...-acetolaktato dekarboksilaciją tiesiogiai į acetoiną nuo pat mielių alfa-acetolaktato išskyrimo pradžios. Brandinimo laikotarpis gali būti pašalintas, kalbant apie diacetilą. TEMPERATŪRA Optimaliausia šios fermento temperatūra yra apie 30-40°C, o normaliame lagerio fermentacijos temperatūroje fermentas veikia 25% savo maksimalios veiklos, tačiau kadangi fermentacija yra ilgas procesas (kelios dienos), fermentas gali pašalinti visą alfa-acetolaktatą. pH EFEKTAS Optimalus pH yra tarp 5.5 ir 6. Esant pH 5, fermentas veikia 50% savo maksimalios veiklos, o esant...
Belgija, Gent
... įvertintais restoranai. Karmeliet ir Hertog Jan netgi turi tris žvaigždes! Trys tipiškos Belgijos specialybės yra karštos: alus, šokoladas ir belgų bulvytės. Jūsų ekskursijos metu po istoriniu Brugės centru, kuris visiškai įtrauktas į Pasaulio paveldo sąrašą, aplankysite tris aktyvius muziejus: Choco-story (= šokolado muziejus), Frietmuseum (= belgų bulvytės) ir De Halve Maan (= alaus darykla). Be to...
Belgija, Ophain-Bois-Seigneur-Isaac
... KNYGA PERTEKTA 2019 METAMS, NES 2018 JAU YRA PILNA. PRESTIŽINĖ KLIENTŪRA IŠ DIDELIŲ GRUPIŲ, KURIOS YRA UŽSIENYJE DĖL PATEIKTŲ IR REALIZUOTŲ SPRENDIMŲ KOKYBĖS. APYVARTA KASMET DIDĖJA. VALDYTOJAS LIKS AKTYVUS PAGAL POREIKĮ IR REIKALAVIMUS NUO 6 MĖNESIŲ IKI 3 METŲ, IR ŠIUO STATUSU - LAISVAI SAMDOMAS. PERSONALAS, KURĮ SUDARO 7 NARIAI, YRA MOTYVUOTAS, DALYVAUJANTIS IR LAIMINGAS, KAD YRA ĮTRAUKTAS Į ŠIŲ NUOSTABIŲ PROJEKTŲ KŪRIMĄ. PRAŠOMA KAINA UŽ ĮMONĘ, KURI ĮTRAUKIA GRAŽŲ PASTATĄ, YRA 1.350.000 €.
Belgija, Liège
... metais pristato 2 naujus konceptus: Torpah, tai 3 vieno apynių alūs, kurie pabrėžia 3 skirtingų apynių darbą, pradedant nuo identiškos miežių bazės. Black {C}, tai stout, juodas alus su labai skrudintų kavos aromatu. Be prieskonių ir jokių priedų, Black {C} garantuoja, kad jis nėra filtruotas ir nepasterizuotas. Be šių alaus, alaus darykla {C} taip pat yra brewpub, terasos ir alaus gamybos salė, kurią galima aplankyti, visa tai žaliuojančioje aplinkoje, įsikūrusioje Liège miesto centre.
Belgija, Basècles
Teritorinės amatų alaus gamyba, pagaminta iš natūralių regioninių produktų. Miežiai auginami dviejų ūkininkų kaimo žemėse, esančiose 1 km atstumu nuo alaus daryklos, ir perdirbami į salyklą Šato salyklinėje, esančioje 7 km nuo Basècles. Humulas iš dalies gaunamas iš alaus daryklos žemėse auginamų humulų. Medis, istorinė šio objekto dalis, bus naudojamas alaus daryklos statybai. Pasirinktas populius, Hainaut regiono medis. Mūsų alūs: La Diôle ir La Basèque.
Belgija, Le Roeulx
Nuo 1873 metų Friart šeima tęsia įvairių alaus gamybą, tarp kurių yra St-Feuillien. St-Feuillien alaus daryklos alaus rūšys: ST-FEUILLIEN vienuolyno alaus Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iš St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Vaisių miškai, Vyšnia. Ypatybės: natūralus aukštos fermentacijos alus be priedų, aukštos kokybės aromatiniai apyniai, atrinkti miežiai, tradicinė fermentacija,…...
