Prancūzija, Bréal-Sous-Montfort
...„Skonių Plokštė“ asortimentą sudaro sūrių aromatai ir aromatizuoti sūrių preparatai. Ši „Skonių Plokštė“ siūlo natūralių aromatų ir sūrių miltelių preparatų pasirinkimą, kurie suteiks būtiną akcentą jūsų kompozicijoms. Naudojimas: Užkandžiai, padažai, sriubos ir troškiniai, paruošti patiekalai, makaronai, picos... ir kt. Emmental, natūralūs aromatai, virtuvės akcentai, sūrių preparatai.
Vokietija, Bad Bramstedt
...triušiui, guliašui, laukinėms ir paukštienos troškinėms, faršui ir vištienai. Vegetariški patiekalai, tokie kaip pomidorų sriubos ir padažai, tirštos daržovių sriubos, žirniai, baltos pupelės ir ypač bulvės taip pat puikiai dera su šiuo prieskoniu. Tačiau aštrus rozmarinas taip pat naudojamas saldžioje virtuvėje. Avietės ir rūgštynės desertuose ir pyraguose mėgsta šio prieskonio draugiją, kaip ir cukruota polenta ar obuolių kompotas. Turinys: 35,00 g Prekės Nr: 106709...
Prancūzija, Nîmes
...Padažų vonia 2 indai Nerūdijantis plienas Indo talpa: 2 x 4,5 litro Indai ir dangčiai iš nerūdijančio plieno įtraukti Sausas šildymas Temperatūros termostatas, reguliuojamas nuo 30°C iki 90°C Galia: 400 W / 230 V Išmatavimai: Ilg. 300 x Plot. 600 x Aukšt. 350 mm Svoris: 9,5 kg Ref:CBMS2...
Vokietija, Wasserburg Am Inn
...augaliniais riebalais ir angliavandeniais. Charakteristikos ir privalumai: - Puikios balinimo savybės - Mažas transriebalų rūgščių kiekis - Galimi produktai su įvairiais riebalų tipais ir nešiklio sistemomis - Tekstūros gerinimas ir atitinkamai burnos pojūtis - Galimi produktai su švariu etiketės deklaravimu - Rūgštims atsparūs produktai - Produktų tipai su nehidrogenuotais riebalais - Produktai vegetariškiems ir veganiškiems gaminiams - Lengva naudoti - Laikymo stabilumas - Geras dispersabilumas - Kainų optimizavimas...
Italija, Galliera Veneta
...Dolzan pakavimo mašinos, skirtos skystų produktų pakavimui, yra aprūpintos specialiu tūrinio dozatoriumi, kuris užtikrina nuoseklumą ir aukštą našumą. Pakavimo skysčiai turi skirtingas savybes ir klampumą; jie gali turėti skirtingo dydžio dalelių ir būti pakavami net karšti. MAISTAS: vanduo, padažai, sriubos ir paruošimai su dalelėmis, vaisių sultys, maisto papildai, pienas, aliejus...
Slovakija, Dolný Ohaj
...Natūralus tapiokos krakmolas yra krakmolas, išgautas iš tapiokos šaknų be jokių cheminių pakeitimų ar modifikacijų. Šis natūralus krakmolas turi baltą spalvą ir smulkią tekstūrą. Jis naudojamas kaip tirštiklis, stabilizatorius ir tekstūros gerintojas maisto pramonėje. Jį dažnai galima rasti įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip sriubos, padažai, desertai, o net ir kosmetikoje, kur jis pagerina produktų konsistenciją ir galiojimo laiką. Spalva: Balta Pakuotė: Popierinė maišas 25kg Didelis maišas 700kg Didelis maišas 1000kg Kiekis: 5,000kg - 48,000kg Konsistencija: Milteliai...
Ispanija, Murcia
...Tai idealus priedas visų rūšių konservams, bulvėms ir alyvuogėms. Mes jį gaminame nuo 1960 metų pagal tą pačią receptą: unikali, išskirtinė ir pažįstama formulė. Espinaler padažas gimė kaip tobulas papildymas konservuotiems jūros gėrybėms, bulvių traškučiams ir alyvuogėms, šiandien Espinaler vartotojai prisipažįsta, kad jį naudoja daugeliui kitų dalykų: salotoms, menkės esqueixada, keptiems kiaušiniams, gazpačui, ispaniškam omletui, kalmarams a la romana, ančiuvėms ir net juodajam vermutui! Ir taip, ilgas ir t.t. Svoris: 5 L...
Nyderlandai, Utrecht
... plačiai naudojamas produktas daugelyje skirtingų pramonės šakų. Pavyzdžiui, dauguma mūsų klientų maisto pramonėje naudoja garą gamybos procese, kur jis tiesiogiai kontaktuoja su jų maisto produktu. Pavyzdžiui, sriubos ir padažai yra šildomi tiesiogiai įpurškiant garą. Tokiu atveju garo kokybė tampa svarbi. Yra skirtingų tipų...
Vokietija, Frankfurt Am Main
...Vieno cilindro stūmoklinis dozatorius / maisto produktų pakavimo įranga iki 1200 pakuočių per valandą Pasiekiama įvairių variantų su tinkamais individualiais uždarymo vožtuvais ir produktų talpa, iki 6 eilučių maisto produktų pakavimui, įskaitant: Padažai, sriubos, paštetai, Garstyčios, kečupas, krienai, pesto, padažai Uogienė, medus, Jogurtas, varškė...
Prancūzija, Oyonnax
...tokių kaip padažai, prieskoniai, konservai ar kiti maisto produktai, saugojimui. Estetinis aspektas: Skaidrus stiklas leidžia lengvai matyti indelio turinį, kas yra patogu identifikuojant saugomus maisto produktus ir estetiškai pateikiant juos ant lentynų. Tvarumas: Stiklas yra tvirtas ir ilgaamžis medžiaga, užtikrinanti efektyvią apsaugą nuo užteršimo ir išlaikanti maisto šviežumą.
Tunisas, Tunis
...Morkų tapenadas ruošiamas iš keptų arba džiovintų daržovių, kurios vėliau sutrinamos ir sumaišomos su žolelėmis bei kvapniais aliejais. Morkų tapenadas suteiks kūrybiškumo jūsų virtuvėje ir atitiks naujus vartojimo įpročius: neformalius valgius, užkandžius, vakarienės užkandžius. Morkų tapenadą galima naudoti tiek karštą, tiek šaltą, ant sumuštinių, picų, kad pagardintumėte savo padažus, sriubas, majonezus, makaronus. Kategorijos:Žemės ūkio maisto produktai Konservai Morkų tapenadas...
Vokietija, Lüdenscheid
...Naudojimas: ryžiai, sriubos, veršiena ir kiauliena, saldžios padažai, marinuoti produktai, kompotas, karštas vynas/punch, kokteiliai Dabar mūsų "Kardamonas su lukštais" gali būti naudojamas kaip reklaminė priemonė arba dovana. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatų prekės ženklą, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bulvių krakmolas naudojamas įvairių produktų gamyboje, tokių kaip makaronai, želė, bulvių traškučiai, dešrelės, saldumynai, greitai paruošiamos sriubos, padažai ir kečupai. Pridėjus bulvių krakmolą į tešlą, ji ilgiau išlaiko drėgmę ir suteikia struktūrai minkštumo. Malimas akmenimis leidžia išsaugoti natūralią subalansuotą grūdų sudėtį, kas leidžia sumažinti glikemijos indeksą, svarbų rodiklį tiems, kurie rūpinasi savo sveikata. Svoris: 400 g...
Jungtinė Karalystė, London
...kepiniai, saldumynai, jogurtas, pieno gėrimai, ledai, pyragai, desertai, šokoladas, padažai, sriubos, padažai, kavos balinimas ir kt. Pieno miltelių tipas Džiovinti viso pieno milteliai / Visas grietinėlės pieno milteliai Galiojimo laikas 12 - 18 mėnesių (nepakuoti su dujomis) 24 mėnesiai (pakuotė su dujomis) Gamyba / MOQ / Eksporto rinka 5000 kg per dieną MOQ - 25MT 40 pėdų konteineris / 21MT 20 pėdų konteineris Siuntimas visame pasaulyje...
Prancūzija, Thiais
...Ši mechaninė mašina, mono-formato, skirta skystų arba pastinių produktų (natūralus jogurtas, aromatizuotas jogurtas, vaisių jogurtas, grietinėlė, desertinė grietinėlė, pieno ryžiai, varškė, vaisių sultys, sriubos, padažai ir kt.) pakavimui į plastikinius indelius, kurių skersmuo iki 95 mm... Charakteristikos Dozavimo tūris: 150–500 ml. Pakuotės medžiaga: indelis su aliuminio dangteliu Produktyvumas: iki 12 indelių / min.*...
Pietų Korėja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... rūšių), miltelių sriubos (20 rūšių), skysti padažai (35 rūšys) ir kiti perdirbti maisto produktai su mūsų modernia ir pažangia apdorojimo sistema.\nTurėdami HACCP sertifikatą, didžiuojamės galėdami gaminti švarius ir sanitarinius produktus.\n\nĮmonės pavadinimas: MIMI FOOD\nKilmės šalis: Pietų Korėja\nPakuotė: Maišelis"}...
Vokietija, Eresing
... % baltymų. Didžiąją dalį sudaro guaranas, ilgos grandinės polisacharidas. Ši angliavandenių junginys užtikrina labai gerą vandens sulaikymą. Jau mažiausios Guarkernmehl kiekiai pakanka, kad vandeniui suteiktų klampią konsistenciją. Naudojimas: Maisto produktai: * Tirštiklis ir želė formuotojas * Užpildas * Kepiniai * Sriubos ir padažai Kosmetika: * Tirštiklis įvairiuose kosmetikos produktuose...
Ispanija, Torrent
... daugelyje maisto produktų, kad suteiktų ryškių rožinių atspalvių. Panaudojimas: Gazuoti gėrimai, alkoholiniai gėrimai, saldumynai, prieskoniai, kepiniai, mėsa, Desertai, sriubos ir padažai, riebalų glaistai, džemai ir želė, pieno produktai.
Belgija, Herentals
... trijų dydžių ir gali apdoroti nuo 1 iki 6 pakuočių per ciklą, priklausomai nuo dydžio. Išvestis: 2.500 - 15.000 pakuočių / val. (priklauso nuo mašinos tipo) Dozavimo diapazonas: 20 - 1.700 ml (priklauso nuo dozavimo cilindro) Pasirinkimai: CIP valymas, laminarinis oro srautas, ... Idealiai tinka skystų ir pastinių produktų, tokių kaip pieno produktai ir desertai, salotos, džemas, medus, padažai, sviestas, sriubos, pâté, delikatesai, paruošimas, ... užpildymui.
Prancūzija, Villefranche Sur Saône
... pakuočių paruošimas ir įvedimas, oro ištraukimas, užpildymas, azoto injekcija ir pūtimas, čiaupo padėjimas, sniffing, pilnos pakuotės išmetimas, atskyrimas ir išvežimas. B’BOOSTER® gali būti integruota į Technibag pilną pakavimo liniją: Flexi-line ®. Naudojimo sritis Automatinė užpildymo mašina B'Booster® leidžia pakuoti visų tipų skysčius, tiek maisto, tiek ne maisto produktus. Pavyzdžiai: Vynai...
Vokietija, Düsseldorf
... daugelyje maisto produktų. Tarp jų yra desertai, ledai, pieno kokteiliai, želė, uogienė, marmeladas, rauginti daržovės, sriubos, padažai, kečupas, majonezas, konservuoti žuvys, konservuota mėsa, kepiniai, konservuoti vaisiai ir konservuoti daržovės.
Ispanija, Cornella De Llobregat
...BIOKEEP yra novatoriškas technologinis sprendimas - Ilgina produktų galiojimo laiką - Pakeičia tradicinius cheminius konservantus - Kalio sorbato (E202), natrio laktoato (E325), natrio sulfito (E221), kalcio propionato (E282) pakaitalas - Švarus etiketė Efektyvūs rezultatai, garantuojantys mikrobiologinį saugumą Nepakeičia maisto organoleptinių ir maistinių savybių Sustabdo plačios spektras patogeninių bakterijų augimą maisto produktuose Kategorijos: Mėsos produktai, pieno produktai, paruošti patiekalai, kepiniai, sriubos, padažai,...
... taikymo sritys -Wurst -Sriubos ir padažai -Paruošti patiekalai -Daliniai paruošti patiekalai -Sūris pjaustymui ir barstymui -Užkandžiai -Marinuota mėsa ir paukštiena Ypatingi privalumai -Pagerinta laikymo trukmė naudojant MAP arba vakuuminę technologiją -Tinkamas maistui keliaujant -Tinkamas mikrobangų krosnelėms ir garų viryklėms -Tinkamas kaip užkandžių pakuotė automobilių gėrimų laikikliuose -Produkcija išlieka šviežia dėl pakartotinai uždaromų užtrauktukų ir sukimo uždaromų dangčių -Aukštas prekės ženklo atpažinimas ir diferenciacija -Pakartotinai uždaromumas užkerta kelią produktų išsiliejimui...
Turkija, Izmir
... Padažai, padažai ir sriubos: leidžia greitai įsiskverbti į šilumą, pagerina kvapą, suteikia minkštą struktūrą ir išlaiko emulsijos stabilumą. Dengti produktai: didina sukibimą, mažina aliejaus absorbciją kepant. Grūdai: leidžia išsipūsti ir suteikia traškumą. Vaikų maistas: tarnauja kaip stabilizatorius, didinantis klampumą ir kvapą. Pudingas ir kiti desertai miltelių pavidalu, tokie kaip tortai, spurgos, blynai ir vafliai: didina minkštumą, skystumą ir skonį, leidžia kontroliuoti drėgmę, absorbciją, klampumą, difuziją ir bendrą produkto struktūrą. Niekada neslėpia jautrių kvapų.
Ukraina, Dnipro
...Retortinė pakuotė yra minkšta maisto pakuotė, kuri yra puikus alternatyva įprastoms skardinėms konservuotų maisto produktų gamyboje. Ji naudojama: - produktams, kuriems reikalinga sterilizacija, tokiems kaip: košės, troškiniai, konservai, sriubos, padažai, kūdikių maistas (daržovių ir vaisių tyrės, sriubos, makaronai, taip pat grūdai, mėsa, paštetas), gyvūnų pašarai. Greitas paruošimas yra pagrindinis tokių patiekalų privalumas.
Vokietija, Schoenebeck
...Didelis alfa-linoleno rūgšties kiekis ir riešutų skonis ekologiškam linų sėmenų aliejui yra ypač vertingi veganiškuose patiekaluose, tokiuose kaip salotos, padažai, sriubos, varškės patiekalai ir kiti desertai. „Skystas auksas“ ekologiškas linų sėmenų aliejus praturtina daugelį maisto pramonės receptų. Jo riešutų skonis puikiai dera salotose, padažuose, varškės patiekaluose ir kituose desertuose...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Džiovinti grybai yra ideali paruošimo priemonė visoms progoms. Skirtingai nuo šviežių grybų, džiovinta ir sutrinta mišinys nereikalauja laikymo šaldytuve ar šaldiklyje. Pakanka hermetiškai uždaro indelio, kuris neleis ryškiam grybų skoniui išnykti. Kuo smulkesnė frakcija, tuo skanesni bus tyrės sriubos ir padažai. Naudojimas Sriuboms, padažams, marinatams, mėsos patiekalams, paukštienai ir žvėrienai. Skonis išskirtinis grybų skonis Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 45 Riebalai (g / 100g)… 1,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 23 Energijos vertė (kcal / 100g)… 290...
Prancūzija, Plaisir
... sūris, lydytas sūris, kondensuotas pienas...) Paruošti patiekalai (sriubos, padažai, tyrės, majonezas, aliejus...) Kosmetikos produktai (geliai, kremai...) Šildymas, aušinimas, kristalizacija, pasterizacija, sterilizacija Tiekėjas: Waukesha Cherry-Burrell...
Italija, Trento
...Žuvies sultinio kubelis yra viena iš naujovių iš Bauer. Menkė, krevetės ir džiovinti krabai sujungiami su aukščiausios kokybės daržovėmis. Skirti jūros skonio patiekalams ir pridėti originalumo prie stalo. Ištirpinkite 1 Bauer žuvies kubelį 500 ml vandens ir virkite porą minučių, kartais pamaišydami. Kubelį galima pridėti prie maisto (žuvies sriubos, žuvies padažai, sriubos, risotto, žuvies patiekalai) gaminimo metu, pageidaujamu kiekiu.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei