...SojųLecitinoMilteliaiSojųlecitinomilteliai idealiai tinka naudoti kokteiliuose, granolose ar jogurte. Dėl savo emulsiklio savybių jis taip pat naudojamas kepant ir gaminant maistą. Lecitinas aprūpina organizmą cholinu ir fosforu, taip prisidedant prie kelių kūno funkcijų stiprinimo, nes širdis, kepenys ir imuninė sistema stiprėja vartojant šį produktą.
...Natūralus produktas, pagamintas iš grynų sojų pupelių.
Sojų lecitinas ypač gausus aukštos kokybės fosfolipidų, kurie paprastai vadinami lecitinu. Fosfolipidai yra funkciniai biologinių membranų komponentai ir todėl egzistuoja kiekvienoje kūno ląstelėje.
Be to, Lecithin Vital-Granulate yra natūralus cholino šaltinis, biologiniu požiūriu svarbi medžiaga žmogaus organizme. Taigi cholinas prisideda...
... drėkinamųjų savybių.
Kitas pavadinimas: sojų lecitinas
CAS numeris: 8002-43-5
Išvaizda: gelsvai rudas milteliai arba vaškas arba skystis arba pasta
Pagrindinė funkcija: emulgatorius
Testavimo metodas: TLC/HPLC
Spalva: nuo geltonos iki rudos
Kvapas: unikalus lecitino kvapas
Tekstūra: klampus skystis, pasta, milteliai, granuliuoti arba blokai
Acetono netirpus: ≥60%
Džiūvimo nuostoliai: ≤2.0%
Heksano...
...Guanjie Biotech siūlo sojų didmeninį lecitino šiose formose:
- Skystas lecitinas:
Skystas sojų lecitinas plačiai naudojamas maisto apdorojime, maisto papildų ir pramonės srityse dėl savo geros tekėjimo ir emulgavimo savybių. Jis gali efektyviai pagerinti produkto stabilumą, prailginti galiojimo laiką ir suteikti papildomą maistinę vertę.
- Fosfatidilcholino milteliai (PC20-40):
Šis produktas...
...Ingredientai: baltasis šokoladas (kakavos min. 28%). Ingredientai: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, 4% pistacijų, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Gali būti riešutų pėdsakų. Baltasis šokoladas yra baltojo dramblio kaulo spalvos saldumynas, pagamintas iš kakavos sviesto. Jame taip pat yra pieno produktų, cukraus, lecitino ir aromatų, tačiau nėra kakavos miltelių, kaip kituose šokoladuose.