Belgija, Wakken
... alaus, pokalbių ir valgymo kavinę su alaus parduotuve ir visiškai naujai įkurta alaus darykla. 2011 metais Brouwerij De Bie persikėlė į Wakken (Dentergem) į visiškai renovuotą sodybą, kur galima stebėti alaus gamybos procesą nuo apynių lauko iki buteliavimo, su galimybe paragauti 10 neįtikėtinai skanių regioninių alaus rūšių, kiekvienas su savo būdingu skoniu. Mūsų alūs: Blonde Bie, Zatte Bie, Riebedebie, Stoute Bie, Helleketelbier, Hellekapelle, Kriekedebie.
Belgija, Malmedy
...Pavasarį pasitinka gazuotas Blanche. Vasaros pabaigoje, kai pasirodo ruduo, šis gaivus alus užleidžia vietą Black, turinčiam ryškų skonį ir kreminę putą. Bellevaux alaus daryklos alūs nėra filtruoti ir nepasterizuoti. Tai gyvi alūs, šiek tiek drumsti. Butelio dugne gali būti matomas mielių nuosėdas.
Belgija, Pipaix
Vandens alaus darykla yra Belgijos alaus darykla, kuri prekiauja Pipaix sezonu (6 %vol. 75cl), tradiciniu labai sausu ir pipiriniu alumi, gimusi kartu su alaus darykla 1785 metais; Vapeur en Folie, nuo 1986 metų (8%vol. 33 ir 75cl), šviesus ir apvalus alus, ir Vapeur Cochonne 1992 metais (9%vol. 33, 75 ir 150cl), labai gintarinis, stiprus alus, su vaisiniu ir subtiliu aromatu.
Belgija, Leuven
Domus namų alaus darykloje su mažos apimties įranga vėl gaminami tradiciniai geri alūs, be jokių priedų. Šiuo metu mūsų namų alaus darykloje gaminami trys skirtingi alūs. Con Domus ir Nostra Domus galima gerti visus metus. Be to, siūlome ir sezoninį alų, kuris suteikia šiek tiek įvairovės. Galite aplankyti alaus daryklą grupėmis nuo 8 asmenų, su rezervacija ir gidų prieinamumu. Apsilankymas alaus darykloje trunka apie 30–45 minutes. Pirmame Domus aukšte rasite atskirą salę su atvira virtuve, kuri puikiai tinka privačioms šventėms, priėmimams, „walking dinners“, grupinėms šventėms...
Belgija, Oostvleteren
Nuo AA iki Ypres, kiekvienas Struise alus garantuotai suteiks malonumą. Mūsų užduotis – sužavėti jūsų skonio receptorius! Mūsų alūs: AJ, Black Albert, Black Damnation Series, Cuvée Delphine, Elliot, Kabert, Macadame, Our Nastiest Effort, Pannepot Series, Struise Witte, Tsjeeses Series, Ypres.
Belgija, Villers-devant-Orval
Orval alaus darykla, įsikūrusi abatijoje, buvo įkurta 1931 metais, siekiant finansuoti didžiulį Orval rekonstrukcijos projektą. Nuo pat pradžių ji samdė pasaulietinę darbo jėgą, tarp kurios buvo pirmasis aludaris Pappenheimer, sukūręs gamybos receptą. Alaus daryklos komercinė politika yra pritaikyta vienuolyno bendruomenės vertybėms. Prekės pajamos skiriamos socialiniams projektams ir pastatų priežiūrai. Orval alus sudarytas iš šaltinio vandens, „pavasario dviejų eilių“ miežių, aromatinių apynių ir skysto cukraus.
Belgija, Sainte-Marie-Sur-Semois
Įmonė Daune-Habaru specializuojasi gėrimų srityje. Ji tiekia Horeca sektoriui, banketams ir renginiams. Jos produktai ir paslaugos: alaus, gaivieji gėrimai, trapistų ir specialūs alūs, pritaikyti stikliniai indai, pils alūs ir bealkoholiniai gėrimai, vanduo, limonadai, vaisių sultys, pieno produktai, sirupai, kava, užkandžiai, traškučiai, saldainiai, alkoholiniai gėrimai, magnumai, vynai, portai, putojantys vynai, kremantai, šampanas,… Įmonė taip pat siūlo alaus siurblių, šaldytuvų, stalų ir suolų nuomą, priklausomai nuo prieinamumo. Pristatymas užtikrinamas regione.
Belgija, Beersel
Brouwerij Oud Beersel, įsteigta 1882 m., yra Beersel, 10 km į pietvakarius nuo Briuselio centro. Tai viena iš paskutinių autentiškų lambiko alaus daryklų Belgijoje, žinoma dėl savo tradiciškai ir amatiškai gaminamo lambiko. Mūsų alūs: Bersalis Tripel, Bersalis Kadet, Oude Geuze Oud Beersel, Oude Kriek Oud Beersel, Framboise Oud Beersel.
