Produktai skirti chocolate (214)

Šokolado Temperavimo Mašina

Šokolado Temperavimo Mašina

Tempering Machines Tempering is necessary in order to obtain a perfectly finished product. Five construction features enable perfect microcrystallization of the chocolate mass. – Long tempering sections – Large cooling surfaces – Turbulent mixing – Cooling time – Accurate temperature control ATM temepring machines meets these requirements. Final product has these characteristics: – Unique gloss – Fine grained and dense structure – Extended shelf -life – Crispy break – Short cooling time – Maximum contraction
Šokolado ir Sausainių Separatoriai YOM-CB08 - ŠOKOLADO & SAUSAINIŲ SEPARATORIAI

Šokolado ir Sausainių Separatoriai YOM-CB08 - ŠOKOLADO & SAUSAINIŲ SEPARATORIAI

Chocolate And Biscuit Seperators Yom-cb08 - CHOCOLATE & BISCUIT SEPERATORS LABELS:BISCUIT SEPERATOR, BISUCIT SEPERATOR, CHOCOLATE SEPERATOR, CHOCOLATE SEPERATOR, FOOD SEPERATOR
Kakavos perdirbimo gamykla (Kakavos perdirbimo mašina) - užpildymas

Kakavos perdirbimo gamykla (Kakavos perdirbimo mašina) - užpildymas

RAW CACAO SILO - CACAO ROASTER & ELEVATOR - CACAO LIQUOR PRODUCTION LINE (KFM-450) - MASS STORAGE TANK (ST-4000) - ALKALIZATION CONCHE - CACAO BUTTER PRESS - PRESS FAT TANK - CACAO POWDER PLANT - COCOA CAKE CRUSHER - CHILLER (C-50)
Šokolado ir Sausainių Separatoriai YOM-CB19 - ŠOKOLADO & SAUSAINIŲ SEPARATORIAI

Šokolado ir Sausainių Separatoriai YOM-CB19 - ŠOKOLADO & SAUSAINIŲ SEPARATORIAI

Chocolate And Biscuit Seperators Yom-cb19 - CHOCOLATE & BISCUIT SEPERATORS LABELS:BISCUIT SEPERATOR, BISUCIT SEPERATOR, CHOCOLATE SEPERATOR, CHOCOLATE SEPERATOR, FOOD SEPERATOR