Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... konservantai, baltasis vynas, įdarytas į natūralią žarną. Neto svoris: 0.350 gr. Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdaras, brandinimas, pjaustymas ir pakavimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, D.O. la Vera paprikos (Káceres), druska, česnakas, raudonėlis ir konservantai. Neto svoris: 0.350 gr.
Prancūzija, Paris
SAS LB PRAGEN, viena iš nepriklausomų įmonių tinklo ir koncepcijos PRAGEN INTERNATIONAL BUSINESS (arba trumpai PRAGEN). Įkurta 2023 m. gegužės 1 d., mūsų įmonė turi daugiau nei 15 metų patirties ir ekspertizės iš kitų PRAGEN Partners įmonių, kurios kasdien mus palaiko. Specializuojasi didmeniniame ir mažmeniniame PRESTIGE produktų prekybos iš PRAGEN ženklo, ji organizuota gamyboje ir distribucijo...
...Sorbino rūgštys yra organinės medžiagos, kurios natūraliai pasitaiko ir tarnauja kaip maisto konservantai. Kalio druska, gauta iš sorbino rūgšties, vadinama kalio sorbatu. Jis naudojamas maisto pramonėje maisto ir vyno konservavimui. Taip pat jis naudojamas asmens priežiūros produktų ir higienos priemonių konservavimui. Kalio sorbatas natūraliai randamas uogose. Tuo tarpu komercinis kalio sorbatas gaminamas sintetiškai. Jis gaunamas apdorojant sorbino rūgštį su kalio hidroksidu. Kalio sorbato cheminė formulė yra C6H7KO2.