... hektarų plote driekiasi molio-kalkių ir smėlio akmenų dirvožemyje, kuris leidžia 38 metų vidutinio amžiaus vynmedžiams visiškai išsivystyti.
VINIFIKACIJA
Tradiciškai inox termoreguliuojamose talpose, brandinama trečdaliu atnaujintų ąžuolo statinių.
VEISLĖS
60% Cabernet Sauvignon
30% Merlot
6% Petit Verdot
4% Cabernet Franc
DEGUSTACIJA
Granato spalvos su rubino atspalviu.
Aromatas su skrudintais tonais, saldžių prieskonių, figų ir sunokusių juodųjų vaisių aromatais.
...„Château Sansonnet“ yra įsikūręs ant Saint-Emilion plokštumos viršūnės. Išskirtinis terroiras sudarytas iš plono molio sluoksnio ant kalkakmenio. Vynmedžių plotas apima 7 ha, kurie yra vienoje vietoje aplink pilį. Merlot, sudarantis 85%, yra maišomas su Cabernet-Franc ir Cabernet Sauvignon.
Vynas, skirtas ilgalaikiam brandinimui, pasižymi intensyvia rubino spalva. Oksiduojantis, jis išskiria vyšnių ir juodųjų serbentų aromatus. Pradžioje jis yra gausus, o skonis harmoningai pereina į subtilius taninus su sunkių vaisių skoniu.
... ir vyno gamyba vykdomos su tokiu pačiu reiklumu, tuo pačiu siūlant vaisiškesnį ir prieinamesnį charakterį jaunystėje. Idealiai įsikūręs gražiose garonnos smėlio dirvose, Margaux Cru Classé turi 100 hektarų vynmedžių: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, su papildomu cabernet franc ir petit verdot. Nuo 1995 metų valdomas Albada Jelgersma šeimos, dvaras tęsia savo siekį tobulumo, dėka Alexander van...
...Istorija: Château Brane-Cantenac yra dvaras, esantis Bordo vynuogynuose, Margaux appellacijoje. 75 hektarų nuosavybė, žinoma dėl elegantiškų ir rafinuotų vynų. BriO de Cantenac yra antrasis Château Brane-Cantenac vynas, esantis Margaux appellacijos širdyje.
Vynuogės: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc
Vyninimas: Rankinė derliaus nuėmimas
Brandinimas: ąžuolo statinės (25...
...Slovėnijos vynas Rožinis Batič 2019 - Vipava, Slovėnija.
Vynininkas: Batič šeima.
Regionas: Vipavos slėnis, Slovėnija.
Alc.: 12,5 % vol.
Saldumas: Pusiau sausas.
Metai: 2019.
Tūris: 750 ml.
Vynuogių veislė: 97% Cabernet Sauvignon, 3% Cabernet Franc.
Vynas yra intensyvios rožinės spalvos ir švarus kaip rytinė rasa.
Šiek tiek saldesnis.
Pirmiausia mus nustebina gryni vaisių aromatai: avietės...
...Saumur BRUT arba 1/2 sausas AOP Tradicinė metodika
VINIFIKACIJA: Mūsų Saumur Brut gaminamas pagal tradicinę metodiką. Šis vynas po to 24 mėnesius brandinamas ant mielių mūsų požeminėse rūsyse: šis kokybiškas pasirinkimas leidžia pasiekti didelį burbuliukų rafinuotumą ir aromatinę eleganciją. Šis originalus derinys tarp Chenin Blanc, Cabernet Franc ir Chardonnay siūlo charakteringą burbulą su išskirtiniu gaivumu.
DEGUSTACIJA
Spalva: Šviesiai geltona su žaliu atspalviu, smulkūs burbuliukai
Aromatas: Delikati putojanti struktūra neša oro aromatus, kurie palieka gaivumo įspūdį: žalia obuolys...
... Gassac, kuris yra Aniane terroiro reputacijos šaltinis Languedoc regione.
VYNO VEISLĖS
Cabernet Sauvignon 40 %
Grenache 40 %
Syrah 13 %
Merlot 4 %
Cabernet Franc 3 %
DEGUSTACIJOS PASTABOS
Finas ir subtilus aromatas, prinokusių raudonųjų vaisių kvapai, ypač išsiskiriantis vyšnių aromatas. Skonyje ryškūs kakavos tonai su sudėtingu tabako aromato finišu. Burna pasižymi savo turtingumu, subtiliais ir šilkiniais taninais; labai geras balansas ir ypač ilgalaikis skonis.
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas.
Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro.
Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių.
Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą.
Spalva: Raudona
AOC: Bordeaux Supérieur
Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis
Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių
Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
...Vynas: Les Graves yra gaivus ir sultingas vynas, kuris puikiai išreiškia intensyvumą šviežių raudonųjų ir juodųjų vaisių (aviečių, braškių, gervuogių ir kt.). Degustacija teikia didelį malonumą dėl šios vaisių grynumo, kuris atsiskleidžia visose Gasnier šeimos vynuose. Tikras gražus Chinon, gaivus ir charakteringas, puikiai tinka aperityvui su užkandžių lenta arba per valgį su paukštiena ir raudona mėsa.
Talpa: 75cl
Tipas: Raudonas vynas
Vynuogės: 100% Cabernet-franc
AOC: Chinon
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m.
Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
... atšaldytą
Alkoholio kiekis: 13,5%
Laikymo laikas: 1–4 metai
Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl
Domenas: Benediktinų dvaras
Appellation: Saumur
Metai: 2019
Veislė: Cabernet Franc
Kultūra: Aukšta aplinkosauginė vertė
Ženklas: Apsaugota kilmės vieta
Nuorodos: bronzos medalis...
...Galingas vynas su tvirtais taninais, turintis virtų vaisių aromatų. Labai senos vynmedžių vynuogės ant žvyro. Galima gerti jaunoje stadijoje.
Domenas: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Appellation: BOURGUEIL
Regionas: VAL DE LOIRE
Spalva: Raudona
Vynuogės: 100% CABERNET FRANC
Auginimo būdas: Atsakinga žemdirbystė
Talpa: 75cl
Svoris: 1 kg
Metai: 2020
Charakteris: lengvas / vaisinis...
... ypač rašė:
„Šis vynas patenka į gerokai aukštesnę kategoriją nei jo kaina, kalbant apie malonumą. Jis pilnas vaisių ir žavesio... Jis neįtikėtinai koncentruotas, su ištirpusiomis taninais ir subtiliu medžio skoniu. Man ypač patiko jo turtingumas burnoje ir gaivumas pabaigoje“.
Neseniai Amerikos vertinimo agentūra „International Wine Report“ jam skyrė 92/100 įvertinimą už 2018 metų derlių.
Château Brande-Bergère yra pripažintas kaip siūlantis vieną geriausių kainos ir kokybės santykių rinkoje.
...Kooperatyvoje įsitraukęs vynas apima 320 ha (50% oléron vyno). Iš šios teritorijos 220 ha skirta konjakui ir Pineau des Charentes (Ugni Blanc ir Colombard veislės), 25 ha pasodinta Sauvignon ir Chardonnay veislėms baltam vynui, ir apie 75 ha raudonųjų vynuogių (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) raudonajam vynui ir raudonajam Pineau. Mūsų vynmedžius dirba vyrai ir moterys, kurių vidutinis amžius yra apie 42 metus, kas yra palyginti jaunas ir leidžia numatyti geras tolesnio vystymosi perspektyvas.
CLOS PUY ARNAUD, Thierry Valette gamina ir parduoda Bordo vynus. Vyninė sudaryta iš 70% Merlot, 25% Cabernet Franc ir 5% Cabernet Sauvignon. CLOS PUY ARNAUD yra įsipareigojęs aplinkai ir gamina ekologiškus vynus. Dėl šio įsipareigojimo vynuogės yra labai geros kokybės. CLOS PUY ARNAUD gamina 3 vynų linijas: Didysis vynas, kuris yra ilgalaikio brandinimo vynas, Cuvée Pervenche, kuris yra vaisinis ir vidutinio brandinimo vynas, ir Cuvée Bistrot, kuris yra vaisinis vynas.
Netoli Bergerako esantis GRANGE NEUVE dvaras gamina įvairius ir tipiškus vynus.
Vynmedžių plotas siekia 70 hektarų, iš kurių 26 hektarai skirti raudonųjų vynų gamybai, o 44 hektarai – baltųjų vynų gamybai. Baltųjų vynmedžių derlius sudaro 80% Sémillon, 10% Muscadelle ir 10% Sauvignon. Raudonųjų vynmedžių derlius apima 60% Merlot, 20% Cabernet Franc ir 20% Cabernet Sauvignon. Taigi, GRANGE NEUVE dvaras gamina ir parduoda šiuos vynus: Monbazillac, Bergerac raudoną, Bergerac sausą baltą, Bergerac rožinį, Côtes de Bergerac saldų, tradicinę metodą (šampano tipo vynas) ir vynuogių sultis.
FERRAND RŪMAI yra didysis Saint Emilion klasikinis vynas. Vyninė apima 42 hektarus, iš kurių 32 hektarai yra pasodinti Merlot (75%), Cabernet franc (15%) ir Cabernet sauvignon (10%). Vyninė yra valdoma siekiant racionalios fitosanitarinės apsaugos ir kokybiškos derliaus nuėmimo. FERRAND RŪMAI yra įsipareigoję tvariam vystymuisi.
Orléans actas yra trijų elementų derinys: temperatūra, oras ir laikas. Martin Pouret įmonėje dar vienas veiksnys yra svarbus - naudojamų vynų kokybė arba kaip vynas tampa geru actu. Mes naudojame tik geriausių Prancūzijos vynuogynų veislių vynus, tokius kaip Val de Loire (Cabernet franc, ...), Pietvakarių (Bordeaux, ...) arba Šampanės regiono (Chardonnay, ...). Šie vynai, atrinkti dėl savo aromato turtingumo ir subtilumo, yra veikiami lėto acto gamybos proceso. Prancūzų acto gamintojas....