...Vienas iš mūsų naujausių kūrinių – saliamis su krapais.
Subtilus ir originalus skonis.
Leiskite sau nustebti saliamio su krapais ir jo anyžių skoniu.
Mažas privalumas:
Salami su krapais puikiai derės su geru vaisiniu baltu vynu!
SKU:02100045000000-1-1
Svoris:0,310 kg
Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti
Ingredientai: Kiauliena iš Prancūzijos, kiaulienos riebalai iš Prancūzijos, krapai...
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
...laukiniais krapais. Mišinys įpakuojamas ir rankiniu būdu surišamas, kad gautųsi klasikinė salaminio forma. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne mažiau kaip 40 dienų. Rekomenduojama kaip užkandis ir sumuštinių įdarui.
SVORIS:500/550g
Svoris:0.350 kg
Ingredientai:Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai
Cukrus:dekstrozė ir sacharozė
Antioksidantai:E301
Konservantai:E250-E252
Kategorija:Kalabrijos mėsos gaminiai...
...Svoris: 0,3 kg
Ingredientai
Kiauliena, Druska, Dextrozė, Natūralūs aromatai, Prieskoniai, Antioksidantai, E301, Konservantai, E250
Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto
Energinė vertė 235 kcal 983 kJ
Riebalai 12,1 g, iš jų sočiųjų riebalų 3,9 g
Angliavandeniai 1,8 g, iš jų cukrūs 1,3 g
Baltymai 28 g, maistinės skaidulos 0,02 g, druska 4,4 g...
...Virta salami, pagaminta iš geriausių pasirinktos nacionalinės mėsos, pagardinta Aleatico vynu iš mūsų regiono, Tuscia. Ji skleidžia subtilų aromatą, ypač tinkantį su focaccia ar kepta pica.
... atpažįstamą aromatą.
Šio dešros senovinės kilmės šaknys slypi Toskanos regione, kur jau viduramžiais laukiniai krapai buvo naudojami pipirui pakeisti, kuris tuo metu buvo daug brangesnis ir sunkiau prieinamas.
Terminas Finocchiona taip pat yra pateiktas įvairiuose itališkuose žodynuose ir enciklopedijose nuo 1875 metų. Tarp jų yra ir garsusis Treccani, kuris jį sieja su toskaninių mėsos gaminių apibrėžimu.
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
...Felino saliamis, tarp tūkstančių itališkų saliamų, yra saldžiausias, pagamintas su mažai druskos, grūdėto pipiro ir brandintas Parma kumpio slėnyje. Jis gaminamas tik iš sunkių itališkų kiaulių, pradedant nuo „trito di banco“ (liesos mėsos, be nervų ir su plonu riebalų sluoksniu), pirmiausia sumaltos vidutinio stambumo, tada sumaišytos su prieskoniais (druska, pipirai, šiek tiek balto vyno...
...Iš jautienos šlaunies išgaunamas fesa širdis, aukštos kokybės ir puikaus skonio pjaustymas. Kruopščiai apdorojant ir džiovinant vėdinamoje aplinkoje gaunamas liesas, švelnus ir skanus produktas.
SVORIS: apie 1.60kg
INGRIDIENTAI: Halal itališka jautiena, druska, prieskoniai, E252.
CHARAKTERISTIKOS: be laktozės ir kitų pieno produktų, be glitimo ir ne GMO.
PAKAVIMAS: vakuuminis, maisto...
...Felino dešra yra skanus mėsos gaminys, paruoštas iš kiaulienos. Ji pavadinta pagal savo kilmės vietą, miestelį Parmos provincijoje. Felino dešra turi daugiau baltymų ir mažiau riebalų nei kitos panašios rūšies dešros.
Tradiciškai ji pjaunama įstrižai, todėl gaunamos ovalios riekelės, kurių ilgis maždaug dvigubai didesnis už dešros skersmenį.
Tiesioginė prekyba ir eksportas į cash and carry visame pasaulyje, tiesioginė prekyba restoranams visame pasaulyje, itališki produktai, bufalo mozzarella, picos mozzarella, fior di latte, San Marzano pomidorai pica, šviežia pasta, pasta Italijos restoranams užsienyje. Neprilygstamos kainos itališkiems produktams, užsisakykite mūsų svetainėje ir gausite produktus tiesiai į savo restoraną, vynas, ek...
...Vartodami šią mėsą sakote ne cholesterolio, o taip dvigubai didesniam geležies kiekiui nei kitose mėsose. Anemija, dietinė mityba, sportinė treniruotė ar paprastas noras naujų ir vietinių skonių – priežasčių pasirinkti šią mėsą yra daug, ir visos jos naudinga sveikatai. Asilo mėsa yra Sicilijos produktas.
