Italija, Marmirolo
...PASTAPIU yra tipo '00' kvietiniai miltai, skirti šviežiai makaronų gamybai. Dėl puikios plastikos ir elastingumo, kurį lemia didelis baltymų kiekis, PASTAPIU išsiskiria vienoda grūdų struktūra ir mažesniu nei 0,45% pelenų kiekiu, todėl jis idealiai tinka gaminti šviežius makaronus, kurie gali išlaikyti savo spalvą kelias dienas. PASTAPIU yra idealus ingredientas tradicinių šviežių makaronų...
Italija, Fidenza
...Italpast Gluten Free proceso technologijos leidžia gaminti makaronus naudojant pregelatinizuotas miltus arba žalius miltus, gautus tiesiogiai iš žaliavos; Italpast Pregel Tech yra sprendimas, skirtas žalių glitimo turinčių miltų gelatinizavimui, kuris apima garų injekcijos virimo vonios įdėjimą į liniją. Šviežių makaronų gamybos linijos patvirtina mūsų įmonės žinias kuriant modernius gamybos...
Italija, Fisciano
... makaronų puoselėjimą, naudojant naujausias gamybos technologijas. Mūsų įmonė siūlo platų produktų asortimentą, nuo paprastų arba įdarytų kiaušinių makaronų iki regioninių tradicinių produktų, viską griežtai pasirinkus žaliavas. Sprendimas gaminti įdarytus makaronus be natrio glutamato yra dėl nuolatinio dėmesio sveikesnei ir teisingesnei mitybai. Per šiuos produktyvius veiklos metus verslo ir...
Italija, Belforte Del Chienti
KODĖL PASIRINKTI MŪSŲ MAKARONUS? Paprasčiausiai todėl, kad esame visiškai itališka, jauna įmonė, kuri mėgsta gaminti makaronus ir natūralius, ekologiškus bei be glitimo maisto produktus. Mes nuolat kontroliuojame visą tiekimo grandinę, pradedant nuo sėjos, derliaus nuėmimo iki mūsų galutinio produkto perdirbimo. Mūsų ekologiškų makaronų gamybai naudojamos miltai gaunami iš senovinių itališkų...
Italija, Benevento
1928 metais Benevento mieste Cosimo Rosiello pradėjo gaminti maisto makaronus. Per metus jo įmonė išaugo iki daugiau nei 200 darbuotojų ir daugiau nei 25 tonų kasdienės produkcijos. Tai buvo didžiuliai skaičiai to meto realybėje. Jo makaronai tapo žinomi Italijoje ir pasaulyje, kol gavo prestižinius apdovanojimus, tokius kaip „Auksinis Heraklis“ ir „Prekybos lyderis“ 1970-aisiais. Šiandien, su...
Italija, Cesenatico
Romos žemės, turtingos tradicijų, aistrų ir skonių, gimdo makaronų gamyklą La Fenice, kur svarbu naudoti aukštos kokybės žaliavas. Tarp svarbiausių ir dažniausiai naudojamų žaliavų yra sertifikuota Romagnolos miltai ir Altamura semola, Parmigiano Reggiano ir Grana Padano, abu DOP, ir tik Italijoje gaminamos kiaušiniai. Turime galimybę gaminti tiek šviežius makaronus ATM, tiek IQF šaldytus makaronus. Italų skonis, aistra ir geriausia kokybė ant stalo. Tai yra makaronų gamykla LA FENICE.
Italija, Castellammare Del Golfo
Mūsų makaronų gamykla įkurta 2018 metais, turint tradicinę viziją, siekiant gaminti aukščiausios kokybės makaronus, naudojant amatininkų technikas. Gaminami tiek klasikiniai, tiek regioniniai sausi makaronai, laikantis aplinkosaugos ir žmonių sveikatos principų. Visas procesas prasideda nuo kruopštaus Sicilijos ir Italijos semolinos bei kitų žaliavų pasirinkimo, surenkamų naudojant tas pačias...
Italija, Giano dell'Umbria
...://www.bianconi1947.it/documenti/catalogo_bianconi_2010.pdf. Galime garantuoti geriausias sąlygas, kad galėtumėte sėkmingai įžengti į rinką. Be to, didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti ir alyvuogių aliejų, dėka mūsų pažangios gamybos linijos. Esame viena iš nedaugelio Italijos įmonių, galinčių gaminti tiek makaronus, tiek alyvuogių aliejų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play