Slovakija, Dolný Ohaj
...Gliukozės-fruktozės sirupas F9 KODAS:D00902 Apsauginis indas:640 l Mauser indas:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Lenkija, Brzozów
...Agavos sirupas yra 30% saldesnis už cukrų. Kita vertus, didelis fruktozės kiekis ir gliukozės buvimas lemia, kad jo glikemijos indeksas (15-30 GI) yra žemesnis nei baltųjų cukraus (sacharozės). Tačiau jo kaloringumas yra panašus. 100 gramų yra apie 310 kalorijų (1 šaukštas yra apie 50 kalorijų). Po agavos sirupo vartojimo gliukozės kiekis kraujyje nepadidės tiek, kiek vartojant tradicinį cukrų...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pagamintas iš kukurūzų sėklų, naudojant krakmolo hidrolizės procesą su amilolitiniais fermentiniais junginiais, po to atliekant hidrolizato filtravimą, demineralizavimą ir virimą iki tam tikro sausųjų medžiagų svorio santykio. Sausosios medžiagos 100g, ne mažiau77,6g/g Angliavandeniai, %, ne mažiau100 Riebalai, %0 Baltymai, %0 Energijos vertė, kcal/100 g310,4 Sudėtis: Patiekala 100% / Sirupas 100% Sausosios medžiagos, %, min:78,0 pH:3,5 – 5,0 SO2, ppm, max:10mg/kg Bendras pelenų kiekis, % max:0,40 Fruktozė %:9,0 - 12,0 Maltos %:18.0 - 35,0 Gliukozė, %:36,0 - 42,0...
Vokietija, Gnarrenburg
...kurį dažnai vartoja veganai. Taip pat maitinimo sektoriuje agavų tirštiklis mielai naudojamas, pavyzdžiui, kokteiliams. Žaliava, pagaminta iš įvairių agavų rūšių Meksikoje, sudaryta iš gliukozės, tačiau iš esmės iš fruktozės (apie 80 %) ir todėl turi labai žemą glikemijos indeksą. Agavų tirštiklis dažnai naudojamas kaip cukraus pakaitalas, ypač veganų, kurie jį dažnai vartoja vietoj medaus. Jis yra šiek tiek saldesnis nei bičių produktas. BIO Agavų sirupas greitai tirpsta ir gali būti įvairių spalvų atspalvių ir skirtingai...
Austrija, Wien
...Įvairūs gliukozės-fruktozės sirupai...
Ispanija, El Perello
...Apie šį produktą Didmeninė fruktozės gliukozė 21%. Didmeninė gliukozės ir fruktozės sirupas.
Prancūzija, Montelimar
...-fruktozės sirupas, kiaušinio baltymas, cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelė, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), nesukrėstas duona (bulvių krakmolas, saulėgrąžų aliejus), natūralūs aromatai (kininas). Gamybos metodas: Cukrus ir gliukozės sirupas virti katile su apelsinų žieve, melionu ir migdolais. Alergenai: Migdolai, kiaušinis, galimi riešutų pėdsakai. Laikymo rekomendacijos: Laikyti uždarytą ir sausoje vietoje, 18–22°C temperatūroje. Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
Ukraina, Pervomaysky
...Keptas mišinys (80,0%) (avižiniai dribsniai, miežiai, rugiai, spelta, kukurūzų kamuoliukai (grūdai ir kukurūzų miltai, cukrus), natūralus medus, rafinuotas dezodoruotas saulėgrąžų aliejus, miežių salyklas, Himalajų druska, vitaminas E), džiovintų vaisių mišinys (13,5%) (kintama proporcija: razinos, džiovintos vyšnios, džiovintų abrikosų gabaliukai), kandiruotų vaisių mišinys (5,5%) (kintama proporcija: braškių, persikų gabaliukai, gliukozės-fruktozės sirupas), vyšnių gabaliukai ir šaldyti džiovintos braškės.
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu. O kas ten viduje? Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje. Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
...{"INGRÉDIENTS":"INGRIDIENTAI\nIngridientai: gazuotas vanduo, cukrus, rūgšties reguliatorius: citrinos rūgštis, taurinas 0,40%, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, glukuronolaktonas, aromatas, gliukozės-fruktozės sirupas, kofeinas 0,02%, dažikliai: E150c ir riboflavinas, inozitolis, saldiklis: steviolio glikozidai, niacinas, pantoteno rūgštis, vitaminas B6, vitaminas B12. Pasterizuota...
...Invertuotas cukraus sirupas Kiekvienoje pageidaujamoje koncentracijoje ir invertavime Gliukozės sirupas Įvairios klampumo, angliavandenių sudėties ir saldumo Mišiniai Mišrainės (cukrus ir kiti cukrūs), žiedų medus, aromatai Sirupas Šviesus & Tamsus Maisto sirupas, fruktozės sirupas, duonos pumpernickelio sirupas, cukrinių runkelių sirupas, tamsus pyrago sirupas, miežių sirupas, cukranendrių...
Atitinkantys produktai
Sirupas
Sirupas
Kiti produktai
Cukrus
Cukrus
...Gliukozė ir gliukozės-fruktozės sirupai iš kukurūzų ir kviečių - įvairūs DE vertės ir klampumas - taip pat gliukozės-fruktozės sirupas - statinės prekės, IBC arba didmeninė prekyba cisternomis - sertifikuotos prekės, Halal ir Košer, ne GMO...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: Migdolai, konfituotas melionas (pradžia Prancūzija) (melionas, fruktozės gliukozės sirupas, rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis), cukrus, pudra, levandų medus, invertuotas cukraus sirupas, gliukozės sirupas, nepaprastas duonos gaminys (bulvių krakmolas, vanduo, saulėgrąžų aliejus), natūralus apelsinų žiedų ekstraktas, konfituotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės, fruktozės gliukozės sirupas, cukrus, konservantas: E 202, rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis). Kiaušinių baltymai.