Asilo mėsa (80%), kiauliena (20%), dekstrozė, sacharozė, juodieji pipirai, antioksidantas: E300, konservantai: E252, E250, natūralūs aromatai.
Visi mūsų mėsos gaminiai yra įvynioti į natūralius žarnynus.
Laikyti + 4 º C...
...Tipiškas Kalabrijos saliamis, pagamintas iš gryno kiaulienos, stambiai sumaltas, sumaišytas su druska, natūraliais prieskoniais ir kokybiškais aitriosiomis paprikomis, įvyniotas ir brandinamas natūralioje žarnoje apie 45 dienas. Apytikslis svoris - 300 g natūralioje žarnoje.
Pakuotė: A.T.M. - S.V
Be konservantų
Be glitimo
Be laktozės
Be dažiklių...
... subtipas Sus Scrofa Mediterraneus, vietiniai garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje.
Taikomi apdorojimai
Iberijos Brisa, visos dešrų dalys praeina šiuos apdorojimus: kapojimas, ingredientų pridėjimas ir maišymas, laikymas šaldytuve, įdaras, džiovinimas ir brandinimas.
Dešrų nauda
Dešros yra turtingos magnio, fosforo, cinko ir kalio. Be to, Iberijos kiaulės Brisa mums suteikia mėsos.
Energijos vertė: 432Kcal / 1919KJ
Riebalai: 38.5 g
Sočiųjų riebalų: 15.3 g
Angliavandeniai: 2.1 g
Cukrus: 1.3 g
Baltymai: 26 g
Druska: 3 g...
... gamyba. Aromatingiems ir skonio prasmingiems delikatesams.
Klima-Brandinimo-Spinta
Ar gaminate rankų darbo mėsos ar dešros gaminius? Salami, šoninė, kumpis ar panašūs delikatesai, kurie turi ilgiau brandinti, kad atskleistų visą savo skonį?
Tuomet KKT Lackner brandinimo spinta yra būtent tai, ko jums reikia. Brandinimo spinta užtikrina norimą ir nustatytą drėgmę bei temperatūrą viso brandinimo proceso metu. Jūsų produktai gali tolygiai vystytis skonį ir aromatą ir yra apsaugoti nuo temperatūros svyravimų ir...
...Laisvai besiganantys elniai auga natūralioje aplinkoje. Po kontroliuojamo, profesionalaus šėrimo, auginimo ir skerdimo, liesa mėsa iš karto patenka į perdirbimą.
Šėrimui nenaudojami jokie cheminiai ar raumenų augimą skatinantys preparatai. Salami sudaro daugiau nei 74 % elnienos ir tik 22 % kiaulienos - tai retenybė Vokietijos rinkoje. Pridėjus išskirtinių prieskonių, dalis jų auginama pačių, salami įgauna nepaprastą skonį. Rūkant ąžuolo medienos dūmuose, tobulinimas pasiekia savo kulminaciją.
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.
...siūlo aukščiausios kokybės rankų darbo mėsą ir dešras, kurios yra nuolatinio dialogo su atitinkamais ūkininkais rezultatas. Iš šio gilaus darbo ir meilės gimsta ypatinga aukštos kokybės rankų darbo dešrų gamyba, nuo tradicinės brandintos dešros iki įvairių rūšių salami, siūlant skanius cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ir dar daug daugiau. Tai senovinių skanėstų gamyba, skirta patenkinti savo klientų ir jų svečių skonius.
...ĮMONĖ GAMINA ŠALDYTUS KOLBAS (DEŠRELĖS, MAŽI KOLBOS, LUGANEGA) IR BRANDINTUS IŠ IŠIMTINAI ITALIŠKOS IR KOKYBIŠKOS MĖSOS, BE GLITENO, GLUTAMATO, LAKTOSO, SPALVŲ, NAUDODAMA RECEPTUS, KURIE BUVO PERDUOTI IŠ MŪSŲ SENELIŲ IR GERBDAMA LUNIGIANESE TRADICIJĄ. PAGRINDINIAI GAMINAMI ŠALDYTI PRODUKTAI YRA: LUNIGIANOS MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANOS FILETAS, LUNIGIANOS BRESAOLA (PATEIKTA IŠ ŠALDYTOS MĖSOS) IR FIORE ALL'OCCHIELLO "DUCA DI TRESANA" - FILETAS SU PIPIRŲ AROMATU, TIKRA GRAŽYBĖ GURMANAMS.