... laiką, kai tinkamai laikomas. Jis tiekiamas 25 kg maišuose arba dideliuose maišuose.
Natūralus kviečių krakmolas naudojamas plačiame maisto produktų asortimente, įskaitant saldumynus, desertus, kepinius, užkandžius ir paruoštus patiekalus, taip pat kremuose, sausose sriubose ir padažų mišiniuose. Jis taip pat naudojamas tešlos ir panirimo mišiniuose, sūryje, jūros gėrybėse, alkoholiniuose gėrimuose ir popieriaus pramonėje.
...Bulvių krakmolas gaminamas iš švaraus bulvių miltų, filtruojamas, nusodinamas ir džiovinamas su gautu nuosėdomis. Jis gali būti naudojamas kaip tirštiklis.
JING HENG SING TECHNOLOGY nori plėsti užsienio rinką LEBENSMITTELVERARBEITUNG- & -VERPACKUNGSMASCHINEN ir turi gerą reputaciją TAIWAN. Mes dirbame su patikimais ir profesionaliais gamintojais iš Taivano ir siūlome savo klientams „SCHLÜSSELFERTIGE LÖSUNGEN“ su pridėtine verte, pagaminta Taivane. Su išsamia patirtimi ir ilgamete patirtimi tiekiame įvairius produktus ir kompleksinius sprendimus. Lauk...
... vertę, nes jis gausus kalcio ir vitamino B12.
Tapiokos krakmolas gali būti taikomas įvairiuose maisto produktuose, įskaitant:
1. Sriubas, padažus ir užpilus
2. Kepinius, pvz., pyragus ir pyragėlius
3. Ekstruotuosius maisto produktus
4. Virta mėsa
5. Ledų ir ledų kūgių gamyba
6. Makaronai ir spagečiai
Išvaizda: Laisvai tekantis grietinėlės baltumo milteliai...
... daugiausiai nesotųjų riebalų rūgščių: –
Angliavandeniai: 25,3 g
•iš jų cukrus: –
•iš jų daugiafunkciniai alkoholi: –
•iš jų krakmolas: 23,6 g
Skaidulos: < 1 g
Baltymai: 13 g
Druska: 48 g
Laikymas
Laikyti gerai uždarytą, sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei kambario temperatūroje.
Galimos variantai
Bouillon&Co vištienos sriubą galite gauti ir „be glutamato“ receptūroje, jei pageidaujate.