Belgija, Soy
La Brasserie Fantome yra amatinė alaus darykla, siūlanti alų 75 cl formatu. Alus: Fantome, Saison d’Erezee, Fantome šokoladas, Fantome specialus Kalėdoms. Priklausomai nuo oro, nuotaikos ir Dany idėjų, kasmet yra gaminama daug kitų alaus rūšių vieną ar du kartus. Pagal užsakymą, mes sukursime receptą, kuris bus unikalus jums ir bus gaminamas tik kaip išskirtinis alaus rauginimas!
Belgija, Couvin
... eksportui, tiek nacionaliniam prekybai. Ji yra įsikūrusi Belgijos Fagnes regione, tačiau strategiškai palankioje vietoje, atsižvelgiant į kelių tinklą: 500 m nuo greitkelio ir 6 km nuo Prancūzijos sienos. Keletas skaičių, kurie padeda geriau suprasti įmonę: Pardavimų apimtis: >2000k€ Metinė produkcija: +- 105.000 hektolitrų; Darbuotojų skaičius: 12 žmonių.
Belgija, Nivelles
Ar tai būtų jūsų prekės ženklo paleidimas, staigus paklausos šuolis, įmonių dovanos, renginiai, jūsų įstaiga... Mes esame čia, kad padėtume jums plėtoti savo veiklą, pasirūpindami viskuo, kad suteiktume jums alų, atitinkantį jūsų norus. Jau nuo 500L (1 paletė) be maksimalios ribos. Galite kurti savo receptą bendradarbiaudami su mūsų aludariais arba mes galime gaminti pagal jūsų receptą. yourbeer.eu yra OEM padalinys Lion Brewery, įsikūrusios Nivelles, Belgijoje. www.brasserielion.com...
Belgija, Bourlers
...Atvykite paragauti viso Chimay trapistų alaus aromato ir taip pat skonių, kurie jį lydi. Atraskite unikalius produktus, tokius kaip "Chimay Dorée", gryno miežių alus, patiekiamas iš statinės, prieinamas tik Auberge, nepamirštant sūrio "Le Poteaupré", geriausio trapistų sūrio... Auberge de Poteaupré taip pat siūlo 7 patogius kambarius, dekoruotus Chimay tema.
Belgija, Bruxelles
Antoine turi daugiau nei 80 metų patirties, teikdamas paslaugas savo klientams, ir specializuojasi alaus išpilstymo įrangos gamyboje. Alus reikalauja daug priežiūros visą savo gyvavimo laiką: nuo virimo proceso, per manipuliavimą ir galiausiai, kai jis yra patiekiamas. Aludariai daro viską, kas įmanoma, kad pagamintų alų geriausiomis sąlygomis, siekdami gauti tobulą produktą. Mūsų tikslas yra...
Belgija, Blankenberge
Šis viešbutis patogiai įsikūręs maždaug 75 metrų nuo paplūdimio, kazino, prekybos centro ir stoties, tačiau vis tiek toli nuo gatvės šurmulio. At renovuotas Eurohotel yra stilingas, patogus ir modernus viešbutis su rami atmosfera. Prabangūs kambariai turi nuostabius vonios kambarius ir yra aprūpinti visomis patogumais, balkonu ir boxspring čiužiniais. Su šio viešbučio gausiu pusryčių bufetu...
Belgija, Antwerpen
...Ant nuostabių Antverpeno Šeldės krantų rasite savitą ir meninį Dock’s Café. Dock's Café yra ideali vieta jūsų verslo pietums ir šeimos šventėms, skirtoms nuo 10 iki 50 asmenų. Antrame aukšte turime unikalią kioską mažoms grupėms iki 7 asmenų, o pirmame aukšte turime jaukų ir diskretišką apvalų stalą 10 asmenų. Grupėms nuo 15 asmenų Dock's Café siūlo meniu ir gėrimų pasirinkimą įvairiomis kainų...
Belgija, Tremelo
NORRIQ Belgija specializuojasi verslo sprendimų, pagrįstų Microsoft technologijomis, diegime ir palaikyme. Įmonė taip pat siūlo specializuotus sprendimus automobilių sektoriui ir gėrimų sektoriui (alus). NORRIQ yra Microsoft aukso sertifikuotas partneris Microsoft verslo sprendimams, ISV ir nuo 2009 metų pradžios taip pat verslo intelektui.
