...DABAR NAUJA: Užkandžių klasika dideliems ir mažiems.
formuotas, paniruotas, keptas
traškus žolelių apvalkalas ir sultingas kąsnis
šiek tiek aštrokas žuvies skonis
apdovanotas PETA Vegan Food Award
Profesionalo patarimas:
Puikiai tinka burgerių ir sumuštinių variacijoms, sudaržoviųgarnyru arba kaip užpilas ant salotų...
... universalesnis ir užima centrinę vietą patiekale. Jis gali būti patiekiamas sūrus arba saldus, ir tiek vienas, tiek kaip didesnio patiekalo komponentas. Šiaurės Afrikos šalyse jis dažnai patiekiamas su mėsos arba daržovių troškiniu.
Tunisiečiai brangina kuskuso patiekalą, patiektą sudaržovių troškiniu, paprastai sudarytu iš šakninių daržovių ir moliūgų. Jie dažnai prideda pomidorų prie savo...
... patiekalų, žuvies patiekalų, garnyrų, sūrių ruošimui.
Maistinė vertė 100 g.
Baltymai (g / 100g)… 38,3
Riebalai (g / 100g)… 3,3
Angliavandeniai (g / 100g)… 11,0
Energijos vertė (kcal / 100g)… 255
Receptai
Nerasta įrašų su jūsų dabartiniais tinklo nustatymais. Turėtumėte patikrinti, ar turite įrašų dabartinėje pasirinktoje įrašų tipo grupėje ir ar meta raktų filtras nėra per daug ribojantis.
Gazpacho yra šalta, švelni ir gaivi gėrimas arba sriuba, kilusi iš Viduržemio jūros, kuri dažniausiai vartojama vasarą. Pagrindinis skirtumas tarp salmorejo ir gazpacho yra tas, kad tradicinio gazpacho receptas suteikia gėrimą, tai reiškia, kad gazpacho galima gerti tiesiai iš stiklinės, skirtingai nei salmorejo, kuris valgomas su šaukštu ir garnyru. Gazpacho receptai yra pigūs, gaivūs ir labai...