Prancūzija, Boissy Saint Leger
... šokoladininkas iš Île-de-France, ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius, kurie galioja ne ilgiau kaip 15 dienų. Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas, įsikūręs Val de Marne regione ir specializuojantis šokolado gamyboje, kviečia jus aplankyti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis triufelėmis... Amatinio šokolado pardavimas (šokolado rinkiniai, šokolado asortimentai, šokoladai...) ir individualių šokoladų kūrimas įmonėms.
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pupelės, emulsiklis sojų lecitinas, vanilė), migdolai, sezamo pralinė (sezamas, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, vanilė), MIGDOLAI, kakavos sviestas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), smulkus cukrus, smulkiai sutrupinti sausainiai (kvietinė miltai...
Vokietija, Raesfeld
...Mūsų konditerijoje siūlome šokoladą nuo pieninio iki kartaus, įdarytą arba su ypatingu aromatu. Rankų darbo gamyboje, naudojant tik išskirtines sudedamąsias dalis, kuriame rafinuotus Taip pat mūsų pralinos ir triufeliai gaminami šviežiai. Taip atsiranda saldūs meistriški kūriniai, kurie žavi dėmesiu detalėms ir kūrybiškumu. Smulkūs delikatesai švelniai gaminami iš natūralių žaliavų rankų darbo...