Šveicarija, Langnau Im Emmental
...KASAG ekspertai yra specialistai, kurie kuria virimo prietaisus ir pramonines virimo sistemas, skirtas džemų, uogienių, kompotų ir želė gamybai. Dideli gamybos poreikiai, specialūs reikalavimai pektino paruošimui, optimalus smulkinimas ir trumpi procesų laikai žadina mūsų aistrą. Mes visada pristatome naujus sprendimus savo klientams, kuriame individualias arba modulinės sistemas, kurios maksimaliai atitinka jų reikalavimus.
Italija, Campobasso
...BM50 EASY-D turi dvi atskiras vonias, kurios veikia visiškai autonomiškai ir automatiškai. VACUUM leidžia gaminti beveik visais virimo metodais, ypač vakuume, kuris yra idealus aukštos kokybės džemų ir uogienių gamybai: produktas verdamas 60°C temperatūroje daug trumpesnį laiką, taip išlaikant organoleptines savybes, skonį, aromatą ir spalvą, o pektino ar cukraus pridėjimas yra išvengiamas. PBG...
Italija, Ripalimosani
...PAPRASTAS IR GREITAS ĮRANKIS, SKIRTAS SAUSAINIŲ, PATE, PARUOŠTŲ PADAŽŲ, UOGIENIŲ, KONFITUROS, TYRŲ IR KT. GAMYBAI. NEKALTOJO PLIENO VONIOJE SU VISIŠKAI NUIMAMOMIS MAIŠYMO PALETAIS, KURIOS YRA PAGAMINTOS IŠ MAISTUI TINKAMOS MEDŽIAGOS, IDEALIAI MAIŠO ĮDEDAMĄ PRODUKTĄ. ŠIS ĮRENGINYS LEIDŽIA SUKURTI DEPOZITĄ VONIOJE, KAD GAUTUMĖTE VIRIMO SISTEMĄ, KURIOS TEMPERATŪRA YRA NUO 50° IKI 80°. TOKIU BŪDU...