Jungtinė Karalystė, London
... gauti „didžiojo“ ženklo etiketę, sirupe turi būti bent 50% maltozės. Paprastai jame yra 40–50% maltozės, nors kai kurie turi net iki 70%. Naudojant β-amilazę arba grybų α-amilazę, galima pagaminti gliukozės sirupus, kuriuose yra daugiau nei 50% maltozės, arba net daugiau nei 70% maltozės (ypatingai didelio maltozės kiekio sirupas). Tai įmanoma, nes šie fermentai pašalina du gliukozės vienetus, tai yra, po vieną maltozės molekulę iš krakmolo molekulės galo.
Italija, Reggio Emilia
...Karbohidratų asortimente yra įvairių tipų cukrų ir sirupų. Šioje kategorijoje taip pat rasite gausų augalinės kilmės maistinių skaidulų asortimentą. Maisto laktozė Kristalinis dekstrozė Fruktozė Sukrozė CAT. II Cukraus pudra Nedidelis cukrus Trehalozė Maltodekstrinai ir miltelių gliukozės sirupas 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Skystas gliukozės sirupas (40 DE, 60 DE) ir fruktozės pagrindu pagamintas...
...Fruktozė Sweet 77/30 yra idealus gliukozės-fruktozės sirupas pavasario ir vasaros laikotarpiu bitėms. Sudarytas iš paprastųjų cukrų mišinio, užtikrina gerą mitybą ir stimuliaciją, kai nėra derliaus. Visavertis maistas bitėms, pagamintas iš kukurūzų gliukozės/fruktozės ir invertuoto cukraus, turi vitaminų, provitaminų ir amino rūgščių. NAUDOJIMAS: Pavasarį ir ant šeimų galima skiesti iki 20...
Prancūzija, Paris
...Ingredientai: Prancūziškas kiviai, gliukozės-fruktozės sirupas, citrinos rūgštis. Dėmesio! Sudėtyje yra sulfitų. Maistinė vertė 100g: Energija 310 Kcal / 1310 kJ Riebalai < 0,5g iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2g angliavandeniai: 76g iš jų cukrų 48g skaidulos 1,5g baltymai 1g druska < 0,1g Ean13: 3770010599609 Nuoroda: KiwiBioFrance1...
Bulgarija, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... spindulių.","Ingredients":"Kvietiniai miltai, gliukozės-fruktozės sirupas, kakavos kremas 25% (cukrus, hidratuota augalinė masė / medvilnės sėklų aliejus, palmių aliejus /), kakavos milteliai 20% / 10-12% riebalų /, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas: vanilinas, kakavos glazūra (cukrus, visiškai rafinuotas hidratuotas palmių aliejus, kakavos milteliai 8% (10-12% riebalų), sausas išrūgų...
...Skystas Cukrus: Vaisių Cukraus Sirupas 70% Gliukozės-Fruktozės Sirupas Gliukozės Sirupas įvairiose nustatymuose Invertuotas Cukraus Sirupas 72,7% Cukrinių Runkelių Sirupas Cukrus: Miltelinis Cukrus Nedidelis Cukrus Baltas Cukrus, ekstra smulkus Baltas Cukrus, smulkus...
Vokietija, Wörrstadt
...Apelsinų žievelės jums žinomos iš klasikinės kalėdinės kepimo tradicijos, tačiau jos taip pat priklauso ir prabangių gurmanų virtuvei. Jos sudarytos iš kandiruotų storos žievelės, labai aromatingos apelsinų rūšies. Ar tai būtų marinuoti produktai, azijietiška virtuvė, ar subtilūs saldumynai – „Lecker’s Bio Orangeat“ siūlo naują skonio patirtį virtuvėje, tuo pačiu metu neturint konservantų ir gaminamas ypač švelniai. Ingredientai: apelsinų žievelės*, gliukozės-fruktozės sirupas*, citrinos sultys* *= iš kontroliuojamos ekologinės gamybos Alergenai: nėra Vegetariška: Taip Veganiška: Taip...
Lenkija, Wrocław
...Ingredientai: gliukozės-fruktozės sirupas, šokoladas 25% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, augalinis riebalas (palmių), pieno riebalai, emulsikliai: lecitinas (sojų) ir E 476; aromatas), cukrus, vanduo, augalinis riebalas (palmių riebalas, dalinai sukietėjęs palmių riebalas, emulsiklis: E471), nugriebto pieno milteliai, želė formavimo agentas: agaras, aukštos putos albuminas (kiaušinio...
Prancūzija, Rungis
...Ingredientai Džiovinti vynuogės golden choice 17,00%, Banano traškučiai 12,00%, Ananasų kubeliai 18,00%, Papajos kubeliai 18,00%, Džiovinti vynuogės Chili Jumbo Dark Flame 13,00%, Kokosų drožlės 4,00%, Džiovinti vynuogės Sultanas 13,00%, Kokosų kubeliai soft 812 (koko, gliukozės ir fruktozės sirupas, dekstrozė, kviečių krakmolas, jautienos želatina, druska, cukrus) 6,00%, Augalinis aliejus, Konservantas (E220)...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei