... filmams, polivinilo acetato gamybai medienos klijams ir sintetinėms skaiduloms bei audiniams.
Namų ūkiuose, praskiestas acto rūgštis dažnai naudojamas kalkių nuosėdų šalinimo priemonėse.
Maisto pramonėje jis naudojamas kaip rūgštingumo reguliatorius ir kaip prieskonis.
Pramonės šakos:
Namų chemikalai, trąšos
Savybės:
CAS numeris 64-19-7
EINECS numeris 200-580-7
Cheminė formulė CH3COOH
Molekulinė masė 60,05 g/mol
Muitinės tarifinis kodas 29152100
ADR UN2789
pH <1
Sustingimo/šalimo temperatūra -20°C (1013 hPa)
Virimo temperatūros intervalas 92°C (1013 hPa)...
...Natūralus obuolių sidro actas yra gyvybės eliksyras. Tai ne tik actas, kurį galima įpilti į salotas ar sriubas.
Jis turi labai svarbių ir naudingų draugiškų bakterijų (probiotikų) virškinimo sistemai. Naudingų žarnyno organizmų ir kenksmingų santykis turėtų būti 80% daugiau. Todėl natūralus obuolių sidro actas, kuris yra tiek antiseptikas (kenksmingų mikroorganizmų žudikas), tiek naudingų...
... / idealus druskos pakaitalas
Kilmė: Prancūzija ir Vokietija
Išvaizda: ruda spalva
Skonis: natūrali rūgštis ir aštrumas
Rūgštumas: 5°
Naudojimo patarimai:
Salotų ir kitų kulinarinių patiekalų (saučių, deglazavimo, marinatų, greito virimo...) pagardinimas. Gėrimui: 1 arbatinis šaukštelis šilto vandens stiklinėje, gerti tuščiu skrandžiu ryte.
...Ingredientai: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (karvės pienas*, druska, rūgštis), virimo vanduo, saulėgrąžų aliejus*, svogūnas*, obuolių actas*, druska, ryžių miltai*, muskato riešutas*.
* Ingredientas, gautas iš ekologinės žemdirbystės - alergenas
Naudojimo patarimai
Idealiai tinka tepti ant skrudintos kaimiškos duonos riekelių, taip pat galite papuošti savo sumuštinius kitais...
...Habanero pipiras, dar vadinamas Antilų pipiru, yra galingas pipiras su labai vaisiškais atspalviais.
Pasirinkome pridėti tik vandens virimo metu ir acto jo konservavimui, kad maksimaliai išsaugotume jo skonius.
Ši tyrė naudojama ant troškintų daržovių arba, pavyzdžiui, ant picos.
Ingredientai: švieži Habanero pipirai (kilmė Nyderlandai), vanduo, actas
100 ml
10 000 (Scoville skalė)...
Guastalloje, tarp Reggio Emilijos ir Parmos, šeimos valdomas verslas sujungia dvi geriausias Emilijos-Romanijos tradicijas: kulinarinį meną ir inžinerinę kompetenciją.
Bertazzoni yra šios regiono gastronominės paveldo paveldėtojas, tokie produktai kaip Parma kumpis, saliamis ir mortadelos, Parmigiano Reggiano ir balzamiko actas. Dėl šios priežasties, tie, kurie mėgsta gaminti, naudoja Bertazzoni virtuves ir virimo plokštes, sukurtas su aistra ir kompetencija virtuvės ekspertų.