Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...migdolo) kvapus. Skonyje ataka yra tanki ir siūlo puikų balansą, taip pat gaivų mineralumą. PATEIKIMO SUDERINIMAI Pateikti apie 13°C su daržovių terine, jūros gėrybių asortimentu, ant anyžių keptu raudonuoju žuvimi, vištiena su kario padažu arba sūrių asortimentu. Regionas: Mâconnais Veislė: Chardonnay – vidutiniškai 50 metų senumo vynmedžiai...
Kipras, Paphos
...Išraiškingas ir atviras aromatas demonstruoja galingą sodų ir tropinių vaisių derinį. Brandus ananasas, geltonieji obuoliai, Viljamso kriaušės, medaus augalai - visa tai susipina į vieną skonio simfoniją. Vyno kūnas yra vidutinis, su pastebima rūgštimi. Poskonis ilgas ir vaisinis. Šis Chardonnay stilius puikiai papildys daržovių ir paukštienos salotas arba ant grotelių keptą baltą žuvį.
Prancūzija, St Pierre D'oléron
...Kooperatyvoje įsitraukęs vynas apima 320 ha (50% oléron vyno). Iš šios teritorijos 220 ha skirta konjakui ir Pineau des Charentes (Ugni Blanc ir Colombard veislės), 25 ha pasodinta Sauvignon ir Chardonnay veislėms baltam vynui, ir apie 75 ha raudonųjų vynuogių (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) raudonajam vynui ir raudonajam Pineau. Mūsų vynmedžius dirba vyrai ir moterys, kurių vidutinis amžius yra apie 42 metus, kas yra palyginti jaunas ir leidžia numatyti geras tolesnio vystymosi perspektyvas.
Prancūzija, Bisseuil
... Manipuliatorių" Šampane ir leido mums pagaminti daugiau nei 446 000 kilogramų vynuogių 2009 metų derliui. Tai sudaro beveik 380 000 butelių (75cl ekvivalentu). Marno vynininkystė beveik išimtinai pasodinta Chardonnay (baltoji vynuogė) ir iš dalies Pinot noir (raudonoji vynuogė). Aube vynininkystė daugiausia pasodinta Pinot Noir. 2009 metais mūsų vynmedžių vidutinis amžius buvo apie 22 metai, atsižvelgiant į kasmet atliekamą dalinį atnaujinimą.