...Šventosios Mergelės Marijos Širdies abatija Westmalle priklauso Cisterciečių ordinui, kuris buvo įkurtas XI amžiuje. Šis ordinas trumpai ir patogiai vadinamas „trappistais“, pagal Normandijos abatiją La Trappe. Nuo XVII amžiaus iš čia išplito Cisterciečių ordino reforma. Westmalle abatija, įkurta 1794 metais, priklauso 'Griežtosios observancijos cisterciečiams', tačiau ypač žinoma kaip 'Westmalle trappistų abatija'. Abatija siūlo svečių apgyvendinimą, turi keletą įmonių, tiesiogiai susijusių su abatija: alaus daryklą, sūrio gamyklą ir ūkį.
Belgija, Deinze-Gottem
Mūsų alaus: Sint Canarus Tripel, Potteloereke ir Gottemo Mergelė. Apsilankykite vienoje iš mažiausių alaus daryklų pasaulyje. Kiekvieną sekmadienį mūsų degustacijos salė atvira individualiems lankytojams nuo 11 iki 20 val. Grupėms (min. 20 žmonių - max. 50-60) galite mus aplankyti po išankstinio susitarimo.
Belgija, Mechelen
Anker garantuoja autentišką ir unikalią skonio patirtį alaus mėgėjams ir išaugo į tarptautiniu mastu apdovanotą alaus daryklą. Šį sėkmę daugiausia dėkojame savo autentiškumui. Senieji receptai vis dar sudaro alaus gamybos proceso pagrindą, o įvairūs apyniai ir prieskoniai suteikia mūsų alui skonį. Nuo devintojo dešimtmečio alaus darykla buvo gerokai atnaujinta. Charles Leclef, penktosios kartos...
Belgija, Chênée
Special-Beer yra jūsų idealus partneris, teikiantis specialias belgų alaus rūšis. Dirbame su daugiau nei 80 alaus daryklų, nuo didžiausių iki mažųjų amatų alaus daryklų. Veikdami alaus pramonėje jau 25 metus, atrenkame jums geriausius produktus. Mes parduodame eksportui nuo vienos paletės. Galima mišri paletė. Taip pat susipažinkite su mūsų franšizės pasiūlymu adresu www.special-beer.com.
Belgija, Bavikhove
Belgija, alaus šalis, ir nuo 1894 metų Brouwerij Bavik namai. Daugiau nei šimtmetį šis aukštas alaus daryklos pastatas žymi kaimiškąjį Bavikhove regioną Flandrijoje. Čia Brouwerij Bavik gamina gausų alaus ir gaiviųjų gėrimų asortimentą. Už šios nepriklausomos alaus daryklos sėkmės slypi De Brabandere šeima. Be tradicinio Pils, Brouwerij Bavik turi dar daugiau pasiūlymų... Yra Bavik dinner Beer stalo alaus asortimentas. Su dviem variacijomis, Blond ir Faro, jis kasdien puikuojasi daugelio šeimų virtuvės staluose. Šeimą užbaigia Bavik Triple Bock, Bavik pony-stout ir Fancy.
Belgija, Lochristi
...PROEF alaus darykla yra specialiai įrengta kurti ir gaminti alų trečiosioms šalims. Mes gaminame palyginti mažais kiekiais: paprastai nuo 10 iki 140 hl per užsakymą. Mūsų klientai yra alaus architektai (kurie dažniausiai patys pateikia receptą), pradedančios arba jau egzistuojančios alaus daryklos (su savo receptu arba receptu, kurį kartu kuriame), arba individualūs iniciatyvos. Tyrimų ir plėtros (T&P) skyriuje atliekami taikomieji moksliniai tyrimai, siekiant geriau valdyti ir tobulinti alaus kokybę.
Belgija, Harelbeke
...Amatinė alaus darykla 't Gaverhopke su jaukia degustacijos sale garantuoja kokybiškus regioninius alaus, gaminamus autentišku amatinio būdu su meile alui nuo 1994 metų!
Belgija, Bruxelles
Gyvas muziejus, Cantillon alaus darykla yra šeimos verslas, įsikūręs Anderlechte nuo praėjusio amžiaus pradžios. Siekiant išsaugoti unikalų pasaulyje fermentacijos būdą, 1978 metais buvo įsteigtas Briuselio Gueuze muziejus. Jo pagrindinė funkcija yra propaguoti šį laiko nepaisantį alų, kurį šiandien gamina tik kelios mažos alaus daryklos. Cantillon alaus darykla yra paskutinė Briuselio alaus amatų atstovė.