas). Tai įmanoma, nes šie fermentai pašalina du gliukozės vienetus, tai yra, po vieną maltozės molekulę iš krakmolo molekulės galo.
...Karbohidratų asortimente yra įvairių tipų cukrų ir sirupų. Šioje kategorijoje taip pat rasite gausų augalinės kilmės maistinių skaidulų asortimentą.
Maisto laktozė
Kristalinis dekstrozė
Fruktozė
Sukrozė CAT. II
Cukraus pudra
Nedidelis cukrus
Trehalozė
Maltodekstrinai ir miltelių gliukozėssirupas
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Skystas gliukozėssirupas (40 DE, 60 DE) ir fruktozės pagrindu pagamintas...
...Fruktozė Sweet 77/30 yra idealus gliukozės-fruktozėssirupas pavasario ir vasaros laikotarpiu bitėms.
Sudarytas iš paprastųjų cukrų mišinio, užtikrina gerą mitybą ir stimuliaciją, kai nėra derliaus.
Visavertis maistas bitėms, pagamintas iš kukurūzų gliukozės/fruktozės ir invertuoto cukraus, turi vitaminų, provitaminų ir amino rūgščių.
NAUDOJIMAS:
Pavasarį ir ant šeimų galima skiesti iki 20...
...Apelsinų žievelės jums žinomos iš klasikinės kalėdinės kepimo tradicijos, tačiau jos taip pat priklauso ir prabangių gurmanų virtuvei. Jos sudarytos iš kandiruotų storos žievelės, labai aromatingos apelsinų rūšies.
Ar tai būtų marinuoti produktai, azijietiška virtuvė, ar subtilūs saldumynai – „Lecker’s Bio Orangeat“ siūlo naują skonio patirtį virtuvėje, tuo pačiu metu neturint konservantų ir gaminamas ypač švelniai.
Ingredientai: apelsinų žievelės*, gliukozės-fruktozėssirupas*, citrinos sultys*
*= iš kontroliuojamos ekologinės gamybos
Alergenai: nėra
Vegetariška: Taip
Veganiška: Taip...