...1. Kokybė: Šaltai spaustas alyvuogių aliejus.
Alyvuogių aliejus yra organiškas, efektyvus aliejus, gaunamas iš alyvuogių. Alyvuogės yra malamos akmens malūnuose, alyvuogių pasta dedama į specialius vilnonius maišus ir natūraliai šaltai spaudžiama, kad gautume alyvuogių aliejų, kurį vadiname alyvuogių pienu.
Natūralus, grynas alyvuogių pienas turi daugybę privalumų. Alyvuogių pienas, turintis...
... užimtų savo vietą lentynose.
Kavlak akmens spaudimo šalto spaudimo alyvuogių aliejus yra supakuotas į 500 ml, 750 ml, 1 l, 2 l, 3 l ir 5 l talpas.
Akmens spaudimo šalto spaudimo alyvuogių aliejaus bendrosios savybės
Kavlak akmens spaudimo šalto spaudimo alyvuogių aliejus turi 0,4 - 0,8 rūgštingumo lygį, gaunamas iš Gemlik regiono alyvuogių ir turi aromatingą skonį, tinkantį naudoti visur...
... alyvuogių aliejus a101
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus ayvalık
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus kaip atpažinti
kristalinis natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus rūgštingumo lygis
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus pirkti
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus gamybos etapai
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus maistinė vertė
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus balıkesir
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejus bursa
natūralus ekstra vieras alyvuogių aliejusakmens spauda...
...Ingredientai: Capia pipiras, Morka, Česnakas, Petražolės, Pomidoras, Juodieji pipirai, Akmens druska, Alyvuogių aliejus
Be priedų, be konservantų, be transriebalų...
...Be glitimo Taco prieskonių užkandis 200 g. (Vietinė gamyba)
Sudėtis: Kukurūzų miltai, ryžių miltai, augalinis aliejus (saulėgrąžų), demineralizuotas sūrio išrūgų milteliai, taco prieskoniai (%2,8; prieskoniai ir prieskonių ekstraktai, krakmolas, druska, monosodžio glutamatas, gumos mišinys, pieno miltai), akmens druska, pomidorų milteliai, raudonėlis, cukrus, emulgatorius (saulėgrąžų lecitinas)
TACO PRIESKONIŲ UŽKANDIS
Sudėtyje yra laktozės.
Naudojimo rekomendacija: Naturpy Taco prieskonių užkandis gali būti vartojamas bet kuriuo paros metu kaip užkandis.
... dalis (įskaitant specialią gyvūno nugarinės, steiko, ribojo, keptos mėsos dalis ir kt.),
aliejus: omentumo aliejus,
prieskoniai: tikras česnakas (ne česnako milteliai), kruopščiai atrinkti prieskoniai, akmens druska ir natūralios gyvūnų žarnos,
be šių, jokių papildomų produktų, dirbtinių ir sintetinių priedų nenaudojama.
Kviečiame jus paragauti mūsų sujuko, kad perduotume paveldėtą natūralų skonį ateities kartoms, palikdami nepamirštamą skonį jūsų burnoje.