Ispanija, La Llagosta-Barcelona
...SU ŠIA MAŠINA GALĖSITE GAMINTI: Arbatinius pyragus, kempininius pyragus, merengus, slyvų pyragą, naminius kepinius, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, grietininius sausainius, sausainius, madeleines, kempininį pyragą, makaronus, keksiukus, migdolų tešlos sausainius, katės liežuvėlius ir kt. - Vienoda ir greita gamyba, vengiant tešlos baudimo ar bet kokio jos natūralių savybių...
Italija, Marmirolo
...PASTAPIU yra tipo '00' kvietiniai miltai, skirti šviežiai makaronų gamybai. Dėl puikios plastikos ir elastingumo, kurį lemia didelis baltymų kiekis, PASTAPIU išsiskiria vienoda grūdų struktūra ir mažesniu nei 0,45% pelenų kiekiu, todėl jis idealiai tinka gaminti šviežius makaronus, kurie gali išlaikyti savo spalvą kelias dienas. PASTAPIU yra idealus ingredientas tradicinių šviežių makaronų...
Ukraina, Novomoskovsk
...Be glitimo ryžių makaronai su bananais, kakava ir stevija. Saldaus makaronų skonio, kaip vaikystėje. Iš mokslinės pusės, ryžių miltai turi beveik visą naudingų ingredientų spektrą, reikalingą organizmui normaliai funkcionuoti. Juose yra pakankamai vitaminų ir mineralų, o glitimo visai nėra. Rekomenduojama gaminti pagal šį receptą: įdėti makaronus į pasūdytą verdantį vandenį, atsižvelgiant į 100 g per 0,5 l vandens, jei pageidaujate, pridėti aliejaus. Virti 5-7 minutes, kol paruošta.
Belgija, Anderlecht
...Visiškai pagaminta iš nerūdijančio plieno. Iš esmės ji leidžia minkyti tešlą (talpa: 3 kg miltų), taip pat automatiškai gaminti "kietųjų kviečių" makaronus (gamyba 8/10 kg/h). Peilis automatiškai trumpų arba ilgų makaronų pjovimui. Standartinių greičių reguliavimo įrenginys. Pridedama 4 formelės: Nr. 7 (1,5 mm) tagliolini, Nr. 28 (6 mm) tagliatelle, Nr. 89 (10 mm) makaronai, spoglia 2x85 mm...
Prancūzija, Paris
ufs.country_names.RU, Saratov
...Tai yra vienas iš pirmųjų domestikuotų grūdų, kuris buvo auginamas pačioje neolito revoliucijos pradžioje, maždaug prieš 10 000 metų. Kvietys plačiai naudojamas kaip maisto, pramoninis ir pašarų augalas. Iš kviečių grūdų gaminami miltai, grūdai, alkoholis, aliejus. Jų miltai naudojami kepant duoną, gaminant makaronus ir konditerijos gaminius. Iš kviečių semolinos gaunami grūdai, kuskusas, bulgur, freek. Kvietys taip pat naudojamas ūkininkų gyvulių šėrimui ir įtraukiamas į kai kuriuos receptus, skirtus gaminti įvairius alkoholinius gėrimus, tokius kaip alus ir degtinė, taip pat viskį.
Prancūzija, Paris
...Kietųjų kviečių semolina, švieži kiaušiniai, juodųjų trumų sultys ir aromatas 3,2%, Maurų trompetė 1,5%, vanduo. Maistinė vertė 100g: Energija: 347kcal Riebalai: 3,5g iš jų sočiųjų: 0,5g Angliavandeniai: 69g iš jų cukrus: 3,5g Baltymai: 12g Druska: 1,3g Kaip gaminti: Norint gauti idealią "al dente" tekstūrą, virkite makaronus dideliame sūdyto verdančio vandens kiekyje. Nukoškite ir laikykite šiltai. Mėgaukitės su pasirinktu priedu. Ean13:3701511705275 Nuoroda:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Šis migdolų milteliai leis jums gaminti pyragus, makaronus ir kitus naminius desertus. Ingredientai: 100% gryni migdolų vaisiai. Be pašalinimo ar pridėjimo. Neto svoris (G): 200...
Prancūzija, Talant
...Būtinas konditerijos įrankis, vienkartinės ir neslystančios konditerijos maišeliai leis jums dekoruoti arba įdaryti tortus, desertus ir šokoladus. Jų neslystantis paviršius užtikrina optimalų naudojimą, net ir su riebalotomis rankomis. Šie vienkartiniai konditerijos maišeliai supakuoti po 10 ritinėlyje. Galite naudoti savo vienkartinį konditerijos maišelį su visų tipų konditerijos antgaliais. Įdėkite savo antgalį į maišelį ir nukirpkite galą. Tada galite gaminti makaronus, pyragėlius, dekoruoti tortus, desertus...
Bulgarija, Plovdiv
...Spaghetti, makaronų, vermicelli, makaronų, pastos gerintojas. Šis produktas leidžia gaminti pastą ir makaronus iš "ne-durum kviečių miltų". Gerintojas leidžia naudoti - įprastus kviečių miltus, ryžius ir kukurūzus arba mišrius miltus. Pasta ir makaronai yra tokios pačios kokybės kaip tradiciniai makaronai, pagaminti iš durum kviečių miltų. Galutinio produkto kaina sumažėja daugiau nei tris kartus...
Italija, Fidenza
...Italpast Gluten Free proceso technologijos leidžia gaminti makaronus naudojant pregelatinizuotas miltus arba žalius miltus, gautus tiesiogiai iš žaliavos; Italpast Pregel Tech yra sprendimas, skirtas žalių glitimo turinčių miltų gelatinizavimui, kuris apima garų injekcijos virimo vonios įdėjimą į liniją. Šviežių makaronų gamybos linijos patvirtina mūsų įmonės žinias kuriant modernius gamybos...
Slovėnija, Krmelj
... mūsų makaronai yra tinkami tiems, kurie nori tik pačios kokybiškiausios maisto. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl nusprendėme gaminti tik sertifikuotus ekologiškus ir veganiškus produktus. Didelė mūsų asortimento dalis taip pat tinka tiems, kurie vengia glitimo, nes mūsų produktai pagaminti iš 100% miltų be nereikalingų priedų. Mes esame labiausiai žinomi dėl makaronų iš ankštinių daržovių (raudona lęša, avinžirniai, žalias žirnis, juodieji pupeliai) ir taip pat dėl kitų sveikų miltų (spelta, grikiai, kamutas, carob). Žinoma, mes juos gaminame ir iš durum kviečių.
Prancūzija, Soreze
... sidrus, džiovintus vaisius, padažus ir konservus, džemus, sviestą, sūrį, ledus ir jogurtus, duoną, picas ir makaronus, aliejų, rūkytą lašišą ir kt. TOM PRESS siūlo daugybę paslaugų, tokių kaip nemokamas pristatymas nuo 110€ Prancūzijoje, pristatymas visame pasaulyje, neapmokestinamas klientų aptarnavimas, nemokamas popierinis katalogas, 1 metų atsisakymo laikotarpis ir išversti svetainės...
Vokietija, Mühlheim
... Maino. Kokybė prasideda mūsų namuose jau renkant žaliavas. Todėl visada atkreipiame dėmesį į natūralius ir šviežius ingredientus tešlai ir įdarui, o spalvoms naudojame tik natūralių žaliavų savybes. Mūsų gamybos procesas nuolat ir nuosekliai kontroliuojamas mūsų kokybės valdymo. Specialūs gamybos metodai leidžia mums gaminti produktus be konservantų ir ne tik lanksčiai reaguoti į didesnius...
Italija, Fisciano
... makaronų puoselėjimą, naudojant naujausias gamybos technologijas. Mūsų įmonė siūlo platų produktų asortimentą, nuo paprastų arba įdarytų kiaušinių makaronų iki regioninių tradicinių produktų, viską griežtai pasirinkus žaliavas. Sprendimas gaminti įdarytus makaronus be natrio glutamato yra dėl nuolatinio dėmesio sveikesnei ir teisingesnei mitybai. Per šiuos produktyvius veiklos metus verslo ir...
Prancūzija, Aigrefeuille D Aunis
... medicinos patvirtinta, Ligne et Protéines svorio metimo linija yra maisto papildas, kuris lengvai sumažins jūsų liemens apimtį ir užkirs kelią Yo-Yo efektui po maisto apribojimų laikotarpio. Kurdama savo hiperbaltyminio režimo programą, Ligne et Protéines atliko griežtą ingredientų atranką, leidžiančią jums numesti svorio ramiai. Šie baltymai, būdami neutralaus skonio ir tirpūs, leidžia gaminti hiperbaltyminius patiekalus, turinčius daug skonio. Skubantiems, Ligne et Protéines taip pat siūlo paruoštus patiekalus ir gėrimus bei hiperbaltyminius užkandžius.
Prancūzija, St Sulpice De Faleyrens
... prie Prancūzijos gastronomijos spindesio, teikdami autentiškus ir kokybiškus produktus savo partneriams, ypač maisto parduotuvėms ir kepykloms. Pasirinkti mūsų miltus ir makaronus – tai pasirinkti prancūzišką išskirtinumą.
Italija, Belforte Del Chienti
KODĖL PASIRINKTI MŪSŲ MAKARONUS? Paprasčiausiai todėl, kad esame visiškai itališka, jauna įmonė, kuri mėgsta gaminti makaronus ir natūralius, ekologiškus bei be glitimo maisto produktus. Mes nuolat kontroliuojame visą tiekimo grandinę, pradedant nuo sėjos, derliaus nuėmimo iki mūsų galutinio produkto perdirbimo. Mūsų ekologiškų makaronų gamybai naudojamos miltai gaunami iš senovinių itališkų...
Jungtinė Karalystė, Fulwood
Augdamasis italų šeimoje, pripažįstu, kad mano mityba nuo ankstyvo amžiaus nebuvo geriausia, viskas sukosi aplink baltus makaronus, įvairius sūrius ir kreminius padažus. Man buvo sunku laikytis subalansuotos mitybos ir gauti tinkamų maistinių medžiagų. Esu šefas jau 15 metų, ir tada viskas pasikeitė – išmokau gaminti patiekalus, kurie ne tik buvo sotūs ir skanūs, bet ir sveiki tuo pačiu metu. Būtent todėl, po metų patirties, sukūriau Lean Kitchen; norėjau padėti tiems, kurie kovojo kaip aš, todėl mūsų šūkis yra „Valgyk švariai, lik sveikas“, ir tai negali būti teisingiau.
Turkija, Izmir
... gaminti aukščiausios kokybės maisto produktus, sukurtus atsižvelgiant į vartotojų ir rinkos poreikius. Turime galimybes tiekti galingas didelio masto gamybos linijas, derindami aukštos automatizacijos mašinas ir ekspertų komandą. Mūsų produktų segmentai yra šie: - Sultiniai, sultinio kubeliai - Makaronai - Sriubos - Prieskoniai - Greito paruošimo gėrimų milteliai (netrukus) - Desertai - Kitos specialybės...
... "universaliai" atpažįstamas daugiafunkcines mašinas. Mūsų "ryžių mašina" dabar gali visiškai ir automatiškai gaminti makaronus, tokius kaip sraigių makaronai ir kt. "Sriubų mašina" gali gaminti daugybę skystų maisto produktų be sriubų ir pagal užsakymą gaminti įvairius "pieno desertus". Mūsų inžinieriai yra talentingi ir vizionieriški žmonės, kurie nuolat seka sektorių. Jie stengiasi nuolat...
Graikija, Veria
Mūsų laboratorijoje galite įsigyti arba sukurti bet kurią norimą makaronų receptą, naudodami savo ar mūsų medžiagas. Mes, remdamiesi mūsų močiutėlių receptais ir pasitelkdami šiuolaikines technologijas, gaminame makaronus, trahaną, makaronus iš semolinos, viso grūdo miltų arba be glitimo, kūrinius visiems skoniams. Taip pat, dėl mūsų kilmės, turime galimybę gaminti autentiškus tradicinius Pontų...
Italija, Benevento
1928 metais Benevento mieste Cosimo Rosiello pradėjo gaminti maisto makaronus. Per metus jo įmonė išaugo iki daugiau nei 200 darbuotojų ir daugiau nei 25 tonų kasdienės produkcijos. Tai buvo didžiuliai skaičiai to meto realybėje. Jo makaronai tapo žinomi Italijoje ir pasaulyje, kol gavo prestižinius apdovanojimus, tokius kaip „Auksinis Heraklis“ ir „Prekybos lyderis“ 1970-aisiais. Šiandien, su...
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Castellammare Del Golfo
Mūsų makaronų gamykla įkurta 2018 metais, turint tradicinę viziją, siekiant gaminti aukščiausios kokybės makaronus, naudojant amatininkų technikas. Gaminami tiek klasikiniai, tiek regioniniai sausi makaronai, laikantis aplinkosaugos ir žmonių sveikatos principų. Visas procesas prasideda nuo kruopštaus Sicilijos ir Italijos semolinos bei kitų žaliavų pasirinkimo, surenkamų naudojant tas pačias...
Slovėnija, Miren
... gurmanišką makaronų liniją su trumais, pomidorais, špinatais, kalmarų rašalu ir mėlynėmis. Esame atviri gaminti makaronus iš aukštos kokybės semolų pagal užsakymą, taip pat išskirtinai ir privačiu ženklu. Visos žaliavos kruopščiai atrenkamos, kad galėtume pasiūlyti natūralius ir kokybiškus produktus.
Italija, Giano dell'Umbria
...://www.bianconi1947.it/documenti/catalogo_bianconi_2010.pdf. Galime garantuoti geriausias sąlygas, kad galėtumėte sėkmingai įžengti į rinką. Be to, didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti ir alyvuogių aliejų, dėka mūsų pažangios gamybos linijos. Esame viena iš nedaugelio Italijos įmonių, galinčių gaminti tiek makaronus, tiek alyvuogių aliejų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei