... drėkinamųjų savybių.
Kitas pavadinimas: sojų lecitinas
CAS numeris: 8002-43-5
Išvaizda: gelsvai rudas milteliai arba vaškas arba skystis arba pasta
Pagrindinė funkcija: emulgatorius
Testavimo metodas: TLC/HPLC
Spalva: nuo geltonos iki rudos
Kvapas: unikalus lecitino kvapas
Tekstūra: klampus skystis, pasta, milteliai, granuliuoti arba blokai
Acetono netirpus: ≥60%
Džiūvimo nuostoliai: ≤2.0%
Heksano...
...Guanjie Biotech siūlo sojų didmeninį lecitino šiose formose:
- Skystas lecitinas:
Skystas sojų lecitinas plačiai naudojamas maisto apdorojime, maisto papildų ir pramonės srityse dėl savo geros tekėjimo ir emulgavimo savybių. Jis gali efektyviai pagerinti produkto stabilumą, prailginti galiojimo laiką ir suteikti papildomą maistinę vertę.
- Fosfatidilcholino milteliai (PC20-40):
Šis